Iubita acuma am descoperit subiectul asta, stii ca iti sunt aproape oricand ai nevoie de ceva,just call me,sau intra pe mess,pac at ca nu stai mai aproape de mine ca te-asi scoate eu din starea asta de depresie cauzata de cineva anume,stim noi,nu merita Monik,esti tanara,frumoasa,inteligenta si mai mult esti insarcinata copilul tau merita totul,nu lasa depresia sa iti dea de furca,copilul tau are nevoie de tine,mai mult ca oricine altcineva peste cateva luni copilul va fi pe primul plan in viata ta,iar acu ar trebui tu sa fii pe primul loc in viata celor din familie,ai o viata noua in tine,Monik deschide ochii si sufletul ptr aceasta viata cafre are nevoie de tine,nimeni altcineva,crede-ma, te vei descurca in viata,am incredere in tine,nu te lasa coplesita de depresie chiar daca nu iti e usor,nu te obliga nimeni sa stai cu un om care nu te face fericita si mai ales sa ii cresti lui copilul rasfatat cafre se poarta urat cu tine,ai grija de tine,te rog mult,abia astept sa ne intalnim 
.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Monik,
. daca ai nevoie sa mai vorbesti cu mine, ma poti suna oricand. Ai foarte mare grija de tine 
Miki