Bucurii de sept-oct 2006 (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

beatrix, chiar imi cautam babysitter pt weekend! Na, tzi-i trimit pachet pe berbecutzi? Dar te-avertizez c-ai mei nici nu dorm nici nu mananca , atunci cand sunt altzi copii de fatza .
Deci, te bagi ?
Acum lasand gluma la o parte, chiar de admirat c-ai stapanit asa bine situatzia, ai trecut testul, te potzi baga la un bb2 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna, Adina! Sar'mana pentru complimente. Daaa...Am inceput deja sa simt caldura si amabilitatea fetelor!!!
Esti mamica de gemeni, CE FRUMOOOOOS!!!!! Sa-ti traiasca minunile!!!Ai viata activa, nu te poti plange!Multa sanatate va uram!

Cat despre vorbit... Mda...nu mai spun nimic. Asa e...intelege tot, face cateodata lucruri care si pe mine ma lasa masca. Daca ma vede, scoate repede masa pentru calcat (ma pune la treaba, am sau nu chef)..daca pun imi deschide sertarul unde pun detergentul si ma atentioneaza intotdeauna sa pun si balsamul de rufe... Ma ajuta in bucatarie, are o mare placere...a facut chiar si ardei umpluti (i-am dat 2 ardei mai micuti, i-am aratat cum sa faca si s-a descurcat de minune). Cand au fost gata...ce crezi? Pe cei 2 ardei ai ei a avut pretentia sa-i manance!!! Ei, astea ar fi cateva exemple. Asa e foarte activa, raspunde la comenzi (dupa cum ar spune pediatrul). Cred ca nu-mi ramane decat sa am rabdare. E greu dar, vorba ta, ar fi bine sa nu cad in capcana...si sa nu o mai compar...Of!!! Cred ca v-am innebunit cu subiectul acesta. Imi cer scuze!!!! Va pupam

www.totsites.com/tot/maria-elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, e posibil ca Maria ta sa nu vrea sa vorbeasca, adica sa se incapataneze sa nu vorbeasca. Daca e incapatanata ca Maria mea, e clar ca asta e.
Roxana, imi pare nespus de rau ca treceti prin astfel de momente. Ma voi ruga si eu din tot sufletul pentru sanatatea Dariei si a lui Victor!
Xandrutza, suntem bine, multumim. A fost o vreme tare urata in weekend asa ca nu am facut mai nimic. Ieri am fost undeva in imprejurimi sa cautam un munte unde cica ar fi fost zapada de 30 de cm. Am ajuns pana in localitatea cea mai apropiata dar de-acolo n-am stiut pe unde s-o luam ca sa ajungem sus. Ne-am tot invartit dar nu ne-am descurcat, astfel ca am hotarat sa ne intoarcem, mai ales ca era si o ploaie din aceea marunta care iti patrundea pana la piele. Pe drum la intoarcere Maria a urlat intruna si a stors ochii ca ea vrea la zapada. Imi venea sa ma dau jos din masina si s-o iau pe jos... Mi-era si mila de ea dar m-a si enervat la culme. De-aia nu pierd nicio ocazie sa spun ca le admir pe cele care au sau isi doresc bebe 2 (sau 3 ) pentru ca eu ma simt depasita de situatie cu un singur copil si e clar ca nu-s facuta pentru inca unul.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Roxana, va doresc sanatate, doamne ajuta ca puiutii tai sa se faca bine.

Zina si Rares (26.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, de-acum esti si pe listuta de pe prima pagina
Ramo, bine ai revenit. Poze ceva?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Roxana, imi pare rau ca treceti prin atatea probleme! Doamne ajuta sa se rezolve toate cu bine, sa treaca cat mai repede si sa fiti sanatosi!
Mexxa, mult succes si voua maine! va tine-mi pumnii sa fie totul ok! Doamne ajuta!

Yoanna, ti-am admirat si eu papusa! cel mai mult imi place in poza cu hanorac! cat despre repetat, eric nu a repetat niciodata dupa mine! deci fiecare cu metoda si ritmul lui! harnicutza fata ai, mi-am si imaginat cum facea ardeii!

Adina, tii primesc! culmea e ca am primit acelasi avertizari ca si cele date de tine in privintza baiatului cel mare!efectul cresa cred ca m-a ajutat aici ca daca facea eric ceva trebuia sa faca si el! cu ai tai, pot incerca! dar nu week-end-ul asta ca avem 2 petreceri, celalalt! astept pachetul?

ee, cu bb2, e cale lunga, inca nici nu-s hotarata doar ca parca m-i s-a aprins asa un beculetz! anul asta oricum nu se pune problema ca doar e criza vorba unei prietene!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Faza ieri: Alex cobora in fuga scarile , urland in gura mare:

"mami, atentzie, vine un Alexandeeeeer!"

Fabi, in spatele lui, la fel de entuziasmat:

"mami, atentzie, mai vine o galushca!"

Asa-i alint eu in ultima vreme, "galustele" lui mama, si lor li se pare tare amuzant.

Acuma chiar ma duuuuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Mercic, Lexi! e o onoare sa fim pe listuta de pe prima pagina!
Sa inteleg ca amandoua avem pustoaice cu...personalitate, sa spunem!Eh... NO COMMENT!

Oaaaaau! Draga Beatrix, poti fi declarata supermamy! Pot spune ca ai avut curaj. Eu nu stiu daca m-as fi "bagat". Sa stau cu trei bebei...si de varste apropiate. Cred ca daca unul dintre ei ar fi fost mai marisor...as fi "riscat"! Ma mai intelegeam cu el etc.Hai, cred ca ma "bagam" si la doi bebei! Dar cu 3 cred ca e greu. Nu trebuie sa neglijezi pe niciunul. Trebuie sa le acorzi aceeasi atentie, dragoste, timp etc. Si daca toti ar fi fost la fel ca Mitzu meu, mai cu personalitate... sa spunem... Nu stiu...Cred ca vorbesc in necunostinta de cauza si pana la urma nu e asa greu. (spun si eu ca sa ma autostimulez..poate incerc si eu o experienta de genul acesta)Oricum, meriti sa fii felicitata! Bravo! ei si acum...pe cand un fratior, o surioara pentru Eric? gata, va pupam
aa, era sa uit. Mercic pentru aprecieri. Da si mie imi place poza cu hanoracul...am surprins-o exact "in apele ei"...vesela tot timpul!

www.totsites.com/tot/maria-elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Roxana01 si Mexxa, sa va dea Dumnezeu putere sa fiti tari ca sa treceti de problemele de sanatate ale puilor vostri.

Pupam "galushtele" AdineiF!
Stiti cum zice Maria la galuste? Nu o sa ghiciti, va spun eu! "Tabisi".Trebuie sa-l notez undeva, ca-l uit.

Yoanna, am vazut pozele cu blonduta ta! E o dulce! Are si un frate mai mare? Ca am zarit un baiat in poze...
Sa-ti traiasca!

Beatrix, bravo ca te-ai descurcat cu 3 bebei! Mi-ai parut hotarata cand ai scris de bb2.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Despre ISOPRINOSINE ce sa-ti zic, Yoanna? Am auzit la o prietena de-a ea ca i l-a recomandat dr. copilului ei tot pentru ce ti l-a recomandat si tie. Dr. Mariei mele mi-a recomandat Bronhovaxom. Tot un imunostimulator.

Eurespal i-am dat si eu Mariei cand tusea.
Ultima oara cand i-a fost facut antibiotic (intravenos) a fost din cauza unei viroze pulmonare (cu febra mare care nu ceda dupa 4 zile si cu o tuse zgomotoasa, din plamani).

Xandruzta, cum stati cu olita? Maria a facut ieri de 2 ori la oala, dar s-a si pisat pe ea. La noi, trebuie sa o prinzi. Ca de anuntat inca nu ne anunta.

Azi ma ocup de surpriza pentru Miruna.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput