FIV 214
Raspunsuri - Pagina 7
luck spune:
betty
iti tin pumnii pentru maine , te asteptam cu cele mai bune vesti !!!
maria
cred ca esti cu puisorii in burtica , da un semn !!!
kora
eu ziceam ca este pt endometru injectia aia de care vorbeai cu o fata , nu mai stiu cu cine , care nu a facut in Romania si care a luat asa ceva.
Evy28 spune:
eu ii multumesc domnului ca fac multe "oute" si sunt bucuroasa , dar mi-e frica de hiperstimulare , si de faptul ca poate dauna enorm fiv-ului ,adica sa nu reauseasca ,,,,si il pot amana .
insa eu sunt sigura ca dra mea e super tare si nu ma va lasa la greu![]()
eu am mare incredere in ea , chiar i-am zis sotului ca ma simt altfel decat la primele 2 fiv-uri , si am speranta ca voi reusi . insa nu pot scoate frica din suflet (de hiperstimulare) ,orice asa face
sper sa fie bine .
si daca ma mai suporta cineva cu inca o intrebare , ca tot s-a deschis subiectul -care e treaba cu ovulele donate de pe formularul de la gynera ...
eu ma MNL nu am vrut sa donez , si am vaga impresie ca s-au servit singuri ,voiau sa facem juma juma si nu am acceptat .
de la 12 foliculi ,zic ei ca au rezultat noua , insa s-au folosit doar 6 la fertilizare ...
eu tot raman cu ideea asat , caci avem foliculi buni si mari ..nici unul mai jos de 16
lauraa78 spune:
Evy,la Ginera nu ti opreste nimeni nici un ovocit!Rubrica aceea din formulara se refera la cine face cu ovocite donate.Sigur nu au banca de ovocite pt ca eu am intrebat-o pe dr daca face si asa si mi-a raspuns ca da,dar trebuie sa aduc eu donatoarea.
Evy28 spune:

multumesc , m-am linistit .
vroiam sa intreb sapt asta cand merg , dar iata ca m-ati ajutat sa imi lamuresc toate intrebarile
sunteti niste dragute fetelor
many_bani spune:
Buna seara,
Am intrat sa va spun ca Ellanik, a trecut cu bine peste punctie si a avut 16 ovocite, am fost acolo si era tare fericita.
Betty78, nu stiu la ce ora merg miercuri, abia marti dupa amiaza aflu, dupa ce pun puiutii la incubator, am inteles ca in functie de cum decurge procesul de decongelare.Dar poate ne intalnim, am 1,65 m, 59kg, par cenusiu inchis spre gri, dar repet nu stiu la ce ora o sa fiu chemata. Oricum iti tin pumnii, bafta.
Evy, asa cum ai spus si tu, trebuie sa ai incredere in dr. si in DD o sa fie bine
.
Multumesc, fetelor ptr. incurajari aveti o
de la mine.
Bafta celor care sunt in tratament, multeeee multeee oute, dar si embrioni frumosi
vvvvv spune:
buna seara, din pacate eu nu pot intra decat seara, la servici este mai greu, la 2 saptamani eu am program si lucrez si sambata si duminica, dar nu este munca fizica.
multumesc din suflet ]
]KoraPop[/red][/black]pentru incurajari si pentru raspuns, si ma rog pentru toate fetele sa fie bine si sa scapam de chinurile astea, pentru ca nu este altceva decat chin, si sa traim bucuria sa avem si sa tinem in brate copii nostri, si sa fie sanatosi.

nu dau inapoi chiar daca am numai 2 foliculi desi m-am gandit si la asta, si mai ales v-am spus ce am auzit pe holuri si la voi, iti da totusi de gandit, una este sa ia 4,5,6 sau mai multi si alta este sa ai 2, asta este mergem mai departe!!!!! Din punct de vedere medical noi nu avem probleme fata de cum au altii, nu am avut nimic infundat, cale libera, doar un fibrom pe care l-am embolizat acum 4 ani,si acum am o ,,formatiune urata pe ovarul drept" asa s-a exprimat profesorul gratie unui medic renumit de la elias, in urma unui laparo, ca el nu vroia sa faca fiv pana nu face si laparo, in fine profesorul a zis ca nu ne incurca pentru fiv, sotul este ok, dar ca multe cupluri totul bine si frumos, dar nu se intampla
asa ca ma pregatesc serios pentru miercuri la punctie![]()
vvvvv spune:
ma uit cum suferinta si apoi bucuria implinirii ne uneste, desi nu ne cunoastem suntem foarte apropiate, poate am trecut si una pe langa alta si nu am stiut, eu va urmares de mult si imi sunteti foarte dragi
, incurajarile si vorbele de bine ne ung sufletele, atunci cand avem o cadere, ne ajutam sa ne ridicam si sa o luam de la capat. toate urarile de bine si impliniri de vise

Va urez la toate o saptamana cat mai reusita si multe realizari!Si pentru toate o
pentru a fi
si multe

Evy28 spune:
Fetelor , facem galetie de pe acum pentru ziua de miercuri .
se pare ca este o zi mare si aglomerata
embrionasii se inghesuie sa ajunga la mamici in burtica .
sa ii primiti cu drag si sa nu ii mai lasati sa plece

eu plesnesc ...la propriu . astazi abia ..ziua 4 de stimulare .
am o burta
..de nu se poate . nu stiu de ce m-am umflat asa .
sunt un balon ..si nu sunt 
aseara am facut injectiile cu 2.5 ore mai tarziu ca am fost la un party si nu am reusit sa plec la timp. credeti ca e vreo problema ?

maria08 spune:
Mai intai de toate vreau sa va imbratisez cu drag!
Ieri am pus in burtika 2 blasto si ma rog Bunului Dumnezeu ca macar unul sa reziste! Din 10 embrioni pe care-i aveam joi, doar 2 au ajuns la stadiul de blastocist.....
....azi ma suna de la clinica sa-mi spuna daca a mai evoluat vreunul......prin urmare nu avem nimic de congelat.....
Sunt si nu prea sunt optimista.....am uitat sa intreb si de endometru si de nr. celulelor .....si de tot.....diazepamul ma cam ametise.....Testul pe data de 24!! Doamne Ajuta!!
Sunt alaturi de voi toate!!!!
dariaioanaxx spune:
Laura- ma bucur totusi pt. cei 2 foliculi marisori;valoarea estradiolului iti va spune daca ei sunt ok; bafta si crede in sansa ta!
Evi- in leg. cu anestezia, dr. Dracea nu face anestezile locala decat la un nr. mai mic de foliculi, de ex. eu aveam pana n 10 si fiinca disparuse anestezista m a intrebat daca vreau locala, dar am zis ca nu, ca mi este frica; anestezia generala este facuta in vena si dureaza maxim. 30 min.;la mine fiinca eram ultima la punctie pe 1 dec. , fiinca dr. Dracea era in prima zi de dupa Conced.M si venise special, anestezista de la FIV dupa ce executase anesteziile dr.lui Marinescu disparuse; asa ca dupa ce am asteptat pe masa 30 min., dr. Dracea a chemat un dr. anestezist de sus, care se pare ca oarecum mi a purtat noroc, fiind singura din cele 3 fete din ziua resp. care am reusit si singura careia doctora de la FIv nu i facuse anestezie; in legatura cu faptul ca dupa doar 4 zile de stim. te simti umflata, eu zic sa bei multe lichide si mananci labus de ou cat de mult poti; si eu tot dupa 4 zile de stim.ma simteam nasol, balonata si la fiecare pas simteam durere si presiune in ovare dar a fost ok pana la urma;bafta !
Maria- bafta si sa ai parte de amandoi puii!
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!