Fetele marinarului
Raspunsuri - Pagina 3
Olina87 spune:
cum a murit detectivul? de ce? am ratat episodul acela - multumesc pentru raspuns, anticipat.
eu ma gindeam ca blonda va avea nevoie de transplant si donator sa fie Amza
motanik spune:
Eu ma gandesc din ce in ce mai serios la varianta pe care v-am expus-o anterior.
De ce Amza a fost asa socat sa afle ca ziua lui Iris e pe 10 august? Nu cumva fiica lui era nascuta pe 10 august? Sau poate ziua accidentului a fost 10 august (si parintii adoptivi au ales-o ca zi de nastere pt Iris, in lipsa cunostintelor despre reala zid e nastere?)?
Si Virginia cand se destainuia lui Calin si Iris in seara cand Amza a plecat sa-l omoare pe Postelnicu, a zis ca mai e ceva mai grav si apoi s-a intrebat Doamne ce-am facut? Ce sa fie mai grav daca nu cumva ca e copilul lui Postelnicu?
Cat despre Vera, care imi place din ce in ce mai mult, cred ca e bolnava saraca...ati vazut cum a intrebat-o pe Jamilla ce-ar face daca ar afla ca nu mai are mult de trait...si cu petele alea care ii apar...Sper sa nu fie nimic serios totusi.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
motanik spune:
Olina, detectivul s-a sinucis. Nu au aratat mare lucru, se pare ca s-a sinucis pt ca nu a fost in stare sa faca rost de banii care i-ar fi salvat viata nepotelului.
Vera sa aiba sida? Nu m-ar mira, la ce trecut au mama si fiica in ceea ce priveste relatiile intime cu barbatii, dar mi-ar parea rau, nu vreau sa aiba un final nefericit.
--------------------
Olina87 spune:
multumesc
ce iesire facila din scena...
eu cred ca Vera are leucemie, Amza sau Calin vor fi solicitati ca donatori de maduva si asa se va afla ca nu e Calin fiul lui Amza ...
StMihaela spune:
Super tari scenariile de pe DC. Daca raman in pana de idei pe parcursul serialului, sa vina pe aici
mihutza11 spune:
Motanik 10 august e ziua nuntii pe care au fixat-o Calin si Iris.. si in acelasi timp e si ziua accidentului, si de aia era Amza asa afectat..
si eu sunt curioasa de ce boala sufera Vera..
si despre Calin la fel banuiesc si eu ca e al lui Postelnicu.. si acum el a dat ok pt un asa zis "accident"..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
april spune:
pana la urma 10 aug e ziua nuntii si a accidentilui sau ziua lui Iris ? ca n-am vazut episodul ala......
si cine i-a spus lui Amza asta?
imi plac scenariile voastre
iar aia cu petele habar n-aveam ca pot aparea la HIV sau leucemie....informate mai sunteti
motanik spune:
Nici eu nu am vazut cand au zis ca e ziua nuntii 10 august. Mihutza, in ce episod au stabilit asta?
Cand a intrebat-o Amza pe Iris cand e ziua ei si a ramas asa socat cand a zis 10 august.
Eu cred ca e fie ziua accidentului fie ziua nasterii fetei lui cu Livia.
Si sunt din ce in ce mai sigura ca Iris e fata lui. Ati vazut ce socat a fost Macarie cand a auzit de accidentul Liviei, de faptul ca ea traieste, de fetita, ca accidentul a avut loc in Constanta? Probabil Alexandra a ajuns intr-un orfelinat de unde a adoptat-o Macarie.
--------------------