LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 15
ginnette spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui creata2008 E clar, e ceva in aer... ditamai mesajul, ca-n vremurile bune! Numele l-a hotarat Dani de data asta, ca e randul lui. Denis sau Denisa. Atat, fara al doilea nume. Eu as fi vrut Ilona, ca sa ii spunem Ilona, dar cred ca era prea ciudat, totusi, hehe! Referitor la alaptat... o zic eu care nu am alaptat deloc (ca 2 saptamani nu se pun), ca nu as fi alaptat mai mult de 1 an, 1 an si un pic. Dar sa vedem la bebe2, daca veti da cu rosii in mine sau nu, peste 1 an si ceva.
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
De ce fara al doilea nume? O sa ai 'discutii' peste ani, gen: "da' eu de ce n-am doua numeee????"
Mie-mi place 'Denisa Elena' - vezi tu dak 'suna' bine si cu numele de familie.
Si, sa ma repet: FETITA
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
Miri!!!!!!!!!!!!
ca mereu ai raspuns si pentru intrebarile mele mai mult sau mai putin cretine. Deci se joaca? Eu ziceam ca are probleme de vedere!
Ce frumos povestesti tu!!!! DE CE NU ITI FACI BLOG???? Eu nici nu as mai avea nevoie de mancare daca as avea de citit de la tine pe blog!
Frumos v-ati distrat voi. Abia astept sa se mai faca mare dl Benji. Cu dl sot e "pueril"sa il scot pe copil cu sania la zapada de trei degete. "NU merita", "ce pricepe el?", "mergem cu el la munte mai incolo". Benji a cantat tot timpul pe sanie ta-tu ta-ta si a ras cand a vazut baieti mai mari ce se bulgareau si tipau. Cred ca o sa-i am de maini si de picioare atarnati si pe copil si pe barbat ca sa intreprindem si noi ceva ca o familie. HALAL!
Creata,
pune-ma si pe mine pe lista cu BAIETEL! Brunet si cret ca tine. Ce daca sunt de sexe diferite chiar si asa apropiati ca varsta?! Baiat sa fie! Sa cunosti ambele fete ale monedei! Sa vezi cum o sa il impinga Mariuca sus in pom la voi in curte!!!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Am plecat acasa;
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
miri_mik spune:
ceska mama, daca chiar iti place sa ma citesti, am sa-ti trimit o carte a mea. ma bate gandul sa mais criu una. dar...n-am timp sa ma ocup de ea. cu tatal... nu uita ca a fost crescut altfel decat tine. mai "civilizat" si mai steril. trebuie sa-l inveti tu sa indrazneasca sa faca nebunii de copil la varsta asta. si eu am avut pb cu al meu. ieri zicea... pai esti treaza de la 3!, acolo zicea: nu gasesc aia, aialalta - iti spun e o chestie de organizare imensa la no un ieshit din asta - iar eu, dupa ce am injurat printre dinti cu copiii despuiati si murati pe o banca de cabina (ca vezi doamne nu exista cabine familiale, ca el nu le vazuse), deci dupa toate astea, defilam dintr-o cabina in alta sa-i dau haie si alea alea si la final era exasperat ca bruno vroia punga cu biscuiti nu doi biscuiti, si ca sacha ii smulgea pe cei care-i avea in mana.:))) asta pana ma uscam ieri pe par:))))
ashea, vroim sa va zic de un sf valentin special.
la 3juma, ca de obicei, vineri, revine brunod e la scoala. intra in casa, se tranteste in genunchi pe covor, scotoceste bine in geanta de scoala si zice: kijk! (uite) si-mi scoate o cutie de praline in care erau niste fructe inveite in cioco si infipte cu o scobitoare invelite in hartie roz. pe pachet, un biletel 'pt cel mai grozav tati din lume pe care il iubesc mult'. initial am spus... o eroare.. e pt mama, pt ceamai grozava mami din lume. de fapt... explicatia. vorbisera la scoala toata saptamana de cum e sa iubesti pe cineva si cum ai fluturashi in burtica. si el a zis ca cel mai tare il iubeste pe tati. (evident, mami e cea cu nu si cu... trebuie sa imparti cu sacha...) mi-a cazut fata. i-am spus lui domnul sot ca mi-a cazut greu. dar pana una alta, pana sa gustam si noi un fruct.... bruno terminase cutia:))) si se stergea tacticos pe bot:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Auzi, dar Iris este absolut superba!!!! Aveti o poza de la ziua ei, voi doua, in care ea se uita in sus si i se reflecta blitz-ul in ochisori... e foarte-foarte frumoasa! Am vazut si pozele de la 13-14 luni, am vazut ca se baga peste tot, umbla cu lanturi... nebunie si la voi! |
Tare ma tem ca ma confunzi cu cumnata-mea,in poze,ca n-am numai cateva poze cu Iris la ziua ei,in schimb cumnata e prezenta in mai toate cadrele.(eu is tanti aia cu tzitzi mari si maieu decoltatPOZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
miri_mik spune:
iulia, e ingrozitor de scumpa iris a ta! am ras de m-am prapadit de noua moda la bikini si de ziarul de pe toaleta. sau revista? oricum pare absorbita:))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia82
Tare ma tem ca ma confunzi cu cumnata-mea,in poze,ca n-am numai cateva poze cu Iris la ziua ei,in schimb cumnata e prezenta in mai toate cadrele.(eu is tanti aia cu tzitzi mari si maieu decoltatPOZE IRIS POZE BOTEZ Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007) |
e f frumosa iris
sa iti traiasca!!!!!!!!!!
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui iulia82 Ma gandesc deja unde sa mergem de Pasti pt ca acasa chiar nu mai stau,cheltuim o groaza de bani pe mancare,bauturi plus ca toata ziua pun masa si-o strang plus oboseala...am zis ca mai bine mergem undeva si ne relaxam 3 zile.Ma tot uit la Cheile Gradistei,un complex super fain,plin de verdeata,linistit unde ar putea si Irisuca sa se desfasoare..www.cheilegradistei.ro Daca aveti si alte sugestii va rog sa mi le spuneti ca eu in afara de complexu asta n-am prea gasit nimic care sa fie ok pt copil. POZE IRIS POZE BOTEZ Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007) |
Noi suntem clienti vechi la Cheile Gradistei.
Nu ai sa regreti. Noi ne-am simtit extraordinar acolo atat vara cat si iarna.
Doar ca au obiceiul ca de Paste si Craciun sa mareasca preturile. Daca asta nu e un impediment in rest merita banii. Mancarea a fost mereu foarte proaspata si foarte gustoasa iar peisajul e superb.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui alina023 Lala geniali pufuletii aceia. Dar nu ti-e teama sa-l lasi pe Bogdan sa se joace cu ei in prezenta lui Andrei? Si...sigur nu-s si de papat? Luca sigur s-ar infige in ei. Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Nu pateste nimic Luca daca-i linge un pic. Sunt facuti din porumb si nu-s toxici
Bine , sa nu-i pape ca pe pufuleti normali dar asa o limbuta , doua nu-i bai.
Andrei inca nu are acces la ei dar pe la vara o sa il las
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
ramonab spune:
| citat din mesajul lui miri_mik ramonab, vai ce urat! injectii!!!! pai... aici nus e dau injectii cred niciodata. in afara de vaccin, daca e sa chinuie copilul il chinuie cu branula nu intepat la 6 ore sau cum s-o fi dand cefort ala! curaj mami! daca a fost spre binele vostru, a meritat. bine ca s-a terminat. si dah... tre sa fie tare emotionant un asa pupic! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
Cefortul i l-a dat la 12 ore cate o jumatate de flacon.
acum am venit de la control si a zis sa ii mai dau una acuma seara si de maine sa continuam pana joi seara cu zinnat.

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Maria Ilona
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)