Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

tare faza cu buba ... si putza ... ...

Raul biscuiti zice tzitz-tzitzi ... a nu se confunda cu tzttzi lui Iasmi

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank asa e si iasmi, si-a revenit cu apetitul si intr-una umbla dupa mine strigand mniam-mniam... aaaaa a si cu bobo ma da gata: plange sa ii dau bobo si didi. o mai pacalesc ei eu cu stafide, pufarini, mazare si mai nou cu vitamina C.....dar ca ea vrea toata ziua....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

tare faza cu buba ... si putza ... ...

Raul biscuiti zice tzitz-tzitzi ... a nu se confunda cu tzttzi lui Iasmi

Poze pitici

mah vezi ca e si tat'su de iasmi prin preajma....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

...tati lui iasmi

Poze pitici

Mergi la inceput

ank se accepta...

eu am retrag in dormitor...

pupici multi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

si sa ma laud cu ceva... azi la practica am recoltat sange in sfarsit ... pana acum imi era teama ca il doare pe cel de la care iau sange... dar azi mi-am luat inima in dinti si l-am facut de 10 ml de sange

Poze pitici

si a stat la recoltat?

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Iata-ma-s ...

Eu cu Silvia am incercat sa-i dau lapte de vaca, dar se constipa, asa ca am trecut iar pe formula. De la care nu avem probleme. E drept ca nu am mai insistat, adica sa-i schimb marca de lapte de vaca .. deocamdata mergem pe formula. Ca are vitaminele de care are nevoie ... stiu ca ar trebui sa le ia din mancarea solida, dar laptele il mananca bine de tot, orice ar fi ... chiar daca e racita, dinti etc., cand nu accepta mereu mancarea solida ... In fine, ca m-am lungit ... bb, tot in Italia in concediu? Unde? Si daca eventual o sa trebuiasa sa folosesti de-aici laptele formula ... plasmon latte david (de la 1 la 3 ani) si mellin (tot de la 1 la 3 ani) sunt marcile cele mai bune. Eu zic sa-i dai si de-aici ... parerea mea. >Eu in Ro i-am schimbat laptele Silviei si nu am avut probleme. Si stiu ca nici Iasmi a ta nu e asa "pretentioasa" .

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

upsss ca am revenit.....
petro multu frumos de sfat. am vazut pe un site in italia ac au si de la nestle lapte de crestere de la 1 la 3 ani in sticle de 500 ml parca. ai vazut asa ceva??? si da ai dreptate iasmi nu e deloc pretentioasa!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:

si sa ma laud cu ceva... azi la practica am recoltat sange in sfarsit ... pana acum imi era teama ca il doare pe cel de la care iau sange... dar azi mi-am luat inima in dinti si l-am facut de 10 ml de sange

Poze pitici

si a stat la recoltat?

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

pai nu l-am intrebat daca vrea sa stea sau nu... i-am infipt acul si gata

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ank - vampiroaico

Silvia stie care-i puta, carei burtica ... da' la tzatzi vine la mine ... si ciudat ca nu a vrut--o cand trebuia . I-am arata si ei ca are, da' tot pe mine ma cauta cand o intreb ... hahahhaaa ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput