Bucurii de sept-oct 2006 (158)
Raspunsuri - Pagina 20
ramomar spune:
Buna dimi,
Roxana multa sanatate le doresc puiutilor tai
Am ramas muta citind mesajul tau, nu-mi vine sa cred cate probleme se abat asupra voastra. Multa putere si multa multa... sanatate va doresc!
Abia astept un mesaj de-al tau in care sa ne spui ca puii tai sunt bine si sanatosi! 
mexxa multa sanatate ii doresc si Sebicului! te asteptam cu vesti bune!
Adina tare simpatice "galustele tale"
Mi-a placut mult expresia: "vine UN Alexandeeeer"![]()
beatrix, BRAVO! uite ce mamica vrednica esti!
Deci sa incepem galeria pt bb2? 
lexi, xan si Beatrix
frumos a fost in Rimini, dar cu siguranta nu m-as duce intr-un concediu in It. Locatia e frumoasa, cocheta, curata, dar modul de a fi al italienilor ma lasa rece. Chiar am zis ca destrabalatii nostri de romani care ne fac de rusine nu au cum sa se civilizeze, ci au conditii propice de a savarsi toate ilegalitatile, din pacate... Bine asta nu e o scuza, dar si in alte tari sunt multi conationali de-ai nostri, dar nicaieri nu auzi sa savarseasca atatea infractiuni. Scuze, sunt "putin" off topic
yoanna
bine ai venit printre noi! Ma bucur ca numarul bucuriilor a crescut cu inca o Marie blonda si frumoasa
; am tras si eu cu ochiul la pozele voastre!
Gety ai reusit sa finalizezi livrarea catre tanima? 
revin cu poze...
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Beatrix, sunt sigura ca criza la voi se resimte mai putin! E semn bun ca s-a aprins beculetul! Tic-tac, tic-tac!
Eu iti urez sa faci o fetita sau un baietel cu ochi la fel de frumosi ca ai lui Eric! 
Princess, voi ce faceti?

Asa creste Maria Diana
ramomar spune:
si aici pozele
Ramo si
GETY spune:
Ramomar, ti-am vazut pozele. Nu ai avut vreme buna, dar cred ca te-ai si relaxat.
Maria mea cred ca o sa se faca o maaare cantareata.
Pana si un servetel umed intins tare poate deveni un microfon cu fir scurt. Si lalaieeee!

Asa creste Maria Diana
yoannamarie spune:
Ziua buna, fetelor-dragutelor!
Ramo, bine v-am gasit, dragutelor! Mercic pentru aprecieri!
Patricia e o dulcica foc. Vesela tot timpul, si...carliontii din par
m-au dat gata. (Mitzu meu nu are carlionti, desi mi-am dorit!)
M-am uitat la pozele...la toaaate pozele voastre...caci sunt... (calatoresti, nu gluma)
!
Am vazut poze cu Patricia, pe plaja in Halkidiki. Presupun ca, vara trecuta, ai fost cu ea in Grecia! Deci, sa fi avut aproape doi ani. INTREBARE;Ati plecat cu masina sau cu avionul?Cum a fost drumul pentru voi si Patricia? Intreb, deoarece ne cam bate gandul sa plecam si noi la vara in Grecia. Si ma gandesc cum va fi drumul pentru Mitzu, mancarea de acolo daca o sa-i placa etc. Asa, Mitzu nu are pb cu mersul cu masina. Am fost asta vara, cu ea la mare, la noi in tara. Si nu am avut deloc probleme cu ea pe drum.Dar la drum drum lung, ca pana in Grecia, nu stiu ce sa spun.
Mai am o intrebare, daca nu te superi.![]()
Am vazut in poze, tablita magnetica, primita de Patricia de la Mos Nicolae, presupun.
Intrebare: De unde a luat Mosul tablita? De la noi din tara?Caci as vrea sa-i iau si Mariei una. Nu de alta dar, dar mai am vreo patru pereti in toata casa care au scapat de "ochiul de artist" al Mariei
! In martie, intram in renovari! Iti dai seama ca tablita m-ar salva...Gata. Sper sa nu te superi ca ti-am pus atatea intrebari.
Va pupam pe toti picii si toate mamicile
!
www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-elena
ramomar spune:
Gety, no no, vrmea a fost super, soare si cam 5-10 grade, doar in ultima zi si noapte a batut vantul tare de tot si in dimineata plecarii era acel copac peste masina. Relaxare a fost si nu prea, ca deh am fost in interes de serviciu, dar cele cateva minute petrecute in fiecare dupa-masa pe malul marii mi-au adus relaxare, dar si mult dor cu gandul la cei de acasa
yoanna
multumim si noi de aprecieri!
Si acum sa-ti raspund la intrebari
: da, anul trecut am fost in halkidiki unde ne-a placut la nebunie. Drumul a fost bun, am fost cu masina aprox 1100km de la noi. Patri pe drum s-a comportat ok, cu exceptia unei mici indigestii pe drum incolo, cu consecintele de rigoare: vomitat, plans, schimat, pauza lunga sa-i digere stomacul
, etc, dar la intoarce a fost ok. Noi am avut demipensiune, la micul dejun Patri ciugulea ceva, dar noi am luat in bagaj multe fructe (desi, gasesti si acolo), cereale, biscuiti, borcanase, etc, asa ca micul dejun continua in camera. La amiaza ii luam ceva de la taverne, caci borcanase nu serveste gagica
, iar seara papa destul de bine la masa: supe (la ei atunci se serveau, foarte bune si in special supe creme) si ceva din felul 2.
Acum 2 ani am fost la Mamaia, dar drumul prin toata tara, de la noi sunt 850km, a fost mult mai groaznic decat pana in Grecia. Nu l-as mai repeta![]()
Tablita a luat-o mosul din Selgros la un pret bun. Nu stiu sa-ti zic daca mai sunt ca nu am dat demult pe acolo, dar eventual intra pe site-ul lor. De fapt si in metro am vazut-o la putin timp dupa ce am luat-o noi, deci sigur o gasesti pe undeva 
Roxana cum sunt puiutii tai?
mexxa voi v-ati intors de la medic?
Ramo si
yoannamarie spune:
Draga Gety, mercic! Baietelul din poza e nepotelul meu, baiatul sora-mii. Dar pot spune ca e ca un frate pentru Maria!
Cat depsre Bronhovaxom, am auzit si eu de el. Dar pediatrul Mariei mi-a recomandat Isoprinosine. Ma rog... in functie de fiecare medic. Caci am fost, zilele astea, la alt pediatru, caci al nostru nu e in tara, si mi-a recomandat Luivac. Ce sa mai cred si ce sa mai spun? Acum, ii dau Mariei, Sinupret secretolitic, picaturi pentru tuse si nasuc,
Dragele de voi...prin ce ati trecut...Intravenos? Of...Luna trecuta si Mitzu meu a avut de-a face cu o viroza pulmonara, tot asa urata. Cu temperatura foarte ridicata, tuse urata. vai, mi-e groaza numai cand mi-aduc aminte prin ce-am trecut! Am fost la med de fam, caci suntem si prieteni de fam, si pot suna la orice ora din zi si noapte si in 2 saptamani i-am administrat 3 suspensii de antibiotic: Zinnat, Ceclodyne si Unasyne plus Eurospal care nu a dat rezultate, am trecut pe Mucosolvan Junior, la fel, nici un rezultat si am trecut pe Stodal. De Nurofen, Panadol, supozitoare cu Novocalmin nu mai tb sa amintesc.Pana la urma, dupa toate suspensiile acestea, am trecut la Gentamicina injecatbil. Una la 12 ore. A fost groaznic! Parca eram drogata! Vedeam ca nu raspunde nici un tratament...eram la pamant. Nu stiu...parca nu puteam sa ma duc de la inceput la pediatru. Of...dupa 5 zile de injectii am ajuns la pediatru! Can a auzit cate a luat Maria, sa ma dea
, nu alta. Avea dreptate, ce sa spun. dar m-am bazat pe cunostintele unui medic, nu am facut de capul meu! Of! In fine, pediatrul mi-a dat sa-i fac toate analizele la sange Mariei si, multumesc lui Dumnezeu, au iesit bine. Saptamana aceasta urmeaza sa-i fac si exudat faringian si tampon nazal.
Si acum, in weekend, cand am fost plecati la ziua cumnatului meu, au fost mai multe familii cu pictici. Si la intoarcere acasa, in masina cu noi au mers si niste prieteni a caror fetita face acum in martie, trei ani. Si imi spune mama fetitei, in masina: "Nu stiu ce sa ma mai fac, caci pe Mada a mea nu o mai pot scapa de giardia.
WHAT???Mi-e mila de ea, intr-adevar. Draga de ea, ia tratament de aproape un an si nu mai scapa. Cica de la gradi..."i-a capatat". Of! Iti dati seama, ca acum tb sa-i repet analiza la scaunel Mariei. Of...Sper sa fie totul ok. Gata. Va pupacim
Maria-elena
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
yoannamarie spune:
Mercic pentru raspuns, draga Ramo! Saptamana asta, nu stiu cand, am sa fac o vizita pana in Selgros sau in Metro sa-i caut tablita. Caci mi-a placut! Imi pare rau ca i-a fost rau Patriciei pe drum spre Grecia, ma bucur ca si-a revenit, cat de cat, repede! Sa vedem si noi la vara, cu Mitzu! Sper sa nu avem probleme!
Cat priveste mancarea:
Da...nici pustoaica mea nu mai serveste borcanase. Si spun: SLAVA DOMNULUI! caci, pana la varsta de un an jumate, aproape, numai borcanase a binevoit sa manance. ajunsesem la 4-5 borcanele pe zi plus cele cu piure de fructe. Eram disperata! Nu accepta nimic altceva. Saracul pediatru, nu stia ce scheme sa-mi mai propuna in meniul Mariei. Am obisnuit-o de mica, sa-i pasez mancare...dar serios la blender...si, normal ca era mai usor sa inghita piureul din borcanas decat sa mestece.
Ca tot am citit cateva capitole din urma, in care vorbeati de meniul copiilor...Maria e foarte mofturoasa la capitolul mancare. nu mananca branza sau produse lactate sub nici o forma. Exceptie face iaurtul cu fructe, dar si ala din cand in cand. Nu am reusit sa o fac sa accepte laptele din comert (Fulga, La Dorna, Milli etc). Si acum tot Aptamil Junior bea. Borsulet sau supa mananca dar cand vine felul doi...vine si chinul! Refuza orice. Carnea (friptura sau gatita cu sos)...nu mai spun! Are momente cand o accepta si eu ma topesc de bucurie! Spun, plina de fericire, : gata, mananca si fata mea carne! Dar ii trece repede, caci pe urma refuza categoric! De peste...ce sa spun! Intr-un timp manca, dar acum... ii dadeam salau si ii placea dar n-am gasit o data si i-am luat pastrav si de atunci...gata si cu pestele. I-am facut si analize, i-am dat si vitamine! Nu mai stiu! Accepta, in schimb, foarte usor cremwurstii, salamurile (gen Sibiu). Nu-i dau dar le gaseste in frigider si insista pana primeste o feliuta.Cam asta e si cu mancarica la Maria. Dar incerc sa nu mai disper!!!Ce pot sa-i mai fac. Dupa cum spune si sotul meu: "pai cu cine sa semene? ca si tu esti mofturoasa la mancare". Mda...NO COMMENTGata
Va pupacim
Maria-elena