Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 10
georgianap02 spune:
pe biletul de externare scrie uter ambele anexe normale macroscopic.S-a practicat verificarea permeabilitatii tubare negative bilateral prin obstructie tubara proximala
Bell asta e tot ce scrie pe biletul de externare
Mirela pot sa-ti spun ca nici eu nu am avut tub de dren cred ca depinde de fiecare pacient ce are si de fiecare medic daca el considera ca e necesar
O zi frumoasa
georgianap02 spune:
Merci uratica la uter a scris ca e normal macroscopic ambele anexe
acum vreau sa va intreb histeroscopia cum e?
Mai "grea" decat laparoscopia, de fapt care e procedura totala la histeroscopie?
eu dupa laparo am fost ok destul de repede sper ca si dupa histero
Pupici si burtici
alina06st spune:
Buna fetele,
77BEl, mie medicul mi-a zis ca dupa laparo, probabil imi va recomanda diphereline. Pt ca am si chisturi si fibrom si polip, si asta induce o pauza a ovarelor si previne reaparitia balaurilor astora. Dar a zis ca vb dupa operatie, in functie de ce gaseste pe acolo. Astea se curata, nu-mi fac probleme, am emotii cu trompele, sper sa fie bine. Adica chiar daca ar fi infundate, sa le poata rezolva... Am auzit si de cazuri mai grave cand nu s-au putut rezolva, ba chiar stiu pe cineva careia i-au scos o trompa ca nu au mai putut face nimic. Dar la mine nu cred totusi sa fie cazul, eu nu am dureri nici la ciclu, la contact am mai avut, dar fata pe care o stiu avea dureri insuportabile. La ciclu se tara pe jos... Eu sunt optimista ca totul va fi ok, tin si un regim alimentar, fac si tratament naturist cu tincturi si bau multe ceaiuri ca am probleme cu rinichii. Cred ca sunt pe drumul cel bun.
Fetelor, se anunta zile minunate de vara! Daca voi aveti sotul acasa, profitati! E primavara! Sunt sanse maxime de bebei! Relaxati-va si profitati de vremea asta, de soare, de aerul de primavara!
uratica spune:
geo-histeroscopia e mai usoara!iti vede uterul pe interior!va fi bine cu siguranta!
maria-nici eu nu am avut tub de dren..eu stiu ca ala se pune de e vreo infectie..poate a curatat acolo inauntru tau ceva si trebuia eliminat!dar nu te alarma!de obicei vestile rele se dau primele!asa ca garantat nu e nici o problema la tine!
alina-eu am avut trompele infundate-de fapt obturate datorita aderentelor!si pe mine nu m-a durut nimic niciodata!nici la cm nici dupa nici inainte,niciodata!si uite asa am ajuns sa fac 2 operatii,dintre care una clasica!!deci..nu e o regula sa te doara!
si acum eu...esec total Z1 de cm!
insa-nu imi pierd speranta si o sa ma indrept spre fiv!
77BEL spune:
Uratica..... ce veste proasta mi-ai dat! Imi pare rau pentru tine! Si eu care credeam ca tu o sa fi prima graviduta dintre noi si-o sa ne tragi dupa tine...... Dar lasa, nu te da batuta, pina la urma o sa fie bine! Va venii soarele si pe stada noastra......
Alina, nu-ti mai face atitea ginduri. Cu Dzeu inainte. Sa sti ca eu n-am avut nici un fel de dureri, nici la ciclu, nici la contact, nimic care sa ma puna pe ginduri.... si cind colo.... amindoua trompele erau infundate... hidrosalpinx bilateral, plus aderente f.f. multe. Asa ca ....!!!!!
Georgiana, si la laparo nu ti-a si desfundat trompele daca le-a gasit obturate????
Va pupik pe toate....
maria83 spune:
Multumesc uratica...
eu astept cm-ul si apoi sa ma duc sa fac laparoscopia sa vad ce e...
o doamne ce grea e asteptarea asta...
mi-e si frica sincer...
eu nu prea am avut treaba cu doctorii si imi e frica de ei...
dar ce nu face o femeie sa aiba un copil nu?
va pupic...
alina06st spune:
Cred si eu ca pe la trompe e posibil sa am probleme, pt ca in rest, eu am ciclu ceas, fara dureri. Medicul nici macar nu mi-a dat sa fac analize. A zis ca n-are rost sa incep sa ma stresez cu analize inainte sa curatam totul si sa vedem trompele. Si pe de alta parte ma bucur. Ca chiar e un stres cu analizele astea. Le faci, stai cu sufletul la gura sa iei rezultatul... De fapt, medicul de la Pitesti mi-a dat sa fac, mai mult de gura mea, prin noiembrie CA 125, marker tumoral pt cancer ovarian si pt endometrioza. Valori normale sunt pana in 30 iar mie mi-a iesit 19, deci ok. Inseamna ca nici endometrioza n-ar trebui sa fie intr-un stadiu avansat. Si am mai facut analizele de ziua 14: E2, prog, LH si FSH bune toate. Iar prolactina o idee marita. Normale erau intre 4.04 si 23.31, iar eu am avut 24.61. Doar putin marita, mi-a zis ca posibil de la strs si nu mi-a dat sa iau nimic, a zis sa stau calma, ca pt asa analize n-are rost sa iau vreun tratament sa ma dereglez hormonal. Asa ca posibil ca problema sa fie la trompe. Plus ca, sa va mai spun ceva, eu de cativa ani am o idee fixa cum ca am probleme cu trompele. De vreo 5 ani mi-a intrat in cap chestia asta. O fi intuitie feminina, o fi vreun semn de Sus... cine stie. Vom vedea la operatie. Pup fetele!
uratica spune:
maria-asa vb si eu pana nu demult!insa acum as mai face 10 operatii de ar fi nevoie-doar doar sa vina bebe si la mine!insa..asta e!trebuie sa asteptam si sa trecem prin multe!dar cu siguranta vom reusi!
asa ca dragutica-fara frica inainte!

bell,fetele

alice_alice spune:
uratica si mi-e imi pare tare rau ca bb sa lasa asteptat inca.

TRYING TO MAKE A BABY !!!
maria83 spune:
asa e uratica... multumesc pentru incurajare
ce nu facem noi sa vina bebe nu?
asta e cu Dumnezeu inainte...