Nou stil de viata (254)
Raspunsuri - Pagina 17

Eftimie C. spune:
Ma simt tare obosita si cred ca ma voi baga in pat cu ochii la un film, asteptandu-l pe Mos Ene pe la gene
Noapte buna!

puskin spune:
Carmen, mersi . Cu dieta stau foarte bine...n-am calcat pe aratura cu nimic, insa din cauza ca am mancat foarte multi carbohidrati am retinut apa. Scap repede de ea insa...

Zuzilici spune:
Buan seara frumoaselor. Noi azi am sarbatorit "Ziua Familiei" asa ca am stat acasa. Dar eu mi-am luat de lucru ca am o groaza de companii de terminat si nu-mi permit nici macar o zi libera. M-am apucat sa-i fac si Isabellei o rochitza de ziua ei. Eu zic c-o sa iasa bine dar mai vedem noi, pana-n aprilie am timp s-o termin. Imi place tare mult materialul e cu futurasi si are niste culori pastel, bleu, mov, roz, galbem, vernil toate baby color.
Andamultumesc de intrebare sa stii ca-s bine. Imi pare rau ca se termina concursul si eu n-am reusit sa slabesc cele 5 kg. dar am reusit sa ma educ cat de cat sa mananc mai sanatos si sa exersez mai des. Tot e bine.
Azi de exemplu am mancat asa:
MD: o felie de paine cu salata de vinete, 1/2 rosie, 10 masline, un cracker cu branza topita si felii de castravete deasupra
P/C - legume steam (conopida, brocoli, morcovei) cu crema de branza, boabe porumb fiert cu codimente si-un file de Talapia la gratar.
Pentru "casa" l-am facut dat prin faina si prajit.
Si-am baut un pahar de vin alb.
Sabinel ti-am vazut pozele si-l pupam pe "Buzila" care-a crescut, mama, mama.
Mephala esti o mamica puternica. Il pe micutul explorator c-are a ajuns la urgenta. Speram sa ramana fara urme.
Crystina stiu ca esti foarte ocupata dar pe si-ti urez bafta in continuare la slabit.
Ruxi sincer eu cred ca el e un pic "intimidat" de tine. Esti o femeie care stie ce vrea de la viatza si foarte hotarata in a dobandi ceea ce doreste. Sper sa-si revina cat mai repede si sa inceapa sa te aprecieze asa cum meriti. Ce ti se intampla tie pe plan profesional n-ar trebui sa-l influenteze in planul intim. Poate c-am vorbit prea mult si poate chiar gresit asa ca scuzele de rigoare in avans. vinul trebuie sa fie de vina.
Claudia asteptam pozele tale cu nerabdare. Abia astept sa-ti vad sportivul cu medalie la gat. Cum se mai simte Luca?
Marilena imi pare rau ca-i Mara "coapta" cum as zice eu cu-a atata puroi. Sper sa-si faca medicamentele efectul rapid. Va si va doresc o noapte linistita.
Lai ma bucur c-ai petrecut bine. Succes maine la raport.
CristinaT multumesc frumos si pupam Domnisoara de 9 ani de-acum.
Tzuni o zi usoara iti doresc.
Dragelor am sa revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

dordia2000 spune:
HAllo la ceas de seara.
Mi-am culcat bb-ul iar tati il culca pe cel mare...so...eu am intrat sa va citesc....ca maine...iar gasesc nou capitol. Abia astept sa vad maine dimi cantarul...ca azi am papat regulamentar:
MD: o chifla mica de paine neagra (intentionam si un iaurt dar...m-am luat cu munca deci...am zis pas)
Pranz: Piept de pui la gratar(~100gr) + o rosie
Cina: 150 gr piftie porc....goala
Stiu ca cina am dat-o in bara dar mi s-a facut o pofta....asa ca...sper sa nu fi dat prea tare inapoi de la slabit.
MAine promit sa nu mai calc stramb...ca deja am calcat si ieri si azi...si nu e bine.
Mihaser...cu asemenea meniu...tu slabesti??? DAca da...esti o fericita! sa iti traiasca si sa va iubiti mereu!
Gusta..offf...sanatate multa iubitei...ce rau e sa ai copilasul bolnavior. Sa dea Domnul sa se insanatoseasca repede!
Sabina tin pumnii sa ai un raspuns bun cu scoala...si eu tb sa ma duc la gradi...sa vb cu directoarea...pt la toamna. Sa vedem ce rezolv ca am inteles ca e pretentioasa...
Eftimie C doar un simplu Buna seara??? Ce mai faci??? Sau vb doar cu Puskin???
gata...ca si mie imi vine Mosu' Ene....so Noapete buna !!!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

lai spune:
Marilena, Claudia, Mihaela, multa sanatate puilor.
Carmen, Tzuni, Sabina, puilor sa le treaca loviturile/vanataile/sparturile.
Vik, ce fel de e resto tau preferat?
Donna, ultima mancare cu vita pe care am gatit-o (sotul, de fapt) a fost gulas unguresc N-am reteta acum, dar stiu ca si atunci am facut dupa o reteta gasita pe net.
Onitza, Tzuni, Carmen, Roxa, cum sunteti azi, mai bine?
Roxa, spor la invatat pentru carnet!
Zuzi Suna delicios tortul de branza.
Delia, felicitari pentru abonamentul la sala! Si vacanta placuta! Parca spuneai mai demult ceva de o posibila iesire la munte? Mie mi-e tare dor de munte, America are munti super, dar nimic aici in zona, aici e "Baragan" cat vezi cu ochii
Violeta, spor la proiecte! Cu mancarea, daca nu te poti abtine, macar incearca sa mananci cat mai sanatos, baga multe legume (eu rontzai morcovi acum ), fructe, iaurt natural, nuci diverse neprajite si nesarate - dar la nuci ai grija totusi la cantitati, ca-s sanatoase dar si f. calorice - s-a mai scris asta de multe ori pe subiect, dar repet si eu
).
Lou pentru prima zi la noul servici! La ce treaba te-au pus?
Gabi, pumnii stransi pentru curs! Despre ce este?
Carmen cu piata de branzeturi si Tumpi cu branza de burduf, miaaaammmm, ma scurg pe langa calculator de pofta Visez la un cas afumat in scoarta de brad de pe la Bran
Anda, felicitari pentru inscrierea Carinei la liceul de info!
Claudia, bafta cu inscrierea la scoala!
Dordia, bafta la gradi!
Sabina, unde ai inscris-o pe Sofia?
Ruxi, din ce povestesti tu cred ca ati facut un mare pas inainte Adica mi se pare ca sotul tau e un tip care se deschide f greu si faptul ca ti-a vorbit despre senzatia de singuratate dupa moartea mamei lui, chiar daca nu chiar asta iti doreai sa auzi, dar cred ca e mare lucru ca si-a deschis sufletul, chiar daca doar un pic, dar strop cu strop se aduna marea. Multe
si multa bafta pe mai departe, sa dea Domnul sa mearga lucrurile din bine in mai bine; chiar daca va fi un drum lung si posibil anevoios, dar cred ca aveti sanse sa ajungeti intr-un loc frumos impreuna
Dordia, somn usor!
Lai

Mihaera spune:
Buna seara tuturor!
Am intrat si eu un picutz sa raportez ce-am papat azi si sa-mi iau bicele de rigoare. Am calcat stramb si ieri si azi, de aia nu reusesc sa slabesc, desi merg la sala. Maine la raport cred ca se va vedea, la kg in plus....
MD cafea fara zahar, 300 ml stelute de branza cu smantana, o felie de paine graham
P 150 gr Fornetti cu telemea, un fibrobar
G un mar
C salata de 1 ardei, 1 castravete, 1 morcov, cu sunca, salam si 1 ou, o felie de paine graham
Ieri m-am porcit in sensul ca am mancat mult, nu neaparat prost. dupa ce ca am mancat la MD 300 ml stelute de branza cu smantana, am mai mancat o cutie si la cina, luata dupa 11 noaptea, plus vreo 3 mere.
Stie cineva cate calorii au Fornetti per 100 gr? Macar sa stiu cu cat am pacatuit, daca tot am facut-o...
Dar stelute de branza cu smantana am voie sa pap? Pe cutie scrie ca au doar 2% grasime, si la 100 gr au 74 calorii. Eu mananc o cutie de 300 gr la o masa. Nu suna asa rau... dar ma gandesc ca smantana nu e tocmai indicata.
Delidana, felicitari pentru munca la sala.
Tzuni, am vazut montajul cu Meri, e frumusica foc.
La fel, vazut doi copilasi scumpici in pozele Sabinei.
Nu am cum sa nominalizez pe fiecare in parte, dar vreau sa va transmit felicitari tuturor ptr copiii frumosi pe care ii aveti!

carina spune:
Miha: fornetti sunt facuti cu aluat foietaj, care are undeva in jur de 400 cal/ 100 g necopt. Prin coacere, mai scade ca si gramaj. Ma gandesc ca undeva in jur de 600-700 calorii/ 150 g.
Acum nu stiu daca ai depasit caloric limitele unei diete normale, dar calitativ esti destul de departe.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Tzuni spune:
Buna seara si..noapte buna!
Sunt franta de oboseala si trebuie as recuperez dince ati scris.
Vreau doar sa-i dau un lui EftimieC
si un Carinei.
Napte buna, fumoaselor!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea

dordia2000 spune:
'NeaTza si prima la raport: 94.00 kg....deci nu e asa dezastruos...dar se putea mai bine fara calcaturile in strachini. Aproape mi-am atins targetul de 4 kg...sa vedem poate il si depasesc.
Fug la scarbici...uffff!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

louisea spune:
Neatza
Cum Tzuni sau Carmen n-au trecut inca pe aici va las eu niste ceai, cafea, cereale si ce mai doriti
Lai ce bine ca te-ai intors Ti-am dus dorul cum ai scris asa putin.
Ce cadou folositor ai primit Sa o stapanesti sanatoasa si fara cazaturi :)
Interesanta reteta!! Mi-am notat-o. Sa vad daca mai gasesc dovleci ca nu cred ca mai e sezonul lor. Imi amintesc ca is vre-o 2 luni de cand am luat sa fac supa
E ok daca-ti raspund la intrebare pe PM?
Zuzi ce dragut sa-i faci rochita Bellei Imi inchipui dupa descriere ca e tipic de printeza
Te pricepi la cusut cu masina?
Claudia cum mai e Luca?
Gusta Mara e mai bine?
Vin mai tarziu..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci