Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Daiopri, felicitari!! Bun venit pe lume lui bebe Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Daiopri, sa-ti traiasca bebe Tudor!

Multumesc tutoro fetelor pentru urari!
Dana, un pahar de vin virtual in sanatatea ta! La multi ani!

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Donia! La Multi ani cu ceva intirziere, dar se mai pune, nu?
Dana si Maru, La multi ani in avans, ca nu-s cind intru pe forum data viitoare si nu vreau sa ratez momentul :)

mQQm, la ce tza trube stetoscop? Ca azi m-am dus sa-mi iau wasabi, macar pe-ala sa-l maninc daca sushi n-am voie si m-am gindit la tine...

Daiopri, sa-ti traiasca, acum ca a binevoit sa scoata nasucul in lume! Sa manince bine, sa doarma si sa faca kk cum trebuie, restul vin de la sine! Ai mare grija si de tine, nu doar de baieti!

Fug, am musafiri :)
S.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Daiopri, felicitari mamico si bun venit pe lume ii uram lui bebe Tudor. Refacere usoara si te asteptam sa ne spui povestea nasterii micutului indaratnic care nu voia sa scoata nasul deloc in criza asta mondiala

Ritah, poate ne vedem intr-o zi saptamana viitoare cu bebeii cum am vorbit prin mall daca nu e vreme frumoasa, ce zici?

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

HAPPY VALENTINE"S DAY la toata lumea
cum v-atzi petrecut? inimioare, rosu si

Bun venit pe lume Bb Tudor. Sa va traiasca baietelul Daiopri si sa-l umple de bucurie pe motan
Refacere usoara si laptic din plin

La Multi Ani Maru si Dana
si tzie Simona pt baiat...18 ani ce varsta frumoasa, sa aiba parte de mult noroc in viata

Nelia eu am fost la urgente prin 2006 cu o durere de cap care nu ma lasa, parca aveam o banderola care strangea in jurul capului
mi-au facut imediat Ct scan, testul cu electozi si nu mai stiu ce test
au iesit bine si mi-au dat calmante si ginko biloba si au zis ca de la surmenaj. Lakota mai are niste pastile care ajuta la durerile de cap si sunt mai naturiste
Imi mai trimiti te rog blogul ala cu miso soup? ca sotul s-a decis la niste sushi si miso pe saptamana viitoare

Dragaica te-ai uitat pe site la ergomat? ce ai rezolvat? ce-tzi mai fac piciorele?

Mona B...high park...im ce frumos, m-as teleporta si eu o tura sa facem o vizita la animalute si la locul de joaca...noi am stat un an langa, acolo in cladirea aia de 30 de etaje, tocmai sus la 27...ce fain se vedea lacul, si cand era senin vedeam si hamiltonul si dincolo in state

N-am mai ajuns la carnaval azi ca stephilic nu s-a simtit bine, am fost la tuns cu ea, si tare mi-a placut cum i-a aranjat parul
Avem si un dinte care o sa cada maine ca sigur, daca nu la noapte
Cum e cu zana dintisorilor aici?

Noi, adica sotul s-a intalnit cu ergotherapeuta lui steph care o sa faca un plan match sa lucreze cu ea la gradinita, are o mproblema motorie de echilibru...acum nu stim daca suite a l'accidentul din 2007- a cazut in timp ce fugea pe o scara la acvariu, si a schiopatat vreo 6 luni, fara sa atinga oasele, probabil doar un muschi sau un tendon, acuma nu se stie sigur daca de acolo, s-au mai de mica
o sa primesc raportul saptamana asta si o sa vedem exact ce o sa lucreze cu ea
asa ca am luat decizia sa reinscriem copilul la calarit din marie pana prin septembrie-octombrie, si cand se termina sesiunea de pian o sa intrerupem; daca intre timp sotul isi gaseste de munca, fosrte bine o sa continue si pianul, daca nu continuam doar cu calarit si inot

Ange scopul vizitei e initial o problema la ambasada germana, dar cum mi-am luat si cateva zile de conge am zis sa mai tragem o tura la biodom si ikea....musai sa cumparam ceva pt camera lui Steph pt animale ca am un mini zoo in casa si mai vedem noi

sambata la 2 e cam tarzior pt noi ca trebuie sa ne intoarcem duminica dimineata avem pian, dar mai vobim, daca propuneti o activitate pt copii interesanta poate ne combinam
cineva aratase poze de la un muzeu al copiilor, unde este?

eu m-as combina la vineri seara fara copii, dar stiu ca e cam complicat pt voi

mai vedem

si eu vreau intalnire si daca e de ales intre algonkin si ottawa, prefer ottawa ca ew mai aproape, pt noi e cam departe algonkin, si musai tre sa accepte patrupezi ca nu am ce face cu al meu de pasti, nu mi-l tzine nimeni
noi ne-am combina si la 1000 de insule ca vazui ca era frumos

ma pun la un film, gata

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmen cum s-a manifestat la copii tai raceala? Al meu e de doua zile cu pusee pana aproape 40, apoi ii trece brusc, iar il reapuca. E al 4-lea episod din septembrie in acelasi stil. Macar acum nu tuseste si nici nu-i curge nasul excesiv. Doar febra si stare de somnolenta. A dormit de aseara la 8.30 la 10.30 dimineata. El in mod normal la 7 e deja in picioare.
Si mereu ma minunez cum pot sa fie de diferiti baietii tai. Fiecare e special !!!!

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi Multzumesc frumos pt gandurile bune - adevarul e ca deja a inceput sa-mi placa sa invatz... mai ales ca in paralel imi imbunatatzesc engl (traducand totul in engl ma simt deja fericita ca nu pierd o lb care imi e draga) Apropo de cartzile pe care le avem de citit si de comentat - ma simt ca in cls aVIIa cand faceam comentarii literare si apoi in a XIIa cand ma pregateam de bac la lb ro M-am distrat ca o colega nemtziaoca (o super-doamna care-mi place ffff mult) s-a intrebat (retoric) "De ce toate cartzile pe care le avem de comentat sunt asa de... tragice?" (ba o crima, ba un viol, etc)

Daiopri - felicitari pt Tudor! Sa creasca mare, sanatos, norocos si mancacios! Tzie refacere rapida si multa putere!
Dana & Maru - La Multzi Ani cu sanatate, bucurii si sa fitzi iubite!
Dana - covarsitoarea majoritate a colegilor de la SFP sunt arabi (cam un 75% din Irak, Siria), apoi vin rusi, lituanieni, estoni, si altzii din fostele republici sovietice, apoi sunt sud-americanii (Chile, Peru, Columbia, Brazilia, etc), turcii si polonezii. Avem si ceva chinezi, cate o nemtzoaica sau italinaca ratacita. Avem si un tanar din Israel care a venit in Sue pt prietena lui... da' il bate gandul sa plece inapoi acasa... Totzi arabii si unii dintre sud-americani beneficiaza de statut de refugiatzi si implicit de apartamente gratuite, ajutor lunar de la "comuna", etc...
Miki & Carmen - multa sanatate baietzilor!
Nelia - ai grija de tine si multa-multa sanatate itzi doresc! Pe mine ma doare capul doar la oboseala si atunci pic lata (ca ma simt si ametzita ca pe trei carari ), cand sunt ffff suparata/deprimata de ceva si am plans (si tot somnul dar si sotzul ma "repara") si cand sunt racita si atunci traisca Sudafed for head! N-am avut niciodata durerei de cap care sa dureze ore-n sir... decat daca m-am ambitzionat sa cred ca raceala (cu muci si/sau nas infundat) trece fara Sudafed... niciodata nu a trecut de la sine... in schimb Sudafed-ul mi-a luat durerea "cu mana"
Va tzuck si va doresc o duminica frumoasa si o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mihaela, primele 3 zile asa a fost si la ei, numai febra, puseuri, trecea cu Advil si dupa cateva ore era inapoi ... dupa 3 zile au inceput sa curga si mucii ... si dupa 5 zile Matei a fost ca nou ... vad ca si la Marc e cam acelasi tipar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la noul capitol 131!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput