FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lili, lasa, sa fie si cu gemenasi, ca asta nu e lacomeala. si ce daca mai ai unul, foarte bine, ca si eu de cand cu toate pr astea, imi doresc acum vreo 4 copii, desi inainte 2 mi se parea ok. dar cand vad cat e de greu, ma apuca o pofta de bebeleala de zici ca vin la pachet, 1+1:)
Eu acum ma frec ca in w& o sa mergem intr-o vizita si nu ne-am mai vazut cam de cand a inceput la noi distractia cu fivurile. si parca vad cele 2 calupuri de comentarii: 1. da' ce te-ai mai ingrasat, draga! (si o sa mi se strepezeasca dintii, ca numai eu stiu cat ma chinui sa slabesc, fara cine stie ce rezultate) si 2. (normal) da' voi cand faceti copii, ca sunteti casatoriti, bla,bla, timpul trece, etc. la faza asta, pt ca nu mai am rabdare cu stereotipia asta de 2 lei, s-ar putea sa-mi asezonez raspunsul cu ceva piscator, ca om sunt si eu...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna fetele!Pishko nu stiu daca am mai scris dar analiza la chlamidia mia iesit incert la lama si acum astept rezultatul la sange saptamana viitore,in schimb la bucresti la cabinetul dr.Pana mia iesit negativ,asistenta de acolo chiar mia spus ca au venit 3 rezultate dintre care unul al meu care este negativ si celelalte pozitive...acum numi ramane decat sa astept si rezultatul la sange si voi vedea.oricum mam gandit sa ma programez si la goldenesK si la wnschbaby...chistul care al aveam de 9 cm a scazut la 3 cm in 4 luni de tratam pt chlamidia cu antibiotic si anticonceptionale melleva35.am facut si papanicolau inca nam ajuns la un medic gineco sa se uite la el pt ca astept sami iasa si rezultatul la sange pt chlamidia.la papanicolau mia iesit de grad2 cocobacili, Gardnerella si celule endocervicale prezente nu stiu ce inseamna astea.mam cam saturat de atatea analize si tratam si tot bolnava sunt sotul meu saracu este f dezamagit dupa 4 luni de trtam cu antibiotic si abstinenta ma rog de cateva ori cu prezervativ si a iesit iar rezult incert. cred... ca am luato razna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

am uitat sa va intreb unde al pot gasi pe dr.ALBU???Un nr.de telef.vam tot auzit pe voi ca este bun si am o prietena din bucuresti care ar vrea un medic bun...si unde practica dansul??cum al cheama ALBU si mai cum???please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avem un nocu capitol aici.
Sper eu mult mai norocos.

19+

Mergi la inceput