Portugalia
Raspunsuri - Pagina 5
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Motanik, alte informatii despre compatibilitatea aparatului tau cu hartile din vinzare le poti obtine de la magazinul Halfords.De acolo poti cumpara si harta. Barbata-meu spunea ca harta cu Europa ar fi 50 de lire si cea cu Portugalia vreo 40, asa ca merita sa o iei pe cea cu Europa daca e compatibila cu aparatul tau. Noi avem Tomtom. |
Letitia, este si Romania inclusa in harta Europei?
Noi am luat masina din Ro (cu gps integrat in bord) dar culmea...nu avea harta Romaniei.
Nu stiu cat de des o sa mergem cu masina in Ro.....probabli nu des si nu curand...dar cred ca ne-ar prinde bine..
Motanik, va veti descurca cu siguranta.Curaj si concediu placut!!
Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink
www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars
Letitia1 spune:
Lara, am inteles ca Romania este inclusa in harta Europei, dar apar numai strazi pricipale. Cineva a cumparat harta Romaniei din Romania si spunea ca nu este la zi deloc. Practic numai te enervezi cu ea. Tot mai bine apelezi la localnici sa te indrume, pina cind o sa intre si Romania cu adevarat in Europa.
motanik spune:
Multumesc Letitia.
Al meu e din ce in ce mai hotarat sa ia un gps nou asa ca asteapta sa vada ce oferte sunt pt Paste si bank holidays din mai.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Letitia1 spune:
Eh, barbatii tot ca niste copii.... Si al meu de-abia asteapta sa se strice ceva ca gata e calare pe internet sa cerceteze preturile si pe urma prin magazine la testare
motanik spune:
Daaa, mare dreptate ai! I-am si zis ca se foloseste de ocazie numai ca sa faca upgrade la un gps mai nou/mai bun, dar nu recunoaste in ruptul capului!
Luny, nu am apucat sa iti multumesc pt mesaj, o fac acum! S-au notat toate sugestiile, acum sa vedem ce reusim sa ducem la bun sfarsit. Mersi mult inca o data!
--------------------
Letitia1 spune:
Acu poti sa-i oferi pe tava 100 de harti pentru Portugalia, ca tot cumpara GPS nou
Tu cum ai gasit cazarea aia in Portugalia? Prin agentie? Noi mergem de obicei cu Thomson. E cu mincare sau fara?
Merci
luny spune:
Motanik, pentru putin.. sa vii cu poze frumoase!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
motanik spune:
Letitia, am gasit Castellos da Rocha prin Asda Travel. Dupa ce am rezervat, pe bani tare putini (aprox 200 lire pt o saptamana), am vazut ca prin alte agentii sau direct la hotel costa mult mai mult. Regim self catering, apartamente dotate cu de toate, de la frigider la microunde si masina de spalat.
Eu de obicei tare greu aleg unde mergem caci intai caut reviews despre locul respectiv - la asta a fost f usor, am gasit numai pozitive.
--------------------
Letitia1 spune:
Letitia, am gasit Castellos da Rocha prin Asda Travel. Dupa ce am rezervat, pe bani tare putini (aprox 200 lire pt o saptamana), am vazut ca prin alte agentii sau direct la hotel costa mult mai mult. Regim self catering, apartamente dotate cu de toate, de la frigider la microunde si masina de spalat.
Eu de obicei tare greu aleg unde mergem caci intai caut reviews despre locul respectiv - la asta a fost f usor, am gasit numai pozitive.
Motanik, multumesc frumos. Si eu aleg greu, tot asa, caut reviews mai intii. Pretul e foarte bun. M-am uitat la Thomson si e scump foc. Ma ingrijoreaza chestia cu self-catering-ul, de obicei mergem cel putin cu half board ca sa nu mai am grija mincarii si in concediu .
Ma bag acu pe site la Asda travel.
ada2021 spune:
Am vrea sa vizitam Lisabona pe la sfarsitul lunii ianuarie inceputul lunii februarie.M-ar interesa cum este vremea cam care sunt temperaturile medii in aceasta perioada. Multumesc mult.