Nou stil de viata (254)
Raspunsuri - Pagina 16

Delidana spune:
 Se vede ca e luni, lumea nu prea are chef de scris. ![]()
Ca tot intreba cineva de filme, Claudia parca, azi am vazut How to Lose Friends & Alienate People si Taken. Le recomand pe amindoua - primul e comedie si chiar am ris la el, al doilea e foarte captivant, drama.
Ma retrag sa mai citesc un pic...
Mi-e frig, vreau sa vina odata primavara. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

lai spune:
 Dragelor,
Va multumesc mult de tot pentru urari.
Crystina, nu e nici o problema dp meu de vedere, dar imi pare rau ca ma gandesc ca era bine pentru tine, asa cum este pentru noi toate. Ce s-a intamplat?
Mihaela, La multi ani sotului! Mult noroc si multe impliniri si sa fiti fericiti impreuna toata viata!
Stilatelor, cum ati petrecut de Sf. Valentin?
Eu am avut o zi perfecta de ziua mea. M-am trezit de dimineata, sotul a facut cafeluta cu lapte, pe care am papat-o cu o jumatate de bomboana de cioco, si niste zmeura. Apoi am fost in cautarea cadoului meu (sotul a primit o cutie de bomboane de cioco si o cutie de ceai sud-african de Valentine's Day) - mi-am dorit bicicleta 
 Printre cautari am luat masa de pranz la un restaurant bosniac, unde eu am mancat doi mici mititei si o bucatica de pita cu “caimac” (o pasta branzoasa). Intr-un final am gasit si bicicleta mult dorita, pe care am botezat-o Lola 
 si, cum ardeam de nerabdare s-o inaugurez, am mers pe ea pana acasa (juma' de ora). Dupa-masa am rontait niste migdale si apoi am pregatit cina. Am gatit o mancare braziliana "camarao na moranga" (creveti in dovleac) – un dovleac intreg, taiat "capacul", fiert, uns pe dinauntru cu crema de branza (requeijao) si umplut cu un amestec din creveti, lapte de cocos, “crema de lapte,” ceapa, usturoi, rosii, ardei gras - si o salata tot in stil brazilian din frunze de salata taiate fasii subtiri, rosii, ceapa, "inima de palmier"(palmito), boabe de naut, masline, ulei de masline, lamaie.
Sotul mi-a facut un tort dietetic, delicios, cu blat de faina integrala si migdale, umplutura din crema de lamaie si zmeura pe deasupra. Am papat cu spor si am udat cina cu un pahar si jumatate de vin rosu.
Seara ne-am uitat la “Z”, un film al lui Costa-Gavras despre asasinatul liderului opozitiei in Grecia in anii ’60, inainte de lovitura de stat militara.
Meniul de ieri:
O felie micuta de tort
Jumatate de lamaie
17g migdale
Dovleac cu creveti
Salata
1/3 pahar cu vin rosu
O cafea cu lapte
3 sticsuri
O bomboana (drops)
Sport - 45min alergat in parc
Meniul de azi:
7:00 o felie micuta de tort
9:00 doua sardine, un sfert de ardei gras
10:30 o cafea cu lapte
11:30 un mar mic, 35g migdale
dovleac cu creveti
un mar mic
morcovei
Sport - 15min bicicleta + 30min eliptica + abdomene
Lai

CristinaT spune:
 carina, am incercat sa ma uit pe blog, dar ce sa zic ... seara rezistenta mea e minima, asa ca o sa reincerc maine cand sunt satula. 
Sunt pofticioasa, rau... nu as putea sa fac asta decat daca ar trebui sa ajung repede la 100- 200 kg. Bravo tie, arata ca in reviste. M-am dus repede si nu te-am vazut in lista. 
Gabrielama, in ce limba predai? multa sanatate!
crystina, imi pare rau ca te retragi.
lai, nu prea ai avut noroc cu noi... eu mai mult in strachini, crystina ne-a parasit pe ultima suta de metri... 
onitza, ai catel 
! l-am vazut eu in poze, uite:
http://family.webshots.com/photo/2575797650043849721vLBgMC
bine, eu am spus ca baietelul e frumos, sa-ti traiasca dar ca vreau si eu catel ca ala. Mi se pare ca seamana cu un catel din filme. O fi cel al Lizucai?
gusta, cum mai sunteti? cum se mai simte mititica?
lai, ai avut o zi perfecta! ma bucur pentru tine!
Edit:  am vazut si eu poze de copii frumosi.
gata pauza mea, ma duc la treaba!
am fetita de 9 ani!
si   :) 

carina spune:
 CristinaT: sunt in lista de mentinere. Oscilez intre 52 si 54 de kg. Am inceput de la 75 si cred ca pe subiect de la 62. Si eu sunt f pofticioasa si de aia prefer sa fac eu sa stiu cat si ce bag inauntru si in consecinta cat imi permite bugetul energetic sa bag la ghiozdan. 
Lai: sa stapanesti sanatoasa bicicleta.
Zuzi: unde esti?
Carmen: ati fost la medic?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

lai spune:
 Am reusit sa mai citesc cate ceva din urma, dar inca mai am de recuperat ![]()
Cami 
 puiului dulce!
Tzuni, super montajul cu Meri!
Ruxi, cum a fost in weekend? (scuze daca ai pove' deja si eu nu am ajuns inca sa citesc 
)
Lai

lai spune:
 Carmen E. 
Anda 
Cristina, hai ca si eu am calcat in strachini, am avut amandoua justificare 
 hai acum sa ne mobilizam, ok? 
 Scuze daca ai scris deja, dar ai mai fost la nutritionista/ai discutat cu ea optiunile de variere a meniului?
Lai

Tzuni spune:
 Intru pe fuga, ca nu am timp....
Multumim pt aprecierile la adresa montajului cu meri. O sa mai pun poze.... 
sanatate bolnaviorilor.
_
Tzuni 
 mic si drag si scump si pisicos si fericit  
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE  
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea

puskin spune:
 Buna seara,
am ajuns acasa, mancat, bagat chiftele la cuptor si am venit repede sa va spun de weekend.
Per total a fost ok, am dormit (mai ales eu), ne-am relaxat, ne-am mai apropiat 
. Am stat putin de vorba si am aflat ca dupa moartea mamei lui el se simte singur, ca ea era un fel de punct de echilibru in viata lui. Mi-a spus sa nu o iau personal...dar am luat-o.
Cam asta a fost...cumva sunt dezamagita ca nu mi-a spus ca s-a simtit bine, ca nu mi-a multumit pentru surpriza. Insa il cunosc si stiu ca decat sa imi spuna ceva de bine mai bine isi taie o mana.
Am de recuperat din urma o groaza 
, nu mai sunt la curent cu nimic...dar stiu ca a fost ziua Cristinei si a lui Lai.
Cristina, La Multi Ani fericiti 
.
Lai, La multi ani! si un bebe mic cat de repede vrei tu 
.
Revin...

Eftimie C. spune:
 Buna Puskin.E bine ca ati stat de vorba si v-ati mai apropiat.Cred ca-i este foarte greu si are nevoie de ajutorul tau.Se spune ca baietii sunt foarte legati de mamele lor si cred ca si in cazul lui e la fel.
Nu-ti pierde speanta.Totul va fi bine!
Cum stai cu dieta?