PRIETENE FARA TITLU (31)
Raspunsuri - Pagina 18
LunaNoua spune:
Moni, vorbind cu ea un pic de nivelul de invatatura, mi-a zis ca ea la grupa mijlocie, trebuie sa invete copiii sa numere pana la 5, formele, culorile, comparatii mic-mare, si cam atat.
Restul sunt poezioare, invata despre diferite teme (animale salbatice, domestice, mijloace de transport, etc), dezvolta abilitati (plastelina, colorat), si se joaca la comun. Chiar ca de ar auzi de copii de 3 ani ca citesc si formeaza cuvinte, s-ar cruci, de s-a mirat asa tare si de Daria, care nici macar nu face mare lucru deosebit. Stie si ea vre-o 10 litere, culorile si formele, si sa numere pana la 10. Aceste lucruri mi se par foarte putin, dar uite ca ea a fost foarte impresionata. Ce ma impresioneaza pe mine la Daria, dar educatoarea nu cred ca a observat, este ca incepe sa deseneze. In fiecare zi cand vine de la gradi, isi ia tablita magnetica, si deseneaza ba o pasarica, ba un calut, ba un cocos, etc. Ma mai chema si pe mine a o ajut cateodata, dar multe elemente le face singura. 
Hahaha.. ce directoare o sa iasa Diana
O sa stea toti drepti in fata ei
Ma uit imediat si la fimlulet.
Va pupicez pe toate. Imi cer scuze ca nu raspund la toate, sa stiti ca eu citesc tot, dar cateodata mi-e greu sa raspund, ba din motive de timp, ba din incalceala de neuroni, etc... 
blog
Ana_m spune:
Hola ,
Am ajuns cu bine aseara in Spania . Mi-e dor de Clara
, sunt groaznic de bolnava de cateva zile , cu dureri de gat , tuse, febra , ameteli , dureri musculare , ce mai tot tacamul. Acum am venit de la dr , si mi-a zis caci cu parere de rau dar trebuie sa imi dea antibiotic 8 zile
, si inca 3 chestii pe langa . Dar iau orice numai sa imi treaca ca asa de rau nu tin minte sa ma fii simtit vreodata . Azi dimineata era sa mergem la urgenta ca nu mai puteam , era sa lesin
. Plec acum la farmacie , spre sa ma intorc teafara ca sunt ca o rata beata.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Denisam spune:
Anam-sanatate multa, ai griaj de tine, stai in pat si ia ce trebuie.
Anda-bafta la examene!
Ingrid-esti bine?
Moni-ai fost la medic, sau azi mergi la gineco?
Deea- sper sa gasesti os ultie mai buna cu gradi din toamna, dar eu zic ca si defetele astea se vor ameliora- si E de la un timp-anumite lucruri treb sa i le spun de 3 ori sau sa "ma infig" in ea sa le faca.
Bee- ai mare grija mai cu ridicatul dc e prea mult,mai ales pe scari-asa din pat in scaunul de masa, sau altele e ok,dar nu pe scari,efortul e dublu.
Daniela-voi ok?V-am zis ca am scapat cu A de suzeta f. repede si usor(mai da el asa aiurea din buze dar e ok-vb ca face asta la culcare) si in curand incep operatiunea cu adormitul singur si apoi din 1 aprilie maxim o sa incepem treinuitul sa faca la wc- ep colac, clar nu isi are rostul cu olita pt ca nu a fost obisnuit
de mic ca si sora-sa de la 7-8 luni,sper sa ma ajute si G ca sa fim constante.
SI ma dispera cu cataratul baiatul asta,acelasi lucru imi zice si G,sper sa isi mai revina si sa asculte sa nu se mai aventureze asa( si in cele mai grele si ciudate locuri se bag asi mereu gaseste o solutie sa intre sau sa iasa de acolo,chiar dc eu zic NU
)- ca in rest e destul de ok.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
LunaNoua spune:
Pe Daria azi a lovit-o o fetita. Era si educatoarea cand mi-a dat Daria raportul, si mi-a confirmat ca a lovit-o fata tzatzei care s-a luat si de mine ca nu am umeras si ca i-am ocupat locul in dulap
. Mi-a zis educatoarea ca acea fetita este singura agresiva in grupa, si ii bate si ii impinge pe toti. A incercat sa o puna la colt, si face urat de tot, cu urlete si batut din picioare, si nu mai stie cum sa o pedepseasca, ca se ia maica-sa de ea daca o pedepseste 
Eu am auzit-o pe maica-sa ca ameninta ca face reclamatie la directoare, chipurile ca nu e buna educatoarea, ca nu stie fi-sa nimic. 
Bine ca stie sa spuna la copii "MULA", asa mi-a povestit educatoarea 

blog
Ursoaica spune:
Imi cer scuze nu am citit din urma.
Atat am vazut ... si atunci zic si eu ... Anda bafta la examene!
Fetelor sunt fericita, am dat jos in 8 sapt 15 kg.
Denisam spune:
Ursu-ce sa inchidem,ca unii se lupta cu hartoagele inca- tu scrie ce face Raisa,cum e la gradi si felicitari pt kg- baga si tu aici regimul ala,please
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani