Portugalia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cu mare drag povestesc, spune-mi intai unde va luati cazare...si inteleg ca vreti sa alocati plimbarilor 2 zile?..ce anume ati vrea sa vedeti in aceste 2 zile, plaje?..
revin maine cu detalii, acum sunt la ai mei, ne sarbatorim puiul si in functie de ce vrei sa stii, e ceva de povestit

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani, sa va traiasca!

O sa stam la Castellos da Rocha in Praia da Rocha. Plaja o sa avem cam in fiecare zi daca ne permite vremea dar o sa vrem sa ne si plimbam in afara statiunii, o zi-doua. Nu tot plaje.
Mutlumesc

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ma bucur sa vad ca mai multa lume e amatoare sa vada Portugalia si sa se bucure de frumusetele ei...
Noi ne-am facut circuitul, vom pleca in 4 mai si ne vom intoarce in 15 mai.
Traseul e asa:
-avion pana la Lisabona. Vom sta 2 zile acolo, speram sa vedem si ceva din imprejurimi.Inchiriem masina (presupun de la hotel)
-apoi spre nord, Obidos, Alcobaca, Nazare, Bathalda, Fatima si cazare zona Leiria unde vom dormi noaptea
-spre Porto cu oprire in Coimbra si Aveiro . In Poto vom sta 3 nopti, la fel, sper sa vedem si imprejurimile
-incet inspre sud, prin Amarante si Viseu ,ne vom opri o noapte la o pensiune pe drum
-Evora si Estremos- 2 nopti pentru zona aceasta
-inspre sud apoi, inca 2 nopti-praia da Rocha, dar o sa ne tot plimbam
-inapoi spre Lisabona, oprim si la Estoril si Cascais, avionul este noaptea, deci mai avem inca o zi de vizitat.
Abia astept, vad ca ati vorbit de GPS-uri, am descoperit ca GPS-ul nostru clasic de la masina are si harta Portgaliei, in principiu putem sa-l luam cu noi. Din cate am mai intrebat pe la altii care au mai fost, in principiu, daca ceri de inchiriat o masina cu GPS, nu ar trebui sa fie o problema, dar ma gandesc ca mai sfant e GPS-ul nostru in romana.
Va astept si cu alte sugestii sau idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Motanik ce fel de Garmin e ala pe care il ai (faptul ca e din 2006 nu ajuta).
Intre timp uita-te un pic aici
www.garmin.co.uk

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik

La multi ani, sa va traiasca!

O sa stam la Castellos da Rocha in Praia da Rocha. Plaja o sa avem cam in fiecare zi daca ne permite vremea dar o sa vrem sa ne si plimbam in afara statiunii, o zi-doua. Nu tot plaje.
Mutlumesc

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Spectaculos de vazut este Cabo de São Vicente,considerat km 0, cel mai vestic punct al Europei, cu la cca 6 km de Sagres, inclusiv fortareata. Ocean la infinit, un sentiment coplesitor, mie mi s-a taiat respiratie privind de acolo, de sus,de pe stanci, oceanul...
Mi-a mai placut mult Luz...de plimbat, iarasi, foarte fain, prin Vilamoura, cea mai luxoasa statiune sudica, un port fain plin de iahturi de lux, stradute mici si cochete, cu tot feluri de magazine, restaurante si baruri...
La fel, mi-a placut si Albufeira, statiunea unde am stat noi, piata din centru este superba,cu un imens ficus in mijloc, multi palmieri si vegetatie, cu multe magazine cu de toate, seara este o atmosfera superba, desi este lume multa...portul e interesant aici, cladirile sunt vopsite multicolor, foarte vesel:)
Ti-as mai recomanda si Aquashow, parcul acvatic cu pasari exotice, o minunatie, musai trebuie sa-l duc si pe Muffy meu!
Si croaziera cu barcuta din Lagos prin pesterile sapate de apa in stanci, nu a fost rea, mi-a placut mult! dar cu bebe mic, nu stiu cate din toate astea le veti putea face..daca mai vrei sa stii ceva, spune-mi

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Luny, ce frumos ai povestit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deam spune:

Cel mai vestic punct al europei este cabo da roca la 40 km nord de lisabona, 10 km de cascais. cel mentionat de luny este pe locul II.
Felicitari danutz ati ales un traseu foarte interesant. Calatorie placuta tie si tuturor fetelor.
Eu locuiesc in Lisabona, dar sincer, nu am fost niciodata in Algarve, deci nu va prea pot ajuta.
Va recomand in schimb costa alentejana (intre lisabona si algarve) care este singura din europa prezervata in stadiul sau natural (fara constructii, poluare si rococos). Gasiti cazare la vile sau camere in casele localnicilor (care sint foarte simpatici de altfel), si mincare super buna si ieftina.
Algarve este super inghesuit in seson, adica multa lume pe plaja, cozi la restaurante, dar altfel zice-se ca este superb (si noaptea sunt super discos si super baruri pentru cine vrea)
Coasta alentejana este mai putin aglomerata, daca vrei poti sa ai plaja doar pentru tine, vecinul aflindu-se la 500m distanta.
Problema este ca trebuie sa cunosti plajele, pentru ca sint unele destul de expuse si valurile sunt foarte mari si puternice (viva surfistii). Alte plaje sint situate ijn mici golfuri, mult mai indicate pentru familii cu copii.
Va mai scriu,

Mergi la inceput

Deam, eu asa stiam, dar e posibil sa ma insel... e mare pacat sa locuiesti acolo si sa nu mergi in sud, daca se poate si timpul iti permite, este de vis, nu trebuie ratata regiunea Algarve...offf, cand ma gandesc ca nu am vazut nici jumate din plajele acelea splendide, sunt atat de diferite una de alta, chiar merita!..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Noi tocmai ne-am intors din Portugalia, n-am avut nimic pregatit, cazare fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Motanik, alte informatii despre compatibilitatea aparatului tau cu hartile din vinzare le poti obtine de la magazinul Halfords.De acolo poti cumpara si harta. Barbata-meu spunea ca harta cu Europa ar fi 50 de lire si cea cu Portugalia vreo 40, asa ca merita sa o iei pe cea cu Europa daca e compatibila cu aparatul tau. Noi avem Tomtom.

Mergi la inceput