FIV 214
Raspunsuri - Pagina 6
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 77BEL Buna fetelor, Eu sint noua pe-aici...desi va urmaresc (asa din umbra de f.f.f multa vreme) Sper ca ma primiti si pe mine in "clubul vostru". Pe scurt despre mine: de 3 ani incerc cu disperare sa ramin insarcinata... si NIMIC. in urma mai multor investigatii am aflat cu stupoare ca am ambele trompe infundate (stinga cu sactosalpinx, dreapta nu stiu din ce cauza, dar e la intrarea in uter si nu se poate face nimic) Pentru ca dr. meu nu mai poate face nimic mi-a recomandat FIV (singura sansa)... am hotarit sa merg la Buc (eu sint din Ploiesti) la Giulesti la Marinescu. Am fost, m-a vazut si mi-a propus sa fac laparoscopie sa vada mai bine despre ce e vorba. Zis si facut. M-am programat pt. operatie: marti ma internez si miercuri ma opereaza (pe 18.02)... DAR MI_E O FRICA DE MOR..... Acum vin cu rugamintea mea la voi. Cine a mai trecut prin asta si mai ales din pacientele lui Marinescu care s-au operat la Giulesti, spuneti-mi si mie ORICE, nu stiu, tot ce e bine de stiut si de facut....ORICE.... VA ROG... Multumesc frumos ca mi-ati citit mesajul ...si mai vorbim Va pup pe toate, Liliana |
Bine ai venit printre noi si multa bafta. Si eu am avut un hidrosalpinx si l-am operat, dar nu la Giulesti si la CFR2. La mine laparoscopia nu a fost asa de usoara, dar am fost un caz sa ii spunem mai rar. oricum merita sa vezi ce este acolo.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
KoraPop spune:
bety in primul rand bafta multa la punctie!!!!Sa se lase cu fratior sau "fratioara" pentru scumpicul de Mario!Despe mine am mai scris,ma pregatesc pentru un tratament cu progynova pentru endometru si stau cu "antenele ciulite" privind orice informatie despre ajutarea endometrului care se pare ca e problema la mine,in afara rezervei ovariene reduse...Cu ce mai pot,cat mai pot merg inainte!Multumesc pentru intrebare.Tin pumnii si pentru tine si pentru toate fiv-oasele in focuri!!!!
Kora
CARPE DIEM!
betty78 spune:
Oanademunck, Luck, Cristinici va pup mult si va multumecs pentru sustinere. de data asta am emotii cu mult mai mari decat prima data.
ellanik sper sa ne vedem iubita. Tu cat stai in Bucuresti? Sa ne spui cum a fost azi la punctie.

Iti tin pumnii sa ai multe, multe ovocite si sa se fertilizeze toate![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Si acum as avea si eu cateva intrebari: credeti ca maine dimineata( inainte de ET ) ar trebui sa mai pun ovule? Parca mi-ar fi jena sa "dau cu crema" instrumentarul.... E ok sa ma spal in interior? Poate ma ajuta cineva care se pricepe.....care-i recomandarea...Sheri, ce zici?? |
nu stiu sa iti raspund la partea cu ovulele, dar ce stiu sigur este ca nu ai voie sa te speli inauntru deloc
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
KoraPop spune:
Luck, Sheri am citit despre Bravelle.Este FSH la fel ca si puregonul sau gonal f etc.Prietena mea trebuie sa ia o fiola de menopur combinata cu o fiola de bravelle.Eu nu am mai auzit sa se faca asa combinat/amestecat,dar daca proful asa a zis....nu mai spun nimic.Sunt curioasa ce efect va avea.Am mai citit ca nu se recomanda femeilor cu insuficienta ovariana primara si despre endometru nimic nu scria.Totusi mi se pare interesant ca acum se foloseste la Giulesti aceasta combinatie de medicmanete ,bineinteles la anumite cazuri.Oricum marti am sa am mai multe informatii.
Kora
CARPE DIEM!
Evy28 spune:
Buna . ce mai faceti ? am intrat sa va spun ca mie mi-e o frica de mor.
Am fost la monitorizare si se pare ca am foooooooarte mari sanse sa fac hiperstimulare .am foarte multi folicului si daca cresc toti (am inceput stimularea de joi ) o sa fie cam nasol...ca sa zic asa
. dna doctor spune ca o sa tinem sub control , si spera sa fie bine . mi-a scazut doza de diphe la 1/2 si fac 2 fiole de menopur.
off ,ce ma fac daca fac hiperstimulare . doamne fereste , poate e grav si ajung la alte alea...nedorite .
si clar nu voi mai putea face transfer .
ma rog la Dumnezeu sa nu se intample .
Mai am 2intrebari ,la fetele care au facut fiv cu dr dracea . ce anestezie ati ales . generala sau locala? si cea locala este cumva rahie , in coloana? - si inainte de ET se ia cumva utrogestan ? cu cate zile inainte ?
multumesc din suflet pt raspuns
cristinici spune:
Maria sa fie intr-un ceas bun cu puiutii la burtica
Betty , Ellanik bafta maine la punctie. Sa se fecundeze toate si sa aveti embrioni buni.
Evy anestezia locala inseamna ca te da cu ceva spray si atat,daca ai putine ovocite e OK, la cea generala te adoarme pt 1/2 de ora cel mult.O alegi pe care vrei, dar oricum inainte vei avea o discutie cu anestezista.Utrogestanul de regula se ia din ziua punctiei, dar ti se va spune sau chiar scrie pe o hartiuta tot ce ai de facut dupa.
Sheri maine te duci la intalnire cu Mr B?
Eu mi-am antrenat viitoarele ovocite aseara la un chef de Sf Valentine, ca sa poata creste mari si voioase.
cristinici
medamaya1 spune:
MONI si Elenada, 

Kora, tot inainte draga mea, cu ce avem , cum putem, nu ne lasam si o sa iasa soarele si la noi pe strada, totul e sa nu renuntam
Nusy, o sa fie bine, o sa vezi, pina la final
Tuturor fiv-oaselor, multa multa bafta, tinem pumnii strinsi
Va pupa fata
lauraa78 spune:
Buna felele mele dragi!
Va multumesc pentru sfaturi si incurajari!
Azi am fost din nou la eco si am un folicul de 18 si unul de 8 pe ov drept si unul de 16 pe ov stang,asa ca mergem cu Dumnezeu inainte si miercuri am punctia.Dr a zis ca spera la cei 2 mari si macar sa iasa 2 embrionasi buni!Am trecut de la suparare la bucurie pt ca (habar nu am de unde) mi-a revenit optimismul.
VVVV,am citit ca esti cam in aceeasi situatie ca a mea,eu zic sa profiti de sansa asta ca poate data viitoare nu va mai fii deloc,cum a zis si Kitta,prima noastra sansa este sa mergem la examen.
Kora,sper sa obtin si eu embrioni buni,dr m-a incurajat spunandu-mi ca ma ajuta varsta sa fie ovocite de calitate
Betty si Many_bany,multa bafta maine!
Maria,sa ne aduci un test foarte pozitiv!
Ellanik,sper ca totul a fost bine azi.
Evy,ai incredere in dr si va fii bine!Tu o sa faci oua sa dai si la cei amarati![]()