Faceti vreun gest ecologist?
Raspunsuri - Pagina 10
Sunshine_me spune:
Eu pun gunoiul folosit intr-o sticla; inainte il aruncam direct la chiuveta
Nu arunc gunoi pe strada si asa am invatat si copilul. Sting becurile din camerele unde stau. Am plantat cativa copacei la curte la tara.
Merg cu metroul la servici.
...Ma mai gandesc...
adriuta spune:
Pt mamici...si tatici, incercati sa inlocuiti detergentii de curatat cu otet+apa. Nu functioneaza peste tot dar ...in multe locuri da rezultate bune si este bun pentru sanatatea noastra si a copiilor. De ex eu spal intotdeauna frigiderul acest amestec.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
petronik spune:
aa..da..inainte nu aveam obiceiul sa fac asta dar de cand sunt la liceu si cu profilulu ecolog in protectai mediului reciclez hartia,nu mai las apa sa curga cand fac dus,lumia nu o mai las aprinsa in camerele in care nu stau, la pc cand nu stau inchid monitoru,tv-ul il inchid cand nu sunt in camera, sortez gunoiul plasticele la plastice,hartie la hartie si tot asa..
ileana spune:
Eu:
Arunc hartia- intr-un tomberon
Arunc sticla-intr-un tomberon.
Plasticul - intr-un tomberon
Gunoiul menajer -intr-un tomberon
Scot la poarta, tomberoanele, etichetate! Vin gunoierii si arunca totul de-a valma!!! Cand se mai primeau bani pe cartoane/hartie..atunci stiau sa le ridice separat...
Pt. gunoiul menajer biodegradabil ( resturile de legume, mnacare, etc.)am in curte composter.
Claxonam , in trafic si mai ales la semafor soferii care -si aruncau gunoiul din masina...si mai alespe cei ce isi GOLEAU SCRUMIERA, la semafor...
M-am ales cu geamul spart si injuraturi de taximetrist...m-am lasat de sportul asta....
...si mi-am pus in curte....aproape 200 de pomi ...brazi, pini, pomi fructiferi, tuia, etc.