*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Pana am facut eu recensamantul ati mai aparut.
Mimo eu zic ca nu e de stat. Mergeti la un doctor. Tatal meu e cardiac si a avut intr-o sambata tensiunea 19 cu 6 si stiu ca am fost cu el la urgente si i-au dat rapid nu stiu ce pastile, i-au factu o injectie poate iti spune Naty mai bine. Dar stiu ca medicul i-a spus ca nu se face asa din senin. Ori de la bautura (nu e cazul), ori de la mancare, stres, oboseala...in cazul lui fusese de la oboseala ca nu poate dormi noaptea.
Multa sanatate Mimului!!! si stiu cum sunt barbatii bolnavi...

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaaa!
La multi ani, pui de un anisor, sa cresti mare si frumos, sanatos si destept!

Clau, sa stii ca am primit cu placere pupicii, mai ales ca m-am trezit cu niste crampe ingrozitoare , am stat la beie o gramada si de nenumarate ori ...acum vad ca sunt bine...

Azi nu fac nimic! am zis!

Floriio, nici nu stii cat m-am bucurat cand am citit mesajul tau plin de voiosie si optimism! si mai ales ca se vad rezultatele si merge perfect de-a busilea Bravo, bravo!
Mai, noi doar in prima luna...parca si a doua...nu mai stiu , i-am facut baie in dormitor, apoi in cada mare, unde ii pun si acum cadita (se umple mai repede cu apa si il spal imediat )

Tuchi, succes la vaccineala!

Naty, spor la toceala

Si la multe lunisoare puilor de 13, Eric,Georgios,Stefan,Sabin Matei,Patrick Lucas! Numai barbatei!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Gecko multumim de aprecieri. Da, avionul ala e atractia numarul 1, dar nu pentru joaca, ci pentru rontait elicea. La fel si cu urechile lui tati (ii mananca de pe acum urechile). Picineta noastra are loc in cada mare lejer. Cred ca diseara facem incercarea.

Mimo in primul rand multa, multa sanatate Mimonix-ului si fuga fuguta la doctor. O sa fie bine, probabil si cu un pic de regim. Tinem pumnii.
Referitor la statul pe varfuri (atentie, e vorba de STAT pe varfuri, nu numai de pasit pe varfuri), la Andrei e clar semnul unei suferinte de ordin neurologic si nu, nu este ok pentru ca impune o postura incorecta, pentru ca dauneaza dezvoltarii normale a musculaturii membrelor inferioare. Noi avem deja o problema cu tonicitatea musculara, iar postura defectuoasa nu face decat sa accentueze problema. In plus, si echilibrul are de suferit din cauza statului pe varfuri, iar in ultimul rand este si neplacut din punct de vedere estetic.
Repet, e vorba de statul pe varfuri in principal, pentru ca se stie ca majoritatea bebelusilor tind sa mearga pe varfuri la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Raluca, nuuu, azi nu stau in bucatarie! poate pe seara putin...sa-i fac lui Vlad ceva! si nu vrei sa mi-o imprumuti si mie pe soacra-ta???

Mimo, sanatate lui Mimu...bine ca se duce la dr!!of, te cred ca esti ingrijorata!

Luny, ce te mai chinuie Mufarin-Pufarin, dar bine ca ati dormit mult dimineata

Stef s-a trezit la 8 jumate si urla in capul lui frati-su si asta dormea de rupea . L-am luat pe Stef si l-am basculat in scaunul de masa, i-am dat bibele cu lapte si eu am stat in baie . Vlad s-a trezit pe la 9 si ceva

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI IANNIS! Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANISORI, IANNIS!!! SA FII SANATOS SI NOROCOS!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,IANNIS!!!
Sa cresti mare si sa iti bucuri parintii!Sa va traisaca baietii,Simonetta!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI bebeilor nascuti azi,sa fiti sanatosi si norocosi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Floriio pt progresele lui Andrei!ce frumusel e
Oana,cand apari si ai timp da un Buzz!
Raluca,am cumparat ieri cadoul pt fini
Mihutza,am sa salut Copoul din partea ta!cred ca ar fi mai frumos primavara,dar la anul!acum o sa vedem cum e iarna.ca am vazut ca va ninge si acolo!
Raluca,oare tu ma intrebai de invitatie??cum o trimit?ca nu ma tin minte cine...am tras-o la imprimanta,am taiat-o si am pus-o in niste plicuri galbene pe care am scris data,ora si locul petrecerii!
Simo-Mimo,sanatate multa lui Mimu!
Plec la David,ca vrea sa il ascult cum canta!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

flori ce vesti buneeeeeeeee!!ce ma bucur ca deja vezi roadele kineto!!
raluca dormeam??..ceea ce raaaar, frate!!
mimo nu-i a buna cu tensiunea sotului...bine ca se duce azi la dr...Doamne ajuta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput