Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Melania, LA MULTI ANI, CU SANATATE, FERICIRE SI MULTA IUBIRE! Sa petreci clipe de neuitat alaturi de cei care te iubesc si pe care ii iubesti!. Si nu te mai ingrijora din pricina caloriilor, sesiunea de calcal cred ca a rezolvat probleme lor!
Cristina, ma bucur sa aud de bine. Am vazut pozicile din excursia voastra. Alessia este o scumpa, iar tu arati foarte bine. Sa petreceti clipe minunate in vacanta de Pasti, alaturi de cei dragi! Andrei doarme de doua ori pe zi. Se trezeste in jur de 8,cand plec cu Alex la gradi, doarme runda I in jur de 11-12, iar dupa-amiaza pe la 16-17 doarme din nou. Daca nu il culc este foarte irascibil si nu ma pot intelege cu el. Seara in jur de 22-23 adorme fara probleme.
Lia bine ai revenit. Am vazut o mandrete de fata cu ochii albastri! Arata foarte bine si din cate povestesti are multe cunostinte! Am vazut-o in numeroase ipostaze, la somnic alaturi de broscuta, la joaca, pregatindu-se de plimbarica! Daca la pranz papa si mancarica, nu cred ca este o problema foarte mare ca inca bea laptic, cu timpul o sa scapati si de asta!
Erina sper ca ai rezistat ispitei!
Cecilia, pupici sa-ti treaca vanataia! Eu am o colectie minunata de zgarieruri, muscaturi si lovituri de la cei doi urmasi ai mei! Ii cert, dar dupa cateva minute vin si ma pupa, si atunci ma topesc si-mi trece toata supararea!
Marta, drum bun fara aglomeratie pana la munte! Sa petreceti frumos!
Sabina, la cat mai mult rasfat! Ti-ai facut agenda pentru saptamana viitoare?
Roxana, mititelul! Nici nu imi pot inchipui prin cate trec ei acum! Pe mine cand ma doare o masea, ma dau lovita rau de tot, dar ei care se lupta cu durerile asta! Nu am apucat sa citesc din urma, dar am inteles ca trebuie sa pleci la Roma. Iti urez drum bun si sa-ti termini treaba cat mai repede acolo !

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Marunzika, sanatate sotului! Eu am incercat sa-i dau Actimel Alexandrei acum cateva luni, dar nu i-a placut, am gustat si eu si nu am fost incantata. La Andrei nici nu am mai incercat!
Ceamica, Alexandra cand avea 4 luni, mi-a facut pojarel(rozeola). I-am facut vaccinul de la 4 luni si timp de o saptamana, avea numai 39 febra. Eram deja depasita de situatie ,nu mai stiam ce sa-i dau pentru a reduce febra. Dupa o saptamana de chinuri, intr-o dimineata am gasit-o rosie din cap pana in picioare.La spital ne-au confirmat diagnosticul. Dupa aparitia eruptiei nu a mai facut febra, si-a recapatat pofta de mancare si buna dippozitie. Sper sa va treaca si voua cat mai repede.
Ana, Mirunei. Sa treaca viroza si sa se faca bine pitica!
Danuta, am vazut pozele Mirunei! Are ea o poza care mi-a placut mult de tot, pare ca se gandeste la ceva anume, este dulce foc!
Gabriela, pupam pe Sara cea iubitoare!Va veni o vreme cand iti vei dori sa ai cateva clipe de liniste!Am vazut si niste pozici minunate! Sara arata foarte bine si este o frumusete de fetita cu codita!
Aniast, refacere rapida lui Vladi! Sa isi recapete buna dispozitie si pofta de mancare!
Erina, diwanamultumesc pentru urarile la adresa surorii mele!
Erina, frumoase si emotionante melodiile,si sa stapaniti sanatosi toti trei achizitiile!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Ca tot veni vorba de dicatii:
In special Melaniei dar si voua va dedic aceasta melodie care imi pace foarte mult!
http://www.youtube.com/watch?v=g5ZQJoxae4o
Este printre putinele cantarete care au reusit prin vocea sa sa imi patrunda in ungherele sufletului.
Iar iubitului meu sot care isi serbeaza maine ziua de nastere ii dedic asta http://www.youtube.com/watch?v=e2lkemCRapQ
Acum fug sa mai invata cate ceva, sotul l-a culcat pe Andrei,Alex se joaca cumintica, iar eu vreau sa profit de cateva ore de liniste pentru a patrunde in tainele semnelor de circulatie!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Diwana,

Si niste poze cu noi:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

micuta printesa cu codite, frumoasa foc

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! Melania, sa fi sanatosa, fericita si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata!

Ieri nu am apucat sa mai deschid forumul din pricina de program intensiv plus lucrari de ale lui tati pe calculatorul meu.

Asa ca incep azi cu urarile:

Melania sa fii sanatoasa si fericita, sa ti se implineasca toate dorintele!

Valentina pentru ziua de ieri, nu stiu daca te-ai sarbatorit dar eu am contat ca dai ceva de baut.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Gabriela, sa stii ca si eu insist cu vorbirea lui Bubu dar nu pare nici stresat si nici interesat.

Andreea, imi pare rau ca ati patit asa, cred ca ai avut super tarie sa treceti prin asa ceva si la spital si pe drum. Va tin pumnii sa fie bine Vladi si sa manance bine cat de curand.

Ceamica, multa sanatate piticului, sa scapati repede de roseola.

Luy, micuta accidentata, bine ca nu a fost mai grav.

Diwana, felicitari vorbaretului smecheras!

Gabriela, ce frumoasa este Sara! Si iarna la Cluj.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Sa va povestesc despre ziua de ieri.

Petrecerea a fost minunata, cei mari au alergat si tipat, s-au distrat pe cinste, dar Alex s-a ales cu ditamai laringita. Evident si cu nenumarate cadouri pe care le-a imprastiat peste tot.

Bubu din pacate nu a putut fi linistit, e in cea mai rea perioada a lui, asa ca a fost trimis acasa cu tatal meu si a ratat petrecerea. Dar ne-am delectat cu Mihnutul cel scump si energic si cu alti pitici mai sociabili decat el. .

Seara am iesit si noi la restaurant si ne-am relaxat si noi cu niste prieteni.

Azi mergem sa l sarbatorim pe nepotelul meu, deci tot chef.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani Melania! Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

Valentina La multi ani fericiti,cu sanatate si numai bucurii,sotului!

Gabriela ce cocheta si frumusica e Sara

Multumim pentru aprecieri de la Miru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Melania !
Sa fii sanatoasa si fericita , iar bucuria implinirii celor mai frumoase vise sa o imparti mereu cu cei dragi !
Primeste din partea noastra multe si un www.flickr.com/photos/septoct2007/3280432489/" target="_blank">cadou

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput