Sezatoarea canadiana (131)
Raspunsuri - Pagina 17
mikiion spune:
monicutza tipa clar ca e ciudata ca sa nu zic mai mult.Eu am zis de la inceput asta. Tot nu am inteles cate persoane da afara, ca doar n-o sa schimbe toata gradinita.
Si de cand. Din cate stiu eu contractele astea exista si nu se rup asa cum o taie pe ea capul. Ideea sa-i scoti de acolo cat mai repede nu-i rea dar nu inteleg de ce tam nesam in 2 saptamani.
Sau n-am inteles eu bine... iti lasa mai mult timp?
Te inteleg, am patit acelasi lucru la prima gradi a lui Marc.
Dar noi am stat doar 3 saptamani si s-a justificat prin incapacitatea lui de integrare. Si avea voie sa incerce 3 saptamani....
Si ne-a dat vestea buna cu o zi sa incep masterul
Nu era invaluita dar era tot din zona..
Am iertat-o dar cand m-a sunat de la centru coodonator sa afle amanunte( pe mine m-au sunt ei sa faca ancheta pentru ca refuzase mai multa lume) nu am vorbit-o chiar de rau
, mi-era mila ca era insarcinata cu al 4 copil.
Am sa o intreb pe educatoarea numarul 2 a lui Marc care e si formatoare daca e normal sa se rupa asa contractul....
Succes sotului la franceza. E la colegiu sau la universitate?
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Podeanu spune:
ma mai amestec si eu un pic pe aici..
mQQm, m-am chiorat de vreo 2 ori la albumele comune dar nu le mai vad pe ale tale
dar celealte fete cum l-au mai vazut pe pepit, scuze Logan? help
Nelia, nu am apucat sa-ti multumesc ptr nr celalalt al lui Boyd.. din pacate insa nu te primeste acolo daca ai fost in prealabil la Westmount. La Westmount i s-a schimbat extensia, de aia poate tot lasam eu mesaje si nu ma suna nimeni inapoi. Am reusit sa-mi iau si eu rv la sf lui Aprilie. Ii voi cere si trimitere la mamografie, nu am facut niciodata si uite ca tocmai am facut 41.
As vrea si eu retetele, am balit la site-ul culinar pus de Camelia.
Ana , tu ce mai faci, parca nu ai mai scris de ceva timp?
Simona asijderea???
Mihaela iti urez de pe acum vacanta placuta, odihna meritata si sa veniti inapoi (cu totii) refacuti si bronzati.
Monicutza, prin ce mai treci si tu cu nebuna... sa inteleg ca ea v-a urmarit pe geam de v-a vazut vorbind? Atunci cum supravegheaza copii??
Camelia, eu nu pot face nimic simbata, decit doar pe linga casa eventual Ai mei copii au innot de la 14-19.
Mi-ar fi placut si mie s-o cunosc pe Pucku & fam.
nasuc spune:
fiindca de multe ori m-ati scos din starea de blue (sau bleu) doar citind experientele voastre, si fiindca in multe ma regaseam si eu, uite, m-am gandit sa va scriu eu reteta de GG. Sper ca Nelia o va scrie pe a ei, sau o va completa pe aceasta (tot de aici de pe forum)
Foi:
500g faina
1 plic drojdie uscata
1 ou
2 linguri zahar
1 pachet de margarina (unt) 250 gr
100ml lapte
1 plic zahar vanilat
un varf de lingurita de sare
Se amesteca margarina, oul intreg si 2 linguri de zahar. Drojdia se dizolva in lapte apoi se pune peste compozitia de mai sus. Treptat se adauga faina pana se obtine un aluat mai vartos.
Se imparte in 4 parti si se pune la dospit (1/2 h)
Umplutura:
250g nuca
250 g zagar tos
1 plic vanilie
coaja de lamaie
un pic de sare
Se amesteca toate si se imparte in 3 parti egale
Pregatim tava (unsa cu margarina si tapetata cu faina) si se intinde o foie, peste care se unge cu pasta de macese(sau alt fel de gem, sa fie acrisor) apoi se pune o parte din umplutura. Se repeta cu celelete foi, pe ultima nu se pune nimic. Se lasa prajitura in tava la dospit, cam o ora, apoi se coace la foc potrivit (eu coc la 160-170C)
Pe prajitura inca fierbinte se intinde urmatoarea
Glazura:
150 zahar pudra se amesteca cu 2 lg cacao si unt (25g). Peste acest amestec se puna apa fierbinte pana iese o crema de consistenta unei smantini mai groase care se intinde pe prajitura. Dupa ce se raceste se taie.
pofta buna si de la mine, din partile mai friguroase ale Canadei ca numai noi si Iqaluitii ne mai laudam cu temperaturi de -30C fara vant.
lilidana spune:
mikiion,eu m-am gandit la Gatineau,acum vreun an,insa sotul meu nu vorbeste deloc franceza si,desi nu i-ar fi trebuit foarte mult,nu vrea sa auda de partea "cealalta",a avut el niste experiente cu quebecosi si nu l-am convins.
Din pacate,nu stiu nimic de situatia gradinitelor de acolo,probabil,cum ai zis si tu,au liste de asteptare interminabile,ca si aici,de altfel.Noi il avem pe David pe o lista la un daycare nonprivate,insa el era cam al trei sutelea pentru 15 locuri
,asa ca...
Si,oricum,ne mutam in Toronto,imediat ce vindem casa,asa ca incepem cautarile pe acolo
.
Magdone,1500$???Trebuie sa ma dau cu capul de pereti
,de pe acum...Si eu abia asteptam sa ajungem intr-un loc mai..."prietenos"...
Lorelai,noi stam cam pe la intersectia Woodrofe cu Strandherd (ne-am mutat din "paradisul" Bayshore),si e relativ usor sa-l duc la Play House LC.
Stiu ca LS Montessori au preturi mai acceptabile,dar am avut o experienta urat cu cei de pe Fallowfield
,asa ca am renuntat dupa nici o luna...
cge spune:
Dana, in sambata aia 07 martie Victor are vacanta, poate si voi aveti ![]()
![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
laurajr spune:
Dana,Ange cu placere, mie tare imi place sa ma ocup de organizari de evenimente ! Acum ceva ani, am organizat intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului, m-am implicat apoi si la cea de 10 de ani de la absolvirea facultatii, pacat ca s-a tinut in ziua in care am plecat spre Canada si nu am apucar sa-mi intalnesc colegii!
Monicutza, uite ca-ti zic eu La multi ani de aniversarea ta de casatorie ! Sa stii ca barbatii cand sunt bolnavi, trebuie sa boleasca toata lumea cu ei, sunt prost dispusi, ii doare, inteapa, sin u mai sunt buni de nimic…pe cand noi, ne continuam treburile zilnice si rara de tot ne mai intindem san e tragem sufletul…
Si-ti retragi copiii de la gradi aia ? Cred ca e mai bine asa, din ce povesteai se vedea ca nu erai prea happy cu educatoarea lor.
Mqqm, sleep-over cu 13 fete ? Da unde le-ai culcat ? Barbatii tai au disparut preventiv de acasa, de teama invaziei ?
Si btw, sotul tau a fost mortal cu numele…auzi, Logan Dacia Burebista…pai merge cu Dacian mai bine, nu ?
Ange, am aruncat si eu o privire pe site-ul pe care ai dat reteta de prajitura…da mult timp a mai avut dna aia, sa explice asa in detaliu, sa puna foto…
Nelia, dar Lisandru ia tare in serios dansul…tie iti seamana, sigur !
Magdone, 1500 cad pt gradinitza ? Pai fratele meu, asta e un mortagage bun !!!
Nasuc, multam de retete ! Dar tu pe unde stai, ca n-am priceput prea bine …
Ati vazut Changeling, cu Angelina Jolie ? Vi-l recomand, chiar daca e dur filmul, dar pe mine m-a captivat prin insistenta mamei, care fara a fi o femeie bataioasa, nu a abandonat niciodata cautarea fiului ei.
nelia spune:
Iacata-ma-s! Is cam picata, ca ne-a dat astazi exemple de intrebari pe care le vor da la examen, dimineata ne-a trimis si de la cel de marti... si cred ca o voi face o brinza la examene, ca mie mi se pare imposibil sa raspund corect la genul ala de intrebari. Mai bine nu ne spuneau nimic, ma duceam ca o floricica... Si am venit acasa si m-am certat si cu Agata si cu ta-su... cu prima ca avea un proiect de facut si l-a terminat repede, asa, cu picioarele, dar s-a uitat la film si cind am venit am gasit-o jucind cu ta-su Brainstone... si cu al doilea ca i-a permis sa faca asta, ba s-a imiplicat si el... fara sa vada daca si-a facut lectiile. Ma rog, cert este ca i-am pus la punct pe amindoi, le-am luat pizza pe care tocmai se pregateau sa o savureze (si o savurez eu acum!
), am facut proiectul, am corectat temele... va fi frinta Agata miine, la 11 s-a culcat. Of, barbatii astia citeodata sint mai rai decit copiii. Si mi-a certat-o si pe cea mijlocie, de-am gasit-o frustrata toata... Cel mai in cistig din casa a fost Lisandru, care, profitind de nebunie, a facut ce-a vrut muschiuletul lui prin casa... nu spui ce, ca ma apuca dimineata aici.
Nasuc, bine ai venit!
Monicutza, bafta multa cu gasitul gradinitei!
Deci, retetele de prajituri. De Greta Garbo sint vreo trei, una din ele fiind cea mai de sus sau poate e a doua, dar nu mai gasesc eu reteta. Cea cu mere eu o fac in doua feluri, dar or fi si din astea mai multe. Prajiutra mea Greta Garbo e cea de pe culinar, numai ca eu o fac putin mai dietetica.
Prajitura Greta Garbo
Ingrediente pentru foi
450 gr. faina
2 oua
un pachet margarina (eu nu folosesc deloc margarina, pun unt semisarat si nu pun un pachet, adica 250g, ca e vorba de pachetul romanesc, ci mai putin, ies mai putin pufoase si crescute, dar mie nici nu-mi plac prajiturile cu mult blat, dar mai putin grase)
1 lingurita rasa de bicarbonat stins cu otet
putina sare (daca untul e nesarat)
Pentru umplutura
1 cana nuci macinate
200 gr zahar
1 borcan gem (caise, piersici, capsuni etc.)
Intr-un castron punem faina, cele doua oua intregi, untul topit, bicarbonat, sare. Se framinta aluatul (daca nu se leaga, se adauga cate putin lapte caldut). Se imparte aluatul in patru parti cit mai egale si se fac niste bile. Se unge si se tapeteaza o tava potrivit de mare si se intinde o foaie dintr-o bila de aluat. Foaia trebuie sa aiba marginile un pic ridicate, pentru ca ea se mai strange la copt.
Se pune un stat de gem peste foaie... De aici eu am schimbat un pic reteta, ca a fie mai pentru copii. Am folosit gem de la Premičr Moisson, e putin acrisor pentru ca nu are zahar (eu de acolo iau gem pentru copii, sint foarte bune; la o tava mare am folosit doua borcanele de gem, de capsuni de data asta). Nuca se macina, dar eu nu am pus zahar, desi am facut o data si cu zahar si poate ca e mai gustoasa... Am uns foaia cu miere de albine, apoi am pus gemul acrisor, apoi am pus nuca macinata din belsug si bucati mari de nuca din loc in loc... Am intins a doua foaie si am procedat la fel... pina la ultima. Se da la cuptorul incins cam 35-40 de minute, apoi se taie si se pudreaza cu zahar vanilat. Vedeti poze http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6934/o-cheama-Greta-Greta-Garbo/, asa trebuie sa arate in fazele preliminare, iar la sfirsit a mea arata cu foile de blat mai subtiri, daca vreti sa iasa asa atunci trebuie sa puneti toata cantitatea de unt sau le faceti pe cele cu drojdie din reteta lui Nasuc. Iese atit de gustoasa, copiii nu prea se omoara dupa nuca, nici eu nu insist ca sint inca prea mici, dar eu si Octav am mincat ca spartii. Si, desi pare complicata, se face fff repede, pentru ca foile se omogenizeaza rapid, se intind un picut mai greu, dar restul se monteaza foarte repede si usor. Secretul este sa fie multa, multa nuca... cui ii place, mie daaaa.
Prajitura turnata cu mere sau brânza
2 oua întregi
9 linguri zahar
9 linguri ulei
9 linguri lapte
12 linguri faina
1 lingura de praf de copt
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul si se freaca in continuare pâna se încorporeaza. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul precedant alternând cu laptele.
Aluatul trebuie sa curga când el luat cu lingura dar sa fie mai gros decât cel de clatite.
Se unge tava cu unt si se presara cu faina. Se toarna jumatate din aluat si se baga pentru 10-12 minute la 350F (180C) în cuptor preîncalzit. Se scoate si se pun brânza sau merele, se toarna restul de aluat si se pune la copt pentru +/- 40minute. Când este gata se pudreaza cu zahar pudra, se taie când este racita complet.
Daca se umple cu brânza:
500 g brânza de vaci (sau Ricotta) se amesteca cu 4 oua, un praf de sare, 5 linguri de gris si o mâna buna de stafide; se lasa deoparte si se adauga 5-6 linguri de zahar (sau mai mult, dupa gust) si un plic de zahar vanilat numai înainte de a o pune peste aluat (deci când prima jumatate din portia de aluat a fost coapta 10-12 minute).
Daca se umple cu mere:
1 kg de mere (aprox. 6 mere) se curata, se rad si se calesc cu zahar (cantitate dupa gust) pâna scade sucul pe care-l lasa. Când sânt calite se adauga un pic de scortisoara si se pun peste aluat.
Cel mai bine e sa se prepare brânza înainte de aluat si timpul pe care-l sta în asteptare permite stafidelor sa se înmoie, grisului sa traga din umiditatea brânzei si totul sa devina ceva omogen, cremos. Zaharul nu-l pun decât înainte de a pune umplutura pe aluat ca sa nu aiba timp sa se topeasca si sa faca brânza mai lichida ceea ce ar face ca aluatul pe care se pune totul sa fie umed si sa nu se coaca cum trebuie.
Prajitura de la 1000 de insule a fost facuta cu aluat din pandispan si cu merele preparate ca mai sus. Aluatul de pandispan eu il fac din sase oua pentru o tava mare, 6 linguri de zahar (vanilat daca aveti), 6 linguri de faina. Separ galbenusurile de albusuri, galbenusurile le pun cu un pic de sare si le las ca sa se ingalbeneasca
, apoi le frec cu un pic de ulei sau unt topit (1-2 linguri). Albusurile le bat spuma cu zaharul, apoi le pun treptat peste galbenusuri mixind incontinuu. Faina la fel. Cind totul s-a omogenizat, ung o tava si o tapetez cu faina, pun jumatate din compozitie in tava si dau la cuptor (incins in prealabil) vreo 10 minute. Apoi pun merele racite si restul de aluat si dau la cuptor inca vreo 40 de minute (incerc cu o scobitoare, daca nu se ia nimic pe ea, inseamna ca e facuta). Pe deasupra presar zahar si o tai patratele sau romburi cind s-a racit.
Si va mai dau si doua retete de gogosi pe care le fac, poate le stiti...
Gogosi bestiale
Ingrediente
200 g iaurt, fix
1 ou
150 g faina
coaja de lamaie rasa
1 lingurita praf de copt.
Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale.
Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata.
Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie.
Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Mod de servire
Se servesc calde, pudrate cu zahar.
Gogosi germane cu dulceata (crafle)
Ingrediente
500 g faina
50 g zahar
50 g unt
2 oua intregi
30 g drojdie
1 cana lapte,
1 cana de faina
1/2 lingurita sare
vanilie
coaja de lamaie si portocala (facultativ si bine spalate inainte)
Mod de preparare
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in vasul in care se framanta aluatul, se bat ouale cu sarea si apoi cu zaharul. Se pune faina, se omogenizeaza si se adauga, alternativ, lapte si faina. Coca trebuie sa fie moale, insa bine framantata. Cand se desprinde aluatul de pe mana, se adauga untul topit caldut, framantand in continuare. Se lasa sa cresca pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut, se framanta din nou, ca sa dea inapoi si se imparte in doua. Se intinde o foaie de 1/2 cm. Pe jumatate de foaie se fac ronduri (cu o forma sau un pahar mare) fara sa se taie aluatul. Se pune in mijloc umplutura (dulceata, dar se poate pune si gem sau ciocolata, nutela). Din cealalta jumatate de foaie se taie rondele care se aseaza peste cele dintai si se apasa imprejur cu degetul sa se lipeasca, dar sa nu aiba faina intre ele. Se taie din nou cu aceeasi forma, patrunzand complet aluatul. Se lasa sa mai cresca aproximativ 1/2h. Se pun la copt intr-o cratita cu ulei incins. Focul nu trebuie sa fie prea tare pentru a nu se arde uleiul. Se pudreaza cu zahar!
Poze aici, si cred ca si reteta este aceeasi: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7237/Crafle-gogosi-umpluti-/
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ange spune:
laurajr,te sustin.treci la actiune.eu nu le am pe astea cu organizatul.pe vremea cand aveam timp imi placea sa impopotzonez mesele,sa fac preparate multe si atragatoare,sa ma ocup de meniu intr-un cuvant,dar atat.Nu vrei sa-mi organizezi si mie intalnirea cu colegii de facultate? sau macar cu aia de liceu
ce dor imi este de vremuirle alea
miki,intreaba care-i treaba cu contractul.sunt curioasa![]()
monicutza,vorbim pe mail.
mimitete,faci si tu poze multeeee din vacanta? fara personaje.
te roggggg.
nelia,am uitat sa-ti spun ca ti-am vazut si eu pozele.au crescut copii nu gluma! draguti,draguti,draguti foc!
Prajitura aia cu nuca si frisca stie sa o faca Olga.La ea am mancat.e dementiala dar si acolo e munca multa.Pe culinar.ro o gasesti pas cu pas.
noi la gradi iarasi avem un virus.imi "loveste" in fiecare zi cate un amic
cumplita iarna!
nelia,apropo de gogosi.eu chiar ieri am facut.le framant cu masina de paine;imi ies pe cat de uriase ,pe atat de pufoase.Va pun reteta daca vreti.In compozitie nu au nici unt,nici ulei.Delicioase!![]()
mikiion spune:
Nelia dar nu ati fost in greva? Ca am vazut o stire la tv azi ca ieri profesorii de la UQAM au fost in greva. O fi vorba de titulari?
Mie mi-a placut transformarea lui Tudora. A pus carnita e foarte vioaie deborda de energie. E clar se alimenteaza corect acum.
Al meu iar e in greva foamei, sa povestesc ca are seri cand mananca o gura de pizza( efectiv musca o data), un pahar de lapte si 2 cm de mar? Si mai grav e ca nu mai mananca nici la gradinita...
Iar cad pantalonii de pe el.
Diana2007 am vazut si eu niste poze frumoase. Ce creste copilul tau. Mi-au placut cele de la piscina.
Angeo sa-i trimit un mail. Dar oricum tu trebuie sa ai informatii bune, cum e? Poti rupe contractul asa cu preaviz doar de 2 saptamani fara sa justifici in vreun fel?Eu singurile cazuri de ruptura de contract pe care le-am vazut pe aici erau cand efectiv se inchidea gradinita sau cu motivul de neadaptare a copilului. Dar parintii aflau din timp ca nu se reinoieste contractul la data fixa.
Mai nasol e cand se inchide o gradinita. Cele mai bune in aria mea s-au inchis chiar cand cautam eu pentru Marc. Una ca tipa a devenit inspector la biroul coordonator si alta pentru s-a saturat tipa si a preferat sa revina sa lucreze in CPE. Si a anuntat parintii cu 2 saptamani inainte ca inchide. Ceea ce a fost o neseriozitate din partea ei.
Chiar luase un copil nou si dupa 2 saptamani mama a fost anuntata ca se inchide gradinita....Iti dai seama ce soc. A trebuit tipa sa renunte la servici si sa caute inca vreo 3 luni.
Iar cu neadaptarea copilului, cazul meu era sa zicem cam justificat, ca habar n-avea tipa sa-l adapteze si nu s-a adaptat. Pentru ea era mai important sa faca mancare sofisticata timp de 2 ore dimineata decat sa stea cu Marc.........
Lauraj pai ai organizat intalnirea la care eu n-am fost
cea cu liceul vorbesc. Mai organizeza una ca sa te cred
ca esti buna. Si vin si eu de data asta. Promit.
lilidana merci de raspuns.
Eu sunt mai derutata ca oricand cu plecatul. Imi trimite un mail seful de vara trecuta sa-mi povesteasca de cum e primit raportul pe care l-am facut. Si ma intreaba ca daca ar aparea un contract de 3 luni la vara care sunt planurile mele? Eu ce sa-i raspund? Ca din cate stiu eu ministerul si haosul de acolo, poate sa nu se concretizeze nimic, adica sa nu fie efectiv aprobat un alt contract. dar poate sa si fie
Si daca e , lucrez 3 luni si caut apoi iar? Si intre timp apar posturi pe termen mai lung pe care sa nu le pot lua din cauza ca sunt prinsa intr-un contract de 3 luni? dar daca nu gasesc nimic si raman fara nimic ? v-am ametit nu?
Ma intorc la lucru ca mi-am baut ceaiul....
Mihaela
try spune:
Mamaana, pai inseamna ca tu esti pe plus la ochelari daca n uvezi sa bagi atza pe ac, nu vezi aproape. Pe plus posibil ca dioptriile sa fluctueze (sus, jos), daca erai pe minus nu aveai cum sa iti revii, pe minus e definitiv (dioptria scade doar prin operatie).
Nelia, m-a dat pe spate tudora, asa niste gesture haioase avea. Mi-a placut cand se tinea de shale.
Mqqm, pai sa stii ca si eu am izbucnit ca tine-n ras cand am citit raspunsul sotului tau. Norocul meu ca eu sunt deja data afara ![]()
. Inca mai ras, pe bune.
Daiopri, contorsionist il faci pe pisoi. Iti dai tu seama cum s-a chinuit el sa faca lasou acolo si sa se bage prin el sa iasa nodul? De doua ori!!!!!
La mine a fost simplu cu comparatul, baietii mei au fost la extreme: unul lung rau, altul scund rau, unul aproape de 4 kg, alalalt de un kil jumate, unu’ sanatos tun si puternic (ca fizic vorbind), altul cu probleme… La noi totul a fost la polul opus (inclusiv experienta sarcinii, felul in care eu m-am simtit si am trait sarcinile a fost la polul opus). Si acum, maricei fiind (in comparatie cu pisoiul tau cel mic), nu pot spune decat ca ce-i lipseste unuia are celalalt. Copii mei sunt o completare. Comparatii faci inevitabil, eu le faceam de amorul artei, ca si fapt divers, mai mult ca sa subliniez atuul sau minusul unui din ei (eu trebuie sa analizez, asa-mi functioneaza mintea), nu m-au afectat si nu m-au macinat aceste diferente. Nici nu-i pot privi cu aceeasi ochi, pe fiecare in parte il privesc diferit si independent de celalalt si asta rezulta inevitabil in abordari diferite. Nu pot sa procedez cu alex cum procedez cu Adrian si viceversa. Ar fi o catastrofa sa-i abordez identic. Pana si felul in care ei cer dragoste de la noi, parintii, e diferit si automat manifestarile noastre de dragoste fatza de ei sunt diferite (a nu se intelege inechitabile). Fa comparatii cate vrei, dar nu le lasa sa te afecteze. Oricum, a fi mamica a doua oara e si asta o lectie de invatat. Eu mi-am desavarsit metodele cu al doilea copil spre exemplu. Am avansat ca sa spun asa in intelegerea copilului si am corectat ceea ce am facut gresit la alex (chiar daca la momentul respectiv eram convinsa ca e bine cum procedez). Si banuiesc ca asa se intampla cu fiecare nou copil pe care-l ai. Plus ca si noi ca persoane suntem altele dupa x ani.
Monicuta, nu pot sa spun decat bine ca ai scapat de educatoarea respectiva. Tot raul spre bine.
Lilidana, pretul la daycare-ul de care spunea Magdone nu reflecta media. Undeva la 800 poti gasi daycare (nu stiu ce varsta are/au copiii tai). Evident ca pretul e in functie de pretentiile fiecaruia, iar pretentiile evident sunt corelate cu bugetul familiei si cu prioritatile fiecaruia.