a renuntat cineva la polita ING?

a renuntat cineva la polita ING? | Autor: melina34

Link direct la acest mesaj

buna tuturor,
am aceasta polita de vreo 5 ani si ma gindesc din ce in ce mai des sa renunt;macar la banca in atitia ani luam o dobinda;
a mai renuntat cineva?cu ce consecinte??
multumesc.

M.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Citat:
citat din mesajul lui melina34

buna tuturor,
am aceasta polita de vreo 5 ani si ma gindesc din ce in ce mai des sa renunt;macar la banca in atitia ani luam o dobinda;
a mai renuntat cineva?cu ce consecinte??
multumesc.

M.

dev xero ellinika...

da, eu, in oct anul trecut; 2 polite Debut 18, de vreo 5 ani fiecare;
cu nicio consecinta, am luat inapoi cam 90% din bani (aproximativ) - am facut o cerere (tip) si am primit banii in cont in max. 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

e exact subiectul care ma framanta de o saptamana.Eu am polita Academica doar de 1 an si am auzit pe la altii ca e o mare teapa polita asta.Inteleg ca la sfarsitul anilor de cotizare primesti de fapt mai putini bani decat ai depus.Nici vorba de cresterea sumei depuse,asa cum mi s-a spus cand am incheiat polita.

Chiar ieri m-a sunat tipa respectiva sa ma intrebe daca vreau sa maresc suma lunara.I-am spus ca nu.

Din cate am inteles eu din ce in ce mai multa lume vrea sa renunte la acest tip de asigurare pt copii.

Cred ca daca ma retrag acum pierd toti banii,dar tot ar fi mai bine decat sa cotizez inca 14 ani si pe urma sa primesc mai putin decat am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Si noi (eu si sotul meu) am renuntat la politele ING dupa 3 ani, am luat cam 80% sin suma cotizata. Preferam sa investim noi acei bani dupa cum consideram de cuviinta.Nu cred ca o astfel de polita
poate asigura viitorul meu sau al copiilor mei, tot ce face omul cu mana lui e de baza - fara aluzii.

Mergi la inceput

cand ati renuntat a fost usor?
ati depus cererea si gata?
n-au incercat sa va convinga sa continuati?
v-au intrebat de ce vreti sa reziliati?
eu sunt curioasa ce-mi raspunde daca ii spun ca am aflat ca nu sunt adevarate povestile pe care mi le-a zis cand am incheiat polita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sunt si eu tare curioasa, vreau sa renunt dar as primi foarte putin, jumate din suma cotizata din 99 incoace, cica....nu prea cred, si eu oricum am un debil de agent.

Eu ma de pensie privata si viata.

Nu va zic ca veci n-am intels nimic din unit link, kk maca....

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

La Academica poti renunta doar dupa 1 an.Primeswti de la consultant un formular,il completezi si il depui.Intr-o saptamana ai banii in cont.Tocmai am trecut prin asta.
Normal ca incearca sa teconvinga sa renunti,dar daca ai luat deja hotararea asta,rezisti.

spune-mi te rog cati bani ai primit inapoi dupa un an?
eu tocmai am implinit un an si as vrea sa renunt

formularul ala unde il depui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Academica si facut si sotul meu Dianei acum 5 ani si tot il bat la cap sa renunte...

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Intrebarea mea este: pot sa ma duc la orice sediul ING (banca) si sa zic: vreau sa renunt la asigurare? Fara sa mai trec prin jelea mea de consultant? Numai cand il aud la telefon (de 3 ori pe an) mi se strange carnea pe mine.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Intreb si eu ca tutu
Sotul meu a avut o polita timp de 3 ani, dupa care a decis el de la el putere ca nu o mia plateste...acum intreb, daca n-a mai platit-o de vreo 2 ani, ar putea sa-si recupereze o parte din banii pe care i-a dat timp de 3 ani si ceva? polita e tot la ING!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Eu doar dupa 5 ani m-am dumirit cum sta treaba cu "investitiile" mele . Am depus o cerere si am primit inapoi cam 70% din banii depusi. De atunci, privesc cu mare drag reclamele lor.

Anca

Mergi la inceput