PRIETENE FARA TITLU (31)
Raspunsuri - Pagina 17
LunaNoua spune:
Moni, nu o voi inscrie niciodata la o grupa de 8 ore, pentru ca nu voi fi niciodata de acord ca Daria sa manance carne, asa ca .. trebuie sa tot caut alte grupe de 4 ore. Oricum, aceasta grupa se poate sa se desfinteze de la anul. Mai am o singura sansa, la o gradinita si mai departe decat asta, numai acolo mai e la 4 ore. Ca sa ajung la gradi asta, fac cu Daria o ora, pe jos. Abia ajung acasa, ma invart un pic, si trebuie sa ma intorc dupa ea
Azi cand am luat-o pe Daria, mi-a batut educatoarea in geam, si m-a chemat inapoi sa imi arate ce frumos a colorat Daria. A colorat o pagina A4, cu un elicopter si o barca, cu multe culori, in contur, chiar si apa, si cerul si soarele le-a colorat. Era educatoarea foarte incantata, mai ales ca a zis ca nu a cerut deloc ajutor, spre deosebire de ceilalti copii care au chemat-o mereu sa le arate. I-a dat o bulina rosie 
Moni, chiar ca a colorat frumos Diana. Bravo ei ! Se pare ca atunci cand se ambitioneaza, reuseste
Asta e perfect !
blog
LunaNoua spune:
Ca mi-am amintit de serbare. Si Daria se pregateste de serbare, si educatoarea mi-a zis ca Daria a zis si poezie si cantecel, si ca le-a invatat foarte repede si bine. I-am zis sa imi dea si mie textul sa exersez cu ea, si a zis ca e secret ![]()
Azi cand am luat-o pe Daria, mi-a zis ca a lovit-o un copil la picior, si educatoarea mi-a confirmat ca a impins-o un baiat
Si se si vad deja la Daria apucaturi violente si rasfatate. Azi mi-a batut din picioare pe strada, si a tipat cu isterie ca nu stiu ce vrea, ceea ce .. nu a facut pana acum niciodata. 
blog
monica70 spune:
DEEA am uitat de faza cu mancarea. Felicitari pentru prima bulina rosie,sunt sigura ca a colorat Daria foarte frumos,doar am vazut cum a colorat calutii aia
Imi si imaginez surpriza pe educatoare
Ma si distreaza educatoarele astea ce se mai mira ele,ba ca stiu copiii sa coloreze,ba ca stiu culorile,dar ce-ar zice sa le vada pe Emma sau Diana de Ingrid in actiune cu literele ?
Cat despre Diana si expresia "se pare ca atunci cand se ambitioneaza, reuseste" i se potriveste-manusa. Daca nu are chef de ceva,poa' sa trazneasca ca nu face ... trebuie sa aiba ea chef sau motivatie serioasa.Si atunci nu se lasa pana nu reuseste ce-si pune in cap.
Imi pare rau ca are asa modele pe-acolo Daria si mai ales ca imprumuta lucrurile negative de la copii
Poate e doar noutatea si nu va mai face asa.Sper sa fie asa.Incearca si explica-i ca aia sunt copii prost crescuti si sa nu faca si ea ca ei.
Din fericire pentru mine, Diana nu a venit acasa cu nicio chestie din asta negativa.Nu stiu ce sa zic,ca e clar ca si ea a mai vazut rele pe-acolo,mai ales pe Dani ala mai demult,dar ea "il certa" toata ziua, nu il imita defel ... Sau poate ca e o fire mai putin influentabila.
Apropo de poezie,Diana se cam da de gol,ca toata ziua recita si canta pe-aici,despre mama,ghiocei etc. da' nu stiu care-i poezia ei si care-s cantecele cantate la comun ...
MONI
15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Aaa ce-am uitat,mi-a zis Diana ca azi a fost pedepsita
Georgi a trimis-o sa stea langa patul ei,pentru ca a batut cu mainile in masuta.Si i-a zis sa nu mai bata,ea a continuat ... deci a trimis-o la separeu.Asa ii trebuie
Am intrebat-o ca de ce-a facut asa,a zis ca nu stie ... Da' bine ca mi-a dat raportul repede 
MONI
15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
irinatunza spune:
Despre spaga pt un loc la gradinita.... asa mi-a povestit cineva ca a patit. S-a dus la directoare si i-a zis aia in fata: imi dai 150 de euro si poti sa aduci copilul de miine. E adevarat ca nu apartinea de gradinita in cauza, dar sunt sigura ca e musai sa cotizez suficient ca sa mi-o primeasca. Si da, deja s-au inscris copii de prin alte cartiere (o stiu de la o mamica cu care ma intilnesc eu mereu) ai caror parinti au cotizat. Si o sa imi iau o adeverinta de salariat mai incolo, pt.ca nu e valabila decit 3 luni de zile. Oricum, cind se depune dosarul in august nu va mai fi valabila, asa ca nu stiu cum voi face. Probabil ca voi cotiza si am s-o duc doar 4 ore pina imi voi gasi ceva de lucru. Oricum as vrea sa stau o vreme acasa cu Sabina, ca tare incintata e si ii merge mult mai bine si cu sanatatea, si papa si mai bine, invatam o gramada de lucruri impreuna, ne plimbam. E frumos. Abia astept sa dea caldura sa plecam de dimineata in Parcul Copou; ea se trezeste acum in jur de 7-7.30.
Deea, deci deja obiceiuri urite de la gradinita. Dar a capatat si chestii bune, cu mincatul, cu joaca acasa.
monica70 spune:
Eu fac bilantul si intre timp ma stric de ras.Nu de alta dar duoamna Diana se afla in plina repetitie pentru serbare cu "copiii ei"
Am reusit sa si filmez un mic demo pentru voi:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-02-25/20:57:22
MONI
pisoi3 spune:
Fetele,
Eu intru mai rar, acum in perioada asta, nu-mi vad capul.
MONI, da, am examene, am, grele rau, vai de capul meu, m-au terminat. 
Pun si filmulete cu Mark, l-am mai filmat si cand ii canta lui tati la multi ani in franceza si romana, dar ii canta in romana pe melodia din franceza. Le pun eu zilele astea, numai sa gasesc putintel timp liber.
DEEA, ma bucur ca e Daria la gradi, cu apucaturile urate o sa tot invete dar la inceput sunt rele de tot, pe urma intelege ca nu trebuie sa faca asa. Ar fi trebuit sa il vezi pe al meu cu ce venea acasa, imi venea sa il trimit inapoi la cresa sa isi lase apucaturile acolo. I-am explicat ca acasa nu se face asa ceva si a inteles, dar o sa mai dureze putin si oricum, apucaturile urate sunt cele care se invata primele.
Sunt convinsa ca Daria se va descurca acolo foarte bine. La faza cu mancatul de carne te inteleg, si eu am asa o tendinta sa nu mai mananc deloc, si asa mananc rar, imi e asa o mila de animale incat cred ca renunt foarte curand si eu la mancatul de carne.
Restul fetelor
, scuze ca nu va nominalizez dar trebuie sa ma duc sa ii citesc povestea. Am intrat doar sa va salut.
Sper sa apuc sa intru maine, daca nu, intru in week-end ca sunt mai libera.
Noapte buna.
Avem pui
de trei ani 

si mai vrem inca un

www.helpsonia.com
monica70 spune:
ANDA spor la invatat! 
INGRID pe unde mai bantui de nu mai zici nimic?
ANAMARIA sper ca ai ajuns cu bine,da-ne un semn!
IRINA ma bucur ca e mai bine Sabina de cand esti cu ea acasa.Cum va mai jucati?
Eu i-am dat azi Dianei sa se joace cu margelele de insirat pe ata,apoi cu papusile alea cu haine magnetice (asta ea a cerut).Pe urma a mazgalit cu creta pe tabla zicand ca deseneaza pamantul
Dar s-a plictisit rapid de toate,mai interesant era sa faca pe educatoarea se pare.
Intre timp a mai bagat ursul mare in sacul ei de dormit si a venit sa ma anunte ca l-a facut pe buze cu creta
Cand am certat-o pentru asta, s-a ratzoit la mine si m-a impins cu mana, asa ca i-am zis ca nu mai vorbesc cu ea daca nu trece la coltz.Iar s-a ratzoit la mine zicand ca nu ea ,ci eu am fost rea
ca ea e mama lu' urs si mai stiu eu ce ... Dupa cateva minute totusi,a gasit-o Ghita stand pe galeata de detergent "la coltz" ,unde a zis ca nu a pus-o nimeni
Dupa inca vreo cateva minute, m-a strigat sa ma intrebe daca are voie sa vina incoace,i-am zis ca da,daca isi cere iertare ,si-a cerut si toate bune si frumoase ![]()
MONI
Bee spune:
Buna fetele.
Hai si eu rapid.
Daniela, sa inteleg ca voi inca dormiti cu amandoi? Razvi adoarme mult inaintea Anei (cu vreo 2 ore), apoi Ana sta cu noi si adoarme cand la TV (prost obicei), cand in camera cu unul din noi la citit o ppoveste. Noaptea o transferam in patul ei, dar dimineata il chema pe ta-su pt laptic si poveste. A inteles ideea si nu pare geloasa. Stie ca abia astept sa doarma Razvi mai bine si-l mut cu ea in pat. Vede si ea saracutza ce poate micul terminator. A avut nopti in care s-a trezit la 12-1 (ca doar la ora aia era odihnit, daca se culca la 8) si 2 ore a facut galagie si n-a mai dormit nici Ana. Nu mai spun ca dimineata Razvi la 6 e in picioare si se duce glontz la sora-sa si se catzara in patul ei.
. Cu mancatul la noi Razvi e problema. Vrea doar paine, daca se poate goala!
. Si muuulta apa. Bea apa ca o camila. Ana mananca ok, mai ales la pranz.
In rest? Ieri i-am facut analizele lui Razvi. Si asteptam pana marti, dar e mai mult ca sigur talasemie minora. Mostenita cred ca de la Radu. Si sa vezi distractie ca tb analizata si Ana, desi ea nu cred ca are.
Eu cu gravizenia? 14 saptamani, peste o luna fac eco si aflam si ce e bebe. Cezariana, va fi cel tarziu pe 10 August, desi termenul meu e 26 August. Cam devreme, dupa "gustul" meu, dar macar sa tina materialul meu prost si sa nu am surprize. probabil ca ultimele 2 luni vor cam fi la pat, dar asta sa fie cea mai mare problema, nu? Mi-e o frica...............
Momentan e ok. De bine ce ma tin, ieri am urcat 5 etaje in brate cu grasul meu, ca la socrella nu mergea liftul.
. Asta bonus pe langa faptul ca ma calareste zi si noapte. ![]()

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
LunaNoua spune:
Bee, esti o eroina, dar mananci bataita pentru asta. Nah-nah .. sa stii ca trebuie sa te faci printesa, si sa ceri pe altii sa te serveasca, si sa nici sa nu te intereseze ce, cine, cum. Tu trebuie sa te menajezi. Doamne fereste sa se intample vreun accident din prea mult efort. Trebuia sa o chemi jos pe socrela, sa il care ea. Offf.. sa nu mai faci prostii, ca primesti bataita de la mine !!!
blog