Redoutistele fidele La Redoute France (160)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaser spune:
Neata!
Fetele imi pare rau de demers...Asta e...bine ca e cineva dispus sa se deranjeze cu coletele noastre...ca de pe lr.ro nu as avea ce sa cumpar!
Eu nu cred ca vor mai relua livrarile ptr ca la vanzatri de peste 35000euro trebuie sa depuna declaratii tva in ro...asa ca le pica bine franciza.
Am votat si Eva frumoasa!...Si io am o fetita de 9 luni cu 5 dintisori!
...Chiar ma uitam pe kiabi si vazusem ca e casting!
Va pup! Astept si eu linkuri cu ce ati mai luat/comandat sa ma inspir!
inima25150 spune:
*** Offre valable du 11/02/09 au 06/04/09 inclus, sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2008 et des boutiques Taillissime Automne-Hiver 2008, Anne Weyburn Automne-Hiver 2008 sur laredoute.fr et So Home Automne-Hiver 2008. Non cumulable avec une autre offre. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modèles de l'article. Exceptionnellement, la participation forfaitaire aux frais de traitement et de livraison de la commande est de 6,00 € pendant toute la durée de l'opération et pour toute commande d’articles de la nouvelle collection Printemps-Eté 2009. La participation forfaitaire aux frais de traitement et de livraison pour une commande comportant des articles encombrants sont de 15 €. La réduction s'applique automatiquement dans votre panier.
Pentru cele interesate
sunt inca reduceri pt colectia de iarna
http://www.laredoute.fr/achat-mode-hiver-et-reductions.aspx?categoryid=57969739&omniturecode=001RQ0253

www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre 
inima25150 spune:
Merci, Mihaser
Sa-ti traiasca printesica !
sa fiti sanatoase!

| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Neata! Fetele imi pare rau de demers...Asta e...bine ca e cineva dispus sa se deranjeze cu coletele noastre...ca de pe lr.ro nu as avea ce sa cumpar! Eu nu cred ca vor mai relua livrarile ptr ca la vanzatri de peste 35000euro trebuie sa depuna declaratii tva in ro...asa ca le pica bine franciza. Am votat si Eva frumoasa!...Si io am o fetita de 9 luni cu 5 dintisori! Va pup! Astept si eu linkuri cu ce ati mai luat/comandat sa ma inspir! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Jasmine spune:
mda...putem sa le mai trimitem cate un mail din cand in cand,sa le aducem aminte.
Dar nu cred ca are rost sa ne imbatam cu apa rece.
Macar sunt linistita ca noi am incercat.Mi-ar fi parut rau daca nici macar asta n-am fi facut.
gabitaco spune:
Cristina ... Eva are cele mai multe voturi la categoria ei de varsta.
Bafta multa.
Haiddeti fetelor sa o ajutam pe Eva sa catige castingul, ca de ..e jumate romanca de-a noastra
...

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
gabitaco spune:
Jasmine poate ar fi bine de trimis lista la alte megazine on line di Franta...ca fiind viitori potentiali clienti carora La redoute le-a inchis usa in nas.
Hai sa incercam la Vertbaudet, Kiabi, Bon prix, Bata, etc....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
inima25150 spune:
Merci tuturor celor care au votat, care voteaza si care vor vota pentru Printesa mea draga!

Jasmine
Imi pare, sincer, rau ca nu ati rezolvat nimic cu scrisoarea voastra.
Desi era de asteptat; ei se bazeaza pe faptul ca nu ami livreaza in RO si astfel "va obliga" sa comandati de pe LR.ro
Daca vreti eu as putea sa le trimit un mail si sa le cer mai multe informatii si sa-i intreb daca o publicitate neavantajoasa, pe la cateva cotidiene franceze,le-ar face bine

inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inima25150 Merci tuturor celor care au votat, care voteaza si care vor vota pentru Printesa mea draga! ![]() ![]() Jasmine Imi pare, sincer, rau ca nu ati rezolvat nimic cu scrisoarea voastra. Desi era de asteptat; ei se bazeaza pe faptul ca nu ami livreaza in RO si astfel "va obliga" sa comandati de pe LR.ro Daca vreti eu as putea sa le trimit un mail si sa le cer mai multe informatii si sa-i intreb daca o publicitate neavantajoasa, pe la cateva cotidiene franceze,le-ar face bine ![]() ![]() ![]() Glumesc, bineinteles! sau, poate, nu! www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre ![]() |
claujro spune:
Votat si eu.
Fetelor, deschideti capitol nou eu pregatesc bagajele pt tabara de schi. 
Mara si Matei