Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Didi nici Ralu nu mai incape in scoica si mai nou nu mai are stare,se ridica din ea,vrea in picioare
ana frumoase pozele cu Matei.
Cristina ma bucur ca a papat Mihaita legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

AM si eu o intrebare : E ADEVARAT CA ACUM PUTEM DEPUNE ADEERINTA CU VENITURILE PE ULTIMELE 12 LUNI ANTERIOARE NASTERII COPILULUI LA SECTORUL DE CARE APARTINEM????

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Da, eu asa am citit, ca se poate. Eu zic sa suni in prealabil acolo unde ai depus dosarul pt cic.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Rugaminte mare: FACETI-MI SI MIE O LISTA CU LEGUMELE CARE NU CONSTIPA!
David e cam constipat si nu mia stiu ce sa ii dau sa ii treaca! El face kk la 3 zile in mod normal, dar acum cred ca la vreo 5 zile. Nu stiu ce sa ii mai fac

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Nu am citit tot din urma, dar vreau sa raspund la subiectul cu gradinitele, ca acolo am ramas.
Experienta proprie: baiatul a mers 1 an la gradi de stat (grupa mica) si 3 ani la gradi particulara (grupele mijlocie - mare - pregatitoare). Nu se compara cele 2 medii si nu stiu ce am gandit cand l-am tinut un an intreg la gradinita de stat. In al doilea semestru, in primavara, ajunsese sa raceasca serios si de 2 ori pe luna! Nu numai ca erau multi copii in grupa (cam 25 care veneau regulat), dar pur si simplu nu se ocupau de ei cum trebuie: lasau geamurile deschise in sala unde mancau, chiar in timp ce copiii mancau, clasa era mare si uneori slab incalzita, cred ca era si mucegai pe undeva de mi-a dezvoltat o alergie la mucegai etc. Dupa un an, in vacanta de vara, am facut doua lucruri bune:
1. L-am operat de polipi.
2. Am schimbat gradinita.
Sunt multe hibe si la o gradinita particulara, dar: sunt copii putini in grupa, mobilierul, mocheta, jucariile etc. sunt noi, nu imbacsite de praf, curtea era amenajata si nu lasata in voia Domnului cu iarba de juma de metru, educatoarele tinere si cu chef de viata.
Categoric pe Ilinca o voi da la o gradinita particulara. Nu stiu cum e in orasele mai mici (cum spunea Ana de Bistrita, de ex.), dar in orasele mari gradinitele cu program prelungit sunt supraaglomerate (mai ales cele cu un oarecare renume).
Si nu mai vorbesc de lipsa de transparenta. La gradinita de stat nu stiam niciodata unde s-a lovit, cum, numic. Intr-o zi T. se plangea ca-l doare capul si ne-a spus ca s-a lovit la gradinita. Am dat rapid telefon la educatoare, asta nu stia nimic, cica sa o sun pe ingrijitoare, poate s-a intamplat cand statea ingrijitoarea cu ei... In 3 ani de gradinita particulara, niciodata nu am gasit copiii singuri, nesupravegheati.

Trebuie sa inchei, revin.

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!

Tecky nu ma supar, cum sa ma supar pe tine? Sper sa am rezultate, oricum sunt convinsa ca fiecare orgasnism reactioneaza diferit. Plus ca oricum o sa incerc sa tin dieta cat de cat, adica fara dulce, fara paine, na, chestii de astea. Si voi merge de 3 ori pe saptamana, maine incep...

Iriss da, si eu am auzit la fel ca nu se face in timpul alaptarii, m-a intrebat fata de la salon daca alaptez.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hai mai Iriss nu ma innebuni...adica vrei sa zici ca risc sa ma trezesc de doo ori pe noapte pana face a mea 4 ani?Asta in conditiile in care la 3 luni manca o data sau chiar deloc?Ca momentan nu vrea,si pace,sa renunte la laptele de noapte.

Ana tu te plangi ca face des,eu ca nu face cu tot cu milschzuckeru si cu sucu de portocale si cu para si cu ceai de musetel...Nu mai stiu ce sa fac,cred ca iau si lass baby,ce deja sunt disperata cand vad ca iar ajung la supo cu saracuta.Si face tare,asa multe zgrabunte si gros de imi vine sa ma impusc.Plange si toata transpira pana reuseste,chiar si cu supozitor.Ii mai si creapa pe acolo uneori

Anilansa sa stii ca si eu am vazut filmuletul ,scuze ca nu am zis nimic,super ce frumos se ridica deja printisorul

La multi ani si din partea mea sarbatoritilor din zi de 16

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dr anca si eu zic sa iti bagi mintile in cap cu alaptatul si formula. Uita-te la mine si la ooka ca nu stam decat sa masuram cum e cu cazeina si cu excesu de proteine din laptele de vaca

Kimmy da' care e legatura mama intre prefectura - alptat - formula???
Vladut papa formula de la 1 luna. Si da, pe la 3 luni dormeam si eu ca vaca de la 10 seara la 8 dimineata. So what? Acuma imi mananca la 1 noaptea si la 4 - 5 dimineata si tot asa in fiecare noapte. Si simt ca voi trai asa mult si bine ...
Ma intreb ce draq fac cand ma intorc la servici si la 7 tre sa fiu up si fresh ...

ana uff ce stresant tre sa fie sa nu gasesti cauza si remediul la Matei ... Dar mai linisteste-te si tu ca pare doar sa arate mai grav decat este in realitate.
M-ai spart iar cu Stefan si scobitoarea si casa plina de faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamiha spune:

proba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Eeeee!!
Asa mai da

Miha lasa probele ca functioneste totul. Ia mai loveste-ti putin degetele de tastatura si povesteste-ne ceva.
Ca io de babele astea de pe aici m-am plictisit. Vreau noutati.

Stai sa vezi ce mi-o iau acu' de la scorpiile astea nedormite de pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamiha spune:

va multumesc din suflet pt urari!sint impresionata ca v ati gindit sa mi spuneti LA MULTI ANI,desi n am mai scris de la odisee!multumesc mult!sa stiti ca va citesc tot timpul,dar din pacate sint cu 2 sapt in urma mai mereu...nu prea reusesc sa tin pasul!acum m am apropiat cu o sapt!sint la capitolul 83!
vreau sa i multumesc in primul rind lui DIARUX pt poezioara de la nastere!hihihihi....cred ca e cel mai intarziat mesaj...nu?
si lui SUN, pt ca din cind in cind isi mai aducea aminte si mai intreba de noi...dar cum eu eram in intarziere...o pup daca mai citeste pe aici!
va pup pe toate!imi sinteti tare dragi!

Mergi la inceput