FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 21
li_am spune:
seara buna fetelor,
si la mine tot 14 foliculi gasira, de unde erau doar 4 pe un ovar si unu pe celalalt, se pare ca s-au inmultit. ma rog.
mie mi-au facut anestezie cu nu stiu ce, ca de simtit n-am simtit nimic, de amintit nu-mi amintesc mare lucru decat ca i-am zis lui Strohmer ca celalalt doctor (Obruca) e mai bun (de la Fireyes cred ca mi-a ramas in subconstient)... mor de rusine, saracu om, cum am putut sa zic una ca asta? mama, cine stie ce tampenii oi mai fi debitat...
va pup
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!
li_am spune:
nicole,
deci au gasit foliculul, zici, dar inca nu stii daca avea si ceva in el, sau? ca sunt inca sub efectul anesteziei sau pur si simplu
...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!
luck spune:
oana
sa traiesti , ai fost mortala cu povestea ta , am ras copios astazi 
Sa stii ca poti reactiona bine la o combinatie menopur+gonal chiar daca numai la gonal ai reactionat prost.
nicole_40 spune:
voua vi se spune la pick-up dc foliculii sunt de calitate sau nu? ca mie decat in, asa-zisa zi a transferului (deci, a 3a zi de la pick up)imi spune ce e cu fecundarea si ce a dat, dar nu-mi dau nici o info in ziua pick up ului privind foliculii/l
luck spune:
nicole
mie in ziua puntiei mi-a spus cate ovocite am si apoi am intrebat si mi-a spus in fiecare zi cum se dezvolta.
multa , multa bafta !!!
fireyes spune:
Lili, 14 foliculi!!! pai asta e bogatie!! eu nici adunate din ambele tratamente n-am obtinut atat. sper sa mai aranjez balanta acum, cand o sa-i adun si pe aia de la fiv 3, desi nici asa n-am cum sa ajung la 14...
Stai linistita, ca eu cred ca strohmer aude muuulte in timpul "anesteziei". Ultima data eu i-am zis ca as vrea sa nu-mi mai dea Dipherelin ca ala ma ingrasa f tare
si ca ma simt mult mai bine cand e cu mine
, asa ca eu i-am facut de-a dreptul declaratii de love in timp ce ma expuneam in toata splendoarea pe masa aia. si pe astea mi le-a "spicuit" sotul, care a fost martor, deci... chiar, ai remarcat ca pe tavan sunt niste bebelusi desenati?
n-am vrut sa-ti "induc" prostii in subconstient, sper ca nu i-ai zis si de la cine ti se trage remarca, nu de alta dar macar un fiv as mai face la ei la clinica
Sa vedem acum cati puisori ies la numaratoare
still counting: 1,2,...
li_am spune:
fireyes, nein, eu n-am vazut decat pinguinii
nu i-am zis de unde mi se trage, da ma mir ca am putut sa-i zic asa ceva, ca, nimeni vreodata n-a afirmat chestia asta si nici eu nu gandesc asa. funny ce face anestezia din om...
nicole, mie mi-au zis doar numarul de ovocite, cred ca nici ei nu stiu nimic de calitate inca, dar azi pe la pranz ma suna sa-mi spuna cate s-au fertilizat. da' eu nu cred ca tre# sa astepti pana sambata, zic sa-i suni deja azi
iti tin pumnii in continuare
succes celor care sunt in business!
_
Beatriz spune:
Fetelor - va multumesc foarte mult pentru cuvintele calde, pentru incurajare si sustinere!
Usor, usor, ma refac si eu.
Lavinutza - am activat PM
Nicole40, Li_am - va tin pumnii pentru embrionasi sanatosi si frumosi!
Doresc sa va spun la toate ca dupa operatie am stat langa 2 lauze care au nascut prin cezariana in aceeasi zi cu operatia mea:
- patul din stanga - o fata de 40 de ani cu primul FIV reusit la Munchen
- patul din dreapta - o fata de 30 de ani, un FIV nereusit la Giulesti, apoi o prima inseminare simpla tot acolo, reusita
In starea in care eram, nu mi-a dat prin cap sa le cer amanunte privind problemele care le-au facut sa apeleze la IA si FIV, dar nu imi venea nici mie sa cred ce vecine de pat am avut; cum ele nu scriu pe forum (le-am intrebat) le-am zis ca va povestesc eu despre reusita lor
toate fetele!
li_am spune:
eara buna fetele,
m-am hotarat sa mai scriu, pt ca vad ca tema noastra tot cade pe pagina doi, de fiecare data cand intru, bajbai putin pana va gasesc.
beatriz, poate a fost un semn! o sa vina si ziua ta, e bine ca ca incepi deja sa te refaci... eu cred in continuare ca e nevoie de mult optimism in toata afacerea asta, altfel nu iese... nu cred in divinitate sau in destin, poate doar in noroc... atata vreme cat ai personal calificat care sa se ocupe de tine, ca daca nimeresti pe maini gresite...
eu ma simt cumva ciudat aici (avand deja un bb), stiu ca poate ca un al doilea copil poate fi suna ca un moft... comparat cu ce simteam in urma cu 2 ani (cand fiecare gravida pe care o vedeam pe strada ma indispunea, imi venea sa plang de ciuda si ma enervam groaznic daca cineva ma intreba "cand faceti si voi un copil ca timpul trece...") probabil ca asa si e.... nu incerc sa caut scuze, imi doresc inca, nu unul, ci chiar doi! si in asteptarea lor, va fac si voua galerie aici!

va doresc
Lili
_
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), ET luni!
li_am spune:
aaaa, sper ca nu suna a tripleti ce v-am dorit mai sus...
_
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), ET luni!