*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

flori baiatii nostri au body la fel, cel rosu cu bej! tare imi place! arata super Andreiul!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...

LA MULTI ANI YANNIS....SIMONETTE SA TE BUCURIDE PUIUL TAU SA CREASCA MARE SI SANATOS SI SA AIBA PARTE DE TOT BINELE DIN LUME...
pup si revin...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Am revenit!
Ma imbracasem sa scot Andreiul la plimbare si cand sa ii dau pe el salopeta, ce credeti rupta in 4 directii intre picioare pe dinafara . Imi amintesc ca ieri cand l-am dezbracat, am auzit un piiiiiiiirrrrr cand am tras sa ii scot un picior, dar nu mi-am inchipuit ca s-a rupt ceva. Sunt suparata ca are 1 luna de cand am luat-o si am dat pe ea 200 Ron . Dezbrac copilul sa ma apuc de cusut ( o prefer pe asta ca e cu botos si nu trebuie sa il incalt), pun baiatul in patut si in 3 minute adoarme. Acum astept sa se trezeasca.

Luny , da, si mie imi place mult baody-ul ala. L-am luat de la Auchan fff ieftin. Avem o multime luate de acolo, ieftine tare si bune. Am remarcat ca Andrei are fff multe lucrusoare la fel cu Rebecutza de Clau: body-ul asta de care zici tu, un alt body bleu pe care scrie "Je suis beau comme papa!", avionul, omida cantatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna ziua,

La multi ani ! Iannis Cristian ! Sa fii sanatos, sa aduci numai bucurii parintilor si tu si fratiorul tau Luca.

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

(Asta pt ca despre mine Raluca nu-si pune problema ce fac, pe unde sunt)
Floriio, bravo! Stiiiu cum scoate untul Razvan din copii, e un fel de Vasile de-al lui Luny Ai reusit sa faci programare pt luni, sa ne intalnim?
Mimo, diagnosticul de hipertensiune e cert din pacate. Dar nu-i o drama; al meu o are de 6 ani si e bine-mersi (verificat si ras-verificat). Posibil doar cu regim fara sare sa mearga bine desi eu una dau tratament de la inceput pt ca...nu cred in cumintenia pacientilor la tinut regim. Sanatate si daca ai nevoie de vreun sfat gravitez prin zona...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ce faci,Clodute???cum iti mai e???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Naty iarta-ma ca nu ti-am zis nimic, dar asteptam sa vorbim pe mess. Din pacate, nu am reusit sa fac programare luni, deja mi-a spus ca ramane progrmat pentru marti la 16 si joi la 17. Desi imi pare rau ca nu o sa ne vedem, mie imi convine ca Andrei o sa faca cu Alina marti si cu Razvan joi. Nu stiu de ce, mie de Marian nu mi-a placut. Alina imi place ca e mai miloasa si Andrei e mult mai cooperant cu ea, insa Razvan mi se pare super, desi Andrei cam opune rezistenta, ca se pare ca il forteaza cam mult. S-a mirat in schimb de Andrei ca are o forta incredibila, pe care se pare ca NU VREA sa si-o foloseasca, dar parerea lui este ca dupa cateva sedinte va incepe sa faca tot cu o viteza remarcabila. Doamne ajuta sa fie asa.

Eu sper sa ne vedem la urmatoarea intalnirea randuniceasca. O sa se faca cald afara si poate mai organizam intalniri. Sigur nu o sa mai lipsesc ca acum m-am invatat sa il car pe Andrei chiar si in brate la metrou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Bai eu nu am apucat sa citesc nimic Ma joc cu listuta noastra,sper sa nu o abramburesc de tot Am adunat zilele de nastere ale mamicilor si le-am organizat nitel,daca am uitat(gresit) pe cineva-dati cu bata!
Pupicioi tuturor!
Edit:M-am tampit-scriu cu userul comun
Daca nu v-ati prins..zoze la aparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI,YANNIS! LA MULTI ANI tuturor puilor care adauga azi lunisoare, sa fie toti sanatosi, mancaciosi, cuminti si ascultatori, sa doarma noaptea, sa le iasa dintii usor…si cam atat ca mi-am dat seama ca visam, desi asta le doresc.
Noi tot asa, parca mi se pare ca dupa baia de ieri iar are urme de bubite pe piele, dar tb sa-l spal, ca a trecut o sapt, bietul de el e numai bubite de la servetele umede, e obisnuit cu spalat adevarat, nu cu surogate scumpe si pretentioase de firme renumite care dau bube folosite in exces!
Nu exageram cu mancatul, mai nou refuza lingura (oricare din ele), am ajuns sa-I dau mancare cu mana, dar la unele nu tine, ne batem pe lg, el o ia si o arunca, eu am altele pregatite si tot asa, arata bucataria mea de parca au stranutat uriasii cu gura plina pe pereti si parchet! Cahhhh total, dar abia maine spalam faianta, asta e!
Ne apropiem de 1 an cu 5 dinti in gura si in rest bale, nervi, muscaturi si asteptari, ca tot in gingie sunt restul!
Ce de petreceri vor fi la sf lui februarie, si noi tot pe 28 facem, dar acasa, ca asa am facut si la Antonia si nu vreau sa fac diferente. Oricum dupa rubeola ne-a zis sa-l ferim un pic de aglomeratie ca va avea imunitatea scazuta, a fost si bolnavior, nu-I tb lui tambalau (si nici mie sincera sa fiu, ca il da cu totul peste cap cu programul ). Asta e, vom petrece cand vom mai creste putin!
Flori- e tare frumusel Andrei, ma bucur ca vedeti asa rpd rez. de la kineto, bravo lui, in curand totul va fi OK. Si sa stii ca si noi avem body cu Happy Bear, facem un trio cu Matei, iesim la rampa!
Luny – abia astept sa fim vecine, dar pana atunci sigur ne vedem undeva! Imi place zona unde vei sta, sunt trotuarele f. largi, pe acolo il plimbam pe bb cand era santier in tot cartierul, era sg loc unde mai puteai merge cu carutul. Tu la ce sala mergi? Iti place, sunt profesionisti, ca eu nu vreau sa lucrez asa aiurea, ca mai am si niste pb de sanatate si daca instructorul nu se pricepe mai mult stric, dar tare as merge undeva. In plus sotul meu ,care a facut sport de performanta, e de parere ca el stie mai bine ca toti si pot face acasa, ca ma invata el. Desigur nu poate raspunde la intrebarea cine are grija de copii cand facem noi sport, dar asta e alta pb!
Mimo – sanatate multa sotului, sa se rezolve usor! Si tu lasa complexele, cand te simti complexata gandeste-te cum te priveste fiul tau- pt el sigur esti perfecta, esti cea mai frumoasa, cea mai grozava, si copiii stiu mai bine. Si dincolo de atitudinea specifica varstei sunt sigura ca si fiica ta gandeste la fel si nu te-ar schimba cu nimeni pe lume, iar de sot, nici nu mai spun! DAca ai nevoie de incurajari le gasesti in privirile lor. Oricum regimul nu e un capat de tara daca doresti sa slabesti vei reusi atunci cand iti vei propune asta. Eu desi nu te cunosc decat de pe forum cred, ca daca VREI ceva cu adevarat, sigur poti face.
Ma duc sa fac ceva de papa si revin mai pe seara. Chiar, Raluca, o vreau si eu pe soacra ta! Si a mea e tot din BACAU, dar nu face asa bunatati, nu poti sa le aranjezi un schimb de experienta ceva, sa ne alegem si noi cu papa bun? Si Sabin e un scump, lasa ca slabeste el cand incepe caldura si va alerga mai mult pe afara!
Pupam toate randunicile, hai ca mai e putin si vine primavera, poate se mai aduna stolul, uite eu cum am reusit?

Catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput