***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, Teodora face 2 ani in mai!

Intrebare: as putea acum sa ma intorc in crestere copil pana la 2 ani?? Ce parere aveti? As avea concediu vreo 3 luni ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Motanel, asa si P, ca oita face, tari-tari si de f mult timp. Face si mai normal, dar totdeauna face si asa, cacareze. O sa-ti spun daca a fost eficient sau nu.
DAca te lasa angajatotul, de ce sa nu ai 3 luni de concediu... poate mergeti undeva

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motannel

Fetelor, Teodora face 2 ani in mai!

Intrebare: as putea acum sa ma intorc in crestere copil pana la 2 ani?? Ce parere aveti? As avea concediu vreo 3 luni ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

motannel, eu stiu ca da, poti sa intri iar in concediu crestere copil(cu noua lege care a intrat in vigoare de la 1 ian 2009)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Motannel pana implineste Teodora 2 ani te poti intoarce oricand in CIC. Doar sa te pui de acord cu angajatorul.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Motanel io cred ca se poate si iti spun ca se merita.Este foarte mica indemnizatia insa timpul pe care il petreci cu puiul este de nepretuit.Io am ales sa stau casa nu de bine ci pentru ca stiu ca sunt ani care nu se mai intorc,ani foarte importanti in dezvoltarea copilului.

SA nu intelegeti ca judec mamele care s-au intors la munca caci nu este asa ;fiecare isi iubeste copilul mai presus decat orice si face pentu el tot ce este mai bine.

Deci io spun sa vorbesti cu angajatorul si sa profiti de ultimele 3 luni de stat cu puiul,este dreptul tau si sunt sigura ca daca s-ar plati cum trebuie toate mamele ar profita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

azi s-a jucat cu Saby de CarlaV.
De fapt mult spus s-au jucat, Saby a avut buna vointa, mai putin, adica a ignorat-o , ba s-a mai si suparat cand Saby vroia cate ceva din jucariile lui; iar Saby, venea draga de ea si-i oferea toate jucariile cu care se juca.
N-am sa pot sa inteleg de ce e asa, ca nu l-am invatat sa fie egoist si asocial.

Oricum, pot sa ma declar multumita ca nu a urlat asa cum a facut in parc la ultima intalnire de capsuni.

poze cu si Saby:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5305640696035370338

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mi-a luat-o Ella inainte . Mi-a facut placere sa stam mai mult cu Bobo si sa vedem copiii alaturi (ca impreuna au inceput sa se joace cand trebuia sa plecam). Bob este la fel de dulce cum il stiam si super-inteligent. Cu asa parinti nici nu se putea altfel.
Saby a dormit lemn dupa aceea, iar de cand s-a trezit tot povesteste de Bob, s-o fi indragostit fata...

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am uitat sa spun ca Saby i-a dat Ellei un pupic la plecare, inseamna ca are gusturi bune la femei , ca nu face asa cu toata lumea.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

CarlaV,

si a dormit de la 15:30 pana la 19:00, deci l-a obosit rau prima intalnire cu Saby

in alta ordine de idei am fost la mall-ul din Baneasa sa ridicam cadoul lui de la Bebeloo; de 100 eur am primit chestii care nu prea imi plac: 1 geaca de 1,5 mil, niste pantaloni nedublati de 1 mil, si 2 bluze cu maneca lunga care nu aveau pret pe ele, teoretic ar fi trebuit sa coste 1,7 mil impreuna, ca sa fie o suma de 100 eur in total.
Stiu ca sunt carcotasa, ca doar le-am primit moca, dar geaca si pantalonii ii trimit la finul meu si o bluzita e pentru Bogdanel de Liviana; ramane si cu o bluzita, are oricum mai multe decat va purta.

Si daca am intrat si repede la carrefour sa mai luam cate ceva pentru casa, am inhatat de la TEX niste seturi de body, am gasit masura lui , 36 luni; va recomand fiindca au bagat colectia noua si atat cele de fete cat si cele de baieti sunt super.
Ca si comparatie, am luat de la Z body alb cu mesaj cu 20 ron iar la TEX cu aceeasi bani am luat un set de 4 body dar care sunt mult mai frumoase.

si un filmulet amuzant cu care face puzzle pe dos:
http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/Filmulete OFebr2009#5305646909226137730

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, m-am amuzat cu filmuletul. Si Andreea si le intoarce singura pe dos. Dar mai tare m-ai amuzat cand ai zis ca i-a pus maieul invers sa ii tina cald la gat . Si noi zicem la fel ca are balon la burta, mai nou Andreea mananca mult si ii zic ca si-a umplut balonul.Acum e in faza in care o mananca la gingii ca isi baga degetele pe gat si mananca, sigur urmeaza faza in care urla si nu mai mananca nimic, dar macar scapam.
Ce frumos ca va intalniti! Am vazut si pozele cu Saby, care e o domnisoara finuta si frumoasa.

Andreea a dormit de la 5 la 9 si acum se joaca cu taica-sau. Cred ca merg sa ii fac baia ca doar nu o pot face la 12.Poate se mai oboseste si se culca totusi la 12 ca eu azi nu am dormit si mi-a dat desteptarea la 7.

Betty 22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput