Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 19
diwana spune:
Ma duc sa ma culc ca au ramas numai secretoasele pe aici ![]()
V-am pupat 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Ma duc sa ma culc ca au ramas numai secretoasele pe aici V-am pupat ![]() Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Diwana, nu te supara
. Era o mica private matter.-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Gabriela77 spune:
Noapte buna si de la mine!!!!
Erina, Diwana, multumim, intr-adevar Sara adora cateii, aceia sunt cateii adoptati de bloc, cu ei a mai uitat ca nu prea ii place zapada!
Erina, multumesc
Am primit frezii minunate si Sara m-a imbratisat tare tare si a spus Mama me 
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui diwana Cecilia, pozele de ieri sunt facute in fata blocului, iar cele de azi in parcul din spatele blocului. Recunosc ca stam intr-o zona privilegiata din acest punct de vedere. Dar unde stateai tu inainte, de zici ca e aproape de casa? Cat sta mama ta la voi? Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Chiar ca esti privilegiata cu asa peisaje, la cat stiu eu Clujul nu prea am vazut asa ceva intre blocuri, e adevarat sunt ani buni de cand nu am mai poposit prin Cluj, de regula trecem la ore nepotrivite(noaptea), cand ne intoarcem de la parintii mei.
Acum parintii mei s-au retras la Ileanda(40km de Dej), eu sufleteste acolo spun ca merg acasa
Mama sta 4-5 zile, depinde cat o tin
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Erina spune:
Buna dimineata!
La multi ani Melania! 

Sa ai parte numai de fericire si impliniri alaturi de Tudor si sotul tau!!!Aniversare frumoasa!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Annisia spune:
LA MULTI ANI MELANIATUD!!!!!!!! Sa ramai mereu frumoasa si tanara, sa bucuri vietile baietilor tai si celor dragi tie!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna dimineata si Happy valentine's day! Pentru voi:www.youtube.com/watch?v=WXtc-TH0Iv4" target="_blank">Shania Twain-You're still the one! O zi magica va doresc!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Multumim pentru dedicatie

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank"> Clipe de viata 2008
aeperju spune:
Buna dimineata!
Am intrat doar ca sa va uram o duminica linistita! Multa sanatate!
emma si andrei
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui diwana iata-l pe Valentin Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
diwana, sa-ti traiasca juniorul! L-am vazut in actiune, alpinist il faci!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank"> Clipe de viata 2008

la mari si mici!