*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*
Raspunsuri - Pagina 23
fluturasha23 spune:
Neata, neata, poftiti la o
!
Iulia e bine, are 4600 gr (de la 2600 la nastere) si e foarte vioaie, rade la lustra ca si alti bebici de pe aici.
Asteptam sa facem 4 luni sa mergem sa mai facem o echo la sold sa vedem daca s-a remediat displazia. Pana atunci purtam in continuoare 2 pampersi.
I-am cumparat asta http://www.leapfrog.com/en/infant_and_toddler/spinsingalphabetzoo.html
si chiar daca nu are 6 luni (cum scrie pe eticheta) e foarte atenta la cantecele si la cum fac toate animalutele.
mami de Iulia 26.11.2008
isaelena spune:
Buna dimineata fetelor! am si uitat sa va salut la cat de chiauna sunt. Sara a devenit terorista, sta treaza oana la2 noaptea si are chef de joacaat si plimbat.
am si eu 2 intrebari:
1. voi cat timp ai dati dintr-o sticulta de vigantol? ca mi-a zis cineva ca pot sa ai dau din aceiasi sticluta max 2 sapt, ca dupa 2 sapt exprira.
2. voi de cand ati trecut copilul la intretinere? ca am inteles ca exista o lege conform careia bebei dupa 6 luni se trec.
leeloo5979 spune:
Isaelena sticluta de Vigantol o tin 4 saptamani, intotdeauna scriu pe ea data cand trebuie schimbata, mie asa mi-a zis medicul si asa scria parca si in prospect...
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
ginye55 spune:
Isa eu tin vigantolul pt 20 de zile.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
isaelena spune:
multumesc de raspuns fetelor
dar cu intretinerea care e treaba? ca cica exista o lege ca bebei pana la 6 luni nu se trec
mav spune:
Neatza!
Sunt in urma cu cititul... dar am vrut sa va povestesc si voua... o discutie de ieri, cu Sebi:
-Sebi, te rog mananca, nu mai descanta castronul!
-...Da' frige...
-Nu frige, e calda (supa)......
-E calda, da' ma constipa....
-In niciun caz nu te constipa supa, e buna pt burtica.....
-Hmmmm.... imi dai tu in gura? (ingeras
)
-Nu, nu esti bebelus.... Daca ti-e foame, mananci singur. Nu mai cauta scuze, pune mana si manaca!
-Si daca nu mananc? Nu-mi place supa...
-Pai daca nu-ti place supa pe care nici n-ai gustat-o, data viitoare o sa-ti pun pietre in farfurie... poate o sa-ti placa?!
-Ei, na! Cum sa-mi dai pietre sa mananc???? Si daca uiti? zambeste gales....
-Fii sigur ca nu uit!
-Hmmmmmm.... si ce daca? O sa fac cum fac eu de obicei si te pacalesc. Am o smecherie!!! Spun ca-mi pare rau si ca nu mai fac si tu ma ierti!
.... Mai spune ceva, mami.... daca mai ai replica....![]()
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
leeloo5979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isaelena multumesc de raspuns fetelor dar cu intretinerea care e treaba? ca cica exista o lege ca bebei pana la 6 luni nu se trec |
Se pare ca nu exista o lege in sensul asta...si eu sunt plina de nervi la chestia asta...pentru ca in blocul unde stau eu, la diverse apartamente se sta de-a valma cate 3-4 persoane, in conditiile in care sunt declarate 1-2...si eu pentru ca stau pe acelasi etaj cu administratorul...cum il prinde pe Laur ca se duce sa plateasca intretinerea il ia la baza ca asteapta o "cerere" de la el. Imi venea sa ii spun sa o astepte pe soacra-sa la gara...din moment ce platesc apa avand apometre, lumina...gunoiul...nu vad de ce ii trebuie lui atata sa treaca 3 persoane la garsoniera unde stau eu! Ma rog, trag speranta ca plec cat mai repede si nu declar nik!!!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh