Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 22
abramburika spune:
bb - da, este laptele ala de care zici in orice supermarket. Insa nu l-am testat pe Silvia ... noi doar plasmon sau mellin folosim. Si asta de care iti zic eu e tot la cutii de 500 ml.
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
bb_yasmi spune:
petro, multumesc frumos de raspuns. o sa stiu ce sa aleg. oricum iasmi a papat si mancarica de la cele 2 firme mentionate de tine, si biscuiti.
pussi, ce mai fac printesele??
cami, adina, pe unde umblati??
cati iarasi ne-ai parasit???
acum chiar ma retrag.
pupici multiiiiiiiii
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
abramburika spune:
noapte buna, bb! pupici!
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Ank83 spune:
apropo stiti ca le e frica doctorilor de cand cu fazele de la tv ... cand vine cate un pacient si ar vrea sa il trimita acasa... tot timpul zic ca il tin sa nu se vada seara la pro tv ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
abramburika spune:
ank - despre ce faze vorbesti? Erori medicale? Fff bine ca le demascheaza televiziunea, zic eu ...
_
Ank83 spune:
cumatra asta iar se lasa asteptata
...sigur apare dupa ora 0.00 cu vreo noua dulcegaraie 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika ank - despre ce faze vorbesti? Erori medicale? Fff bine ca le demascheaza televiziunea, zic eu ... _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
da despre asta... dar uite de ex a venit unul de la tg-jiu zilele astea trimis de acolo pt operatie la timisoara dar nu caz de urgenta .. si a venit saracul cu autobuzul, dar fara biletul de iesire de acolo... si ar fi vrut sa il lase sa nu il interneze pana nu le aduce situatia lui de acolo... sa vada cum evolueaza... si l-au internat mai mult sa evite un scandal ... si doar pt ca sau gandit ca nu ar avea unde sta...si omul sta mai mult ca la hotel deocamdata

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
abramburika spune:
Nuuuu ... cumatra apare cu painea cu mac, in forma de floarea soarelui
, a trecut pe sarat ...
_
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Nuuuu ... cumatra apare cu painea cu mac, in forma de floarea soarelui _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
sa o vad si pe asta... ca a incurcat zaharul cu sarea... si nu mai comentez nimic
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
abramburika spune:
Pai in cazul de care zici e mai mult vorba de chestii birocratice. Si aici, cu toata umanitatea, nu avea dreptate pacientul ... daca nu avea toate formele in regula ... Poate si-au facut mila de el mai mult ... Eu am crezut ca e vorba de greseli de-ale medicilor, de aia am zis ca fac bine sa le scoata la iveala. Ceva de genul ... au gresit partea dreapta cu stanga la operat etc. E un exemplu ... pe-aici au fost astfel de greseli si bine au facut ca le-au arat, nu au musamalizat ...
_