Sezatoarea canadiana (131)
Raspunsuri - Pagina 16
try spune:
Lisandru e tare dragut, nelia. Adrian se invarte pe loc intr-un ritm de ne meriam cu totii ca nu ameteste. Da uneori si din cap ca un gest de DA asa cum facea lisandru, insa preferata lui e miscarea aia de titirez pe loc.
Daca tu ai fost aia care nu-si vedea buricu’, atunci mi retrag urarile de mai multi. Ca stiu ca te-ai oprit din numaratoare
. Da’, lu’ maru tot ii urez ![]()
Michelle si eu stiu pe cineva (un cuplu venit aici) la studiu. Ea a obtinut o bursa la o universitate sa-si continue studiile (master ceva, si a venit si cu el, care odata fiind aici i-a fost mai usor sa aplice si sa fie acceptat si el la o univ.). Nu ma istiu nimic de ei pt ca erau prietenii unor alti prieteni, prieteni cu care comunicam rar pt ca ei au plecat la studii in State. Dar se paote si e mai rapida solutia cu continuarea studiilor. Plus ca asta nu paote decat sa te salte salarial dupa ce iti termini studiile. Decat sa pierzi vrema prin Ro inca 2-3-4 ani si sa nu te alegi cu mare lucru (pt ca iti pui viatza on hold stiind ca esti doar temporar acolo), mai bine vii direct si te integrezi direct aici. Pe timpul cat ai obtine viza din Ro, aici ai fii deja integrata, cu patalama la mana si cu vechime in munca, unde pui si aproape de cetatenie daca nu cumva luata deja.
Se cauta nurse la greu si sunt platite si bine, ajungi si la 35$/h. Nu stiu insa daca aplicatia la scoala de nursing intra i ncategoria de viza de student de care vorbeau fetele. Stii ce simplu e daca dai un tel la guvern si te interesezi? Ca doar nu te ia nimeni in evidenta daca pui o intrebare.
Romanitza, ieri fusei la manechiura. Am crezut ca include si manechiura de baza, adica indeparta de cuticule (asta doar daca o iei ca upgrade) etc. Intra doar pilire, masaj pe maini si dat cu oja (4 straturi nene ca nu mai termina aia odata – o fi standard, nu stiu, ca e prima data cand imi face si mie cineva unghiile). In 15-20 minute esti gata. M-am bucurat ca am prins manevra cum sa dai cu oja sa nu te murdaresti pe margini si sa iasa “pensularea” uniforma. Pt una ca mien care nu calca in spa-uri e o experienta placuta.
mamaana spune:
NU ERAM LOGATA!!!
incerc sa repet ce am scris...
lorelai pune si tu reteta please; deseara fac prajitura - reteta de ieri
mqqm iti trimit la pachet sau vii tu?
maine muncesc de acasa, sper sa si pot cat de cat
try multumesc de raspuns
; eu am purtat ochelari ca nu mai vedeam note / absente in catalog, apoi cand am ramas insarcinata cu tudor, nu am mai avut nevoie, pana a facut el cam 2 ani; si cand am ramas insarcinata cu fetele, s-a intamplat la fel; acum nu mai vad sa bag ata in ac, si parca mi-e teama sa le tai unghiile
mamaana spune:
da, da l-am vazut si eu pe Lisandru ieri dansand foarte serios
nelia unde ziceai ca ai jucarii aruncate peste tot??
aseara am gasit un documentar despre jimi hendrix, pacat ca am prins numai ultima jumatate de ora, anyway, voiam sa va zic ca stephanie nu s-a mai jucat in timpul ala, s-a uitat la tv si a dansat
; pe isabelle nu a impresionat-o
nelia spune:
www.dropshots.com/nelia" target="_blank">Dansatorii mei!
Nu mai stiu daca ati vazut-o si pe Tudora dansind cind era micuta ca Lisandru... Din pacate, cind era Agata micuta nu aveam aparat si rau imi mai pare, si ei la fel.
Nu am avut net nici aseara, nici astazi pina acum, rau a mai fost!
Oricum nu am timp de el, dar sa fie acolo, in caz de nevoie.
Voiam sa va scriu despre prajitura, cum o fac eu, e reteta pusa de Ange, dar e ajustata de mine, cum fac cu toate retetele... dar nu am timp acum, revin cu detalii... ma reactivez eu dupa examene.
Va
pe toate!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
michelle7 spune:
multumesc pt informatiile suplimentare. poate ar fi mai intelept si mai rapid sa fac un master. Am terminat jurnalistica engleza asa ca nu cred ca un master in domeniul asta m-ar ajuta in cariera. In plus de asta nu intentionez sa lucrez decat ca si hairstylist. asta e pasiunea mea si la asta am muncit in ultimii doi ani.
monicutza_bb spune:
Nelia sunt dulci foc dansatorii tai. Si muzica pe care dansau este superba (toate melodiile pe care le-am auzit m-au facut si pe mine sa imi batzai fundul pe scaun
). Sa iti traiasca, sa fie sanatosi.
Miki da, sunt in galeata cu gradi pt copii. Am un loc deocamdata si ma agit, mi-am intins antenele dar nu am timp sa sun si sa vizitez, am o perioada foarte aglomerata la job si nu imi permit sa pierd timpul cu asta. M-am plans putin si la mama si m-a mai linistit, are dreptate ca o sa ne descurcam noi.
Macar am si vesti bune: sotul incepe nivelul 3 de franceza pe 9 martie (ultimul nivel) si i-a venit si raspunsul de la somaj ca ii este aprobat dosarul si asa ne mai linistim putin financiar.
Acum de madama de la gradi va pot spune doar ca este paranoica, dezechilibrata mental si chiar periculoasa pt copii. M-a jucat pe la spate (pe toti parintii de fapt) si acum isi joaca cartile cum vrea ea. Dar sunt hotarata sa o reclam, merg mai departe pana in panzele albe, nu vreau sa ii fac rau, dar vreau sa nu mai faca ea rau la alti copii. Si as vrea sa cer si o evaluare psihologica (Ange, crezi ca pot face chestia asta? tipa este un "basket case"
, toata lumea si-a dat seama de asta).
Legat de asta, azi dimineata am stat de vorba cu cealalta mamica data afara in fata gradinitei cred ca vreo 10-15 min si dupa ce plecam spre servici ma suna madama de ma gradi toata plansa ca ce am stat de vorba, ca am barfit-o, ca am ras de ea, ne-am batut joc... am crezut ca pic cand am auzit-o... pai o persoana asa paranoica ca ea are grija de copii mei...
Ange as avea de condus vreo 16 km de la mine la tine, dar as face si asta pt siguranta copiilor mei. Ce zici, ne primesti?
(glumesc, mi-as dori eu dar nu as putea asta in fiecare zi, dar daca ne gasim o casuta pe langa tine, sa stii ca si asta ar fi o solutie: sa cautam o casuta langa gradinita ta, sau in Laval cel putin, ca acolo avem sanse la gradi bune, sotul mi-a zis aseara ca nu are nimic impotriva
)
Gata , fug sa iau copii de la nebuna 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
CriPOD spune:
Io cre-ca imi dau papucii astia, am tinut-o vreo cateva minute intr-un ras mascat cu tuse, abia am ajuns la washroom sa imi dau drumul, zici ca jeleam pe cineva. Noh ziceti voi, imi vine si mie o idee de nume: Logan (cu accent pe o, in engleza suna chiar bine, fonetic ok pt buna-sa si rubedenii cu limba dreapta). Trimit email urgent la consort si-mi raspunde. Atat e in reply: "da, Logan Dacia Burebista".
Asa ca va rog sa aveti "high expectations" de la noi.![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Crinia spune:
Donia si medicul mi-a zis ieri ca fetita va fi foarte mare. Voi incerca sa nasc natural
. Tot imi da semne de vreo saptamina, insa nicidecum nu vrea sa iasa. Ieri medicul a zis ca am dilatatie de 3cm si toti am crezut ca peste noapte plecam la spital, pina si colegii sotului au pariat ca voi naste noaptea, insa a trecut noaptea si nimica. Mai asteptam.
Ce bine ca o ai pe soacra si te poate ajuta. Cit timp va mai sta? Te intorci la servici?
Nelia atita ai laudat prajitura GRETA GARBO si aceea cu mere de care zicea Donia de la 1000 de insule ca mi s-a facut o pofta de numai numai. Ai putea te rog sa postezi recetele? plzzzzzzz
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
nelia spune:
Logan Dacia Burebista... sau mai bine spus Logan Dacian Burebista!
Da, pun retetele, doua de prajitura cu mere si doua de Greta Garbo, dar dupa ce ma intorc de la curs. Am stat in parc vreo 40 de minute si am facut oameni de zapada: unul mare, unul mijlociu si unul mic, precum omuletii mei!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Daiopri spune:
Multumesc de complimente
Am uitat sa adaug la poveste faptul ca pisoiul meu a fost tare ocupat acolo in burtica. Avea cordonul ombilical inodat de 2 ori (nu in jurul gatului). dr au fost tare mirati au zis ca au mai vazut o data dar de 2 ori nu ![]()
Ziceam eu ca tot impleteste ceva:) Lasand gluma la o parte ii multumesc lui DD ca l-a ocrotit si ca nu am avut ocazia sa aflu mai de dinainte ca mi-as fi iesit din minti.
Eu tot cu martisorul in piept pe timpul zilei. Tare mai vrea atentie. Da ce sa facem![]()
Noroc ca motanul este la scoala toata ziua ca altfel 

Ca sa nu mai zic ca atunci cand ajung baietii cei mari acasa se pune pisoiul pe dormit ![]()
Pana una alta nu ma pot vaita prea mult, se trezeste noaptea sa pape, dar nu asa des ca ziua, si in principiu se culca la loc. Da stiu ca se poate schimba.
Si parca am mai rezolvat nitel cu bubsii astia. Sper ca am trecut peste faza critica. Try mersic de sfaturi. Cam stiu ce am de facut da parca tura asta mi-au depasit asteptarile:))
Nu am reusit sa mai vad si eu copii frumosi si dansatori da lasa ca ne mai organizam noi nitel.
Stiu ca ar fi trebuit sa raspund ceva da nu mai stiu ce:))
Ce mai fac tantele insarcinate, toate bine?
Mqqm, parca am vazut undeva, si eu am facut frist trimester screening in loc de amnio. Ziceau fetele atunci ca se face si in Mtl.
Si voi faceti gimnastica? F.f.f frumos. Mie mi-a fost frica sa merg la piscina cat am fost insarcinata. Drept e ca mi-ar fi foat si greu sa gasesc in ce sa pun Pamelele Anderson ale mele.
E clar ca trebuie sa invat sa scriu cu o mana.
Va dorim toate cele bune si daca trebuia sa raspund ceva, cuiva va rog sa mai intrebati o data ![]()

PS Mqqm, noi abia ieri am ajuns la concluzie cu numele (de middle one). Si asa nu sunt convinsa ca sotul e f multumit de primul nume, da daca nu s-a gandit la timp![]()
Apoi, mamele de mai multi copilasi de acelasi sex, voi ii comparati? Eu nu ma pot opri sa nu ii compar, si cum motanul a fost mai mare si mai conturat asa, tot am impresia ca pisoiul e mic, ca e.... Of, of, acuma imi explic si complexele mele de nr 2 in familie.