***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)
Raspunsuri - Pagina 19
tamaraspt spune:
carstea vad ca fetele ti-au raspuns destul de prompt. Eu am fost la Institutul de Ocrotirea Mamei si Copilului cand a avut Matei otita, am gasit dr buni acolo.
Dar cred ca mai important este laboratorul unde vei face analizele, noi am fost la cea mai apropiata clinica pt ca Matei avea 2 sapt si a durat peste 7 zile pana cand a iesit antibiograma. Si in antibiograma erau testate numai antibiotice pt adulti, nici unul care se putea da unui nou-nascut cu toate ca era trecuta si varsta - asta ca tot se vorbea de sistemul romanesc, fie el si in clinici private.
Ella multumesc de raspuns, eu am intrebat din curiozitate mai mult si din putinul e am citit despre el pe net eu zic intradevar ca se potrivea pt Bob si cred ca s-ar potrivii si pt Petit.
Matei a avut altfel de manifestari, de ex noi nu urlam noaptea cand ne trezeam asa cum povesteati voi.
Acum Matei doarme si mai bine, se trezeste cam de 2 ori pe noapte si doarme mai mult - oricum nu mai doarme 7-8 ore pe noapte ca inainte. Eu sunt multumita, chiar daca se scoala noaptea de ex de 4 ori, are un somn mai lung la inceputul noptii de cel putin 4-5 ore acum care imi permite sa mai dorm si eu.
referitor la varicela, Matei nu a facut o forma usoara, are pe corp cred ca sute de bubite. Are si pe fata, dar cele mai mari sunt grupate in jurul ochiului stang, are sub ochi, in coltul ochiului, pe ploapa si in spanceana. La varicela bubitele apar in valuri in mai multe zile, dar cred ca la el ieri a fost varful. Aseara a facut febra 39 si cand l-am dezbracat am vaut ca s-au inmultit bubitele. Acum incepem sa ne scarpinam, stau numai langa el ca deja va avea o cicatrice pe fata. Nu am mai facut febra azi si surprinzator inca nu avem probleme ca stam in casa, i-am aratat ca afara este vant si frig si se pare ca a inteles. Mai greu cu baita, cum intram in baie zice 'dinti da, baie nu, bube'. Tocmai s-a trezit si arata asa
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
ancamari spune:
Ella - multumesc, eu intelesesem ca i-ai dat medicamentul o luna si jumatate, banuiam ca e ceva slab, vom merge la dr intai. Andrei cam refuza orice chestie noua pe care vrei sa i-o dai, asa ca noi ne descurcam f. greu cand e vorba de medicatie.
Tamara - eu nu pot deschide poza cu Matei. Sa-i treaca repede!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
bettyR spune:
Vas, succes cu intarcatul, cred ca trebuie sa fie tare greu. Poate ar fi bine sa ii dea altcineva sa manance daca poate.
Ancamari, de fiecare data cand citesc ce scrii imi amintesc cum era si cu Andreea mea. La fel era vesnic iritata si urlatoare zi si noapte de nu mai stiam ce sa facem, nu manca si avea scaune moi. La noi cerealele au fost de vina si laptele praf sau laptele baut in exces si mancare putina. I-am facut analize si de caca si de sange si nu i-a iesit nimic, doar din discutii cu dr m-am gandit ca ar putea sa nu tolereze ceva alimente si cu greu m-am prins de cereale, apoi faceam lista cu ce ii dadeam si urmaream daca se trezea noaptea. Am schimbat meniul destul de mult si incet a inceput sa faca caca mai tare si sa nu mai planga noaptea. Eu nu cred ca plang ca asa au ei chef, asta e teoria mea. Si acum a mea e mai plangacioasa/crizata de felul ei, nu mananca tare bine, dar e o diferenta imensa fata de cum era pana pe la un an si acum. I-am dat alimente care constipa in general, orez cu mar copt, orice fruct combinat cu banana, am evitat fructele dupa ora 4 si cele care fac scaune moi, morcov mult, cascaval si asa ne merge bine.
Eu am citit cat trebuie sa doarma la varsta asta ca mi se parea ca doarme prea putin si mai ales noaptea si se zice ca intre 10 si 13 ore, a mea mai mult de 8-9 ore nu doarme noaptea si 3-4 ziua.
Tamara, sanatate lui Matei!
Betty
22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
madaiulia spune:
Tamara sanatate lui Matei, sa treaca repede bubitele si mai ales mancarimile!
Ella multa sanatate si lui Bob, nu am observat unde ai zis ca e bolnavior.
Doxinu cum mai e cu sanii? Mai dor?
Ieri a nins si la noi pentru prima data in iarna asta, de fapt prima data cand s-a depus, ca a mai fulguit de vreo doua ori anterior. Am iesit cu Andrei si ieri in timp ce ningea si azi si a fost tare incantat. Azi cel putin am fost in parc si atat s-a rostogolit prin zapada si ne-a pus sa-i facem bulgari sa-i arunce el pana am inghetat complet si el nu voia sa plece. A mai vazut si un grup de copii la derdelus cu pungile, asa ca se tot arunca si el pe fund si incerca sa se tarasca "ca pochii mai".
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
madaiulia
gata am scapat
mai sunt foarte putin intariti insesizabil si nu ma mai dor deloc.Cred ca am scapat![]()
Imi lipseste alaptatul fetelor ca si mie imi placea si cel mai tare ma intristeaza faptul ca nu-l voi experimenta din nou
STEFAN mai zice din cand in cand "tzatzy" dar apoi rade si mi le arata pe ale lui![]()
Oana nu mai spui nimic?Hai mai povesteste-ne de SONIUTA
doxinu spune:
tamara am vazut cum arata bietul MATEI.Sper sa ii treaca repede mititelul
.De unde a luat-o?Il duci la gradi sau din parc de la copii?
carstea spune:
Fetelor avem programare la AUDIFON la dr.Samoila.
Multumesc tuturor pentru recomandari.
Florentina si eu inteleg antibioticul cand sunt semne clare de boala dar Rares nu pare sa aiba nimic.De vara trecuta de cand a avut o infectie la ureche diagnosticata tot fara analiza secretiei de data asta in Londra si tratata cu amoxicilina Rares obisnuieste sa se scarpine in ureche pana isi da sangele iar de cand e in Romania e mereu mucios si cu rosu in gat (eu am zis ca asa e cand merge la cresa).
Sper ca medicul de la Bucuresti sa spuna ca nu e nimic in urechiusa.
Graviduta cat costa consultatia?Ai idee?
Va pup
tamaraspt spune:
Ioana cel mai rau este ca eu i-am dat varicela, am avut acum 3 sapt zona zoster care este o reactivare a virusului varicelei. Si astazi dimineata s-a trezit cu mai multe bubite pe fata si in cap. Si-l mamanca 
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
Ioana13 spune:
Azi am fost la o dr homeopat, din cauza ca P face kk f tare si greu, tot se inroseste cind face si se chinuie. Ne-a dat, ca si lui Bob, niste tratament pt 2 zile, iar efectele a zis ca se vad peste o luna jumate, dar poate si mai repede. Va tin la curent daca a mers.
Tamara, saracutul MAtei. Cred ca il deranjeaza tare aia de la ochi. 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Motannel spune:
Tamaraspt, sanatate puiutului! Saracutul ... e greu cu mancarimile ... 
Ioana13, sunt interesata daca produsele homeopate au efect la puiul tau ... si Teodora se chinuie uneori ... alteori face ca oita ... niste bilute ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)