Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
doamnee ce ar merge un cognac de la Miha ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Anco tu vrei sa imbeti fata?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco tu vrei sa imbeti fata? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea sa nu o numim tocmai conversatie ca maia veam un pic si incepeam cu aaaaaa...baaaa. Lavinia dar poti sa scri cu gura plina anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
scuze..uitasem sa pun ghilimelele de rigoare...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 doamneeee sunt un car de nervi...Maine pleaca sotu in Anglia si tocmai si-a facut bagajul ...totul e intors pe dos si plus ca din 5 in 5 minute ma striga... ba ca nu isi gaseste una sau alta ![]() ![]() ...Doamneeeee m-a obosit mai mult decat copii... Plus ca si-a mai bagat filme si muzica pe laptop si intr-una avea cate o nelamurire si fii-mea nu putea sa doarma de muzica lui concomitenta de pe PC si laptoppppp .... Simt ca imi explodeaza capul ![]() ![]() ![]() ...bine ca a plecat prin oras ca avea ceva treaba... ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ANk, io cred ca a facut-o intentionat, ca sa te enerveze..si sa nu-ti para rau dupa el ca pleaca...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
adra_bell spune:
Buna!
M-am delectat cu fotografiile Sofiei cu basmaluta si ochelari de soare, cazata in locul preferat la Sinaia
. Este o frumoasa, are niste ochisori superbi si in poze nu pare slabuta deloc.
Eva e mai bine, mofturi la mancare cat cuprinde, azi dimineata a mancat doua bucatele mici de cascaval, putina paine cu unt si un pumn de stafide, ca trebuia sa manance totusi ceva. Dar cum D-zeu nu te bate cu paru', macar doarme bine, a dormit 13 ore azi-noapte, foarte neobisnuit pentru ea. Astazi i-au aparut si niste pete pe trunchi, ca o spuzeala, ii dau diseara Aerius, sper sa-i treaca.
Petro ce mai faceti? Cred ca ati si botezat nu?
Roxx?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Stie cineva ce inseamna "ecografie morfologica simpla cu fluxuri"? Este vorba despre o graviduta in 32 de saptamani cu col scurtat, doctorul ei pleaca zilele astea din tara si a sunat-o de dimineata sa o trimita la o astfel de ecografie, iar ea e panicata rau de tot.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
am vazut si noi pozele Sofiei... e o dulce...si ce-a crescuuut...de fapt bebeii nostri sunt copilasi in toata regula...![]()

mai la noi ninge de ceva vreme, e alb pe jos asa ca:
mergem la saniuuuuuuuussssssssssss....![]()
ERIC IN 2009...
ERIC
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Stie cineva ce inseamna "ecografie morfologica simpla cu fluxuri"? Este vorba despre o graviduta in 32 de saptamani cu col scurtat, doctorul ei pleaca zilele astea din tara si a sunat-o de dimineata sa o trimita la o astfel de ecografie, iar ea e panicata rau de tot. adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Pai sa nu se panicheze ca nu are de ce .
E ecografie morfologica de trim 3. cu 2D si Dopler pentru masurarea fluxurilor din arterele uterine adik celebrele IR ale lui Iosup daca mai ti minte discutiile de la odisee.
Adica o eco normala de trim 3.
Noi suntem bine, Andrei e un nazdravan, am fost in concediu si ne-am distrat super toti 4, aveti poze la semnatura iar azi a facut ROR.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
popbianca spune:
buna ziuaaaaa!
Ana a adormt pe la 14(avand in vedere ca am trezit-o la 11)....a mancat paine cu pate si fittnes cu lapte....pt pranz(adica pe la 16 cand se trezezte) are peste cu pireu de cartofi si supa de rosii....sper sa si manance!
azi dimineata s-a trezit la 06,30 ...a baut 170 ml lapte
...in 10 reprize...si pana pe la 07,30 nu a reusit sa adoarma...caraia tot la 20 min....mie imi era un somnnnn...m-am cam enervat...norocul ei ca adormit pana la 11 dupa fazele astea
am vazut copilasi draguti, frumosi....de mariussimiuc, eladea
ank83, La multe lunite inainte, Ceci! nu te mai plange ca mananca copii...te rog...eu asa tare as vrea ca Ana sa bage macar jumate din cat baga Raul al tau !
macacioasei!
ureaza-i sotului drum bun din partea noastra!
bb, nu se alege de Felixul nostru nimic...pe vremea asta nu plec nicaieri, e deprimanta....am vb cu cineva de la baza de tratament si nu e voie cu copii asa mici la bai termale(eventual cateva min...pai cine poate scoate copila in cateva minute....cred ca paza, la ce scandal ar face)+ plus ca au mai intervenit si alte neprevazute....
theraflu am luat si eu anul trecut...eficient...dar e destul de tare...1 la 12 ore!
andrabell,
Evei din partea nostra....ma bucur ca e pe terminate cu raceala...ca a tras saracuta !
ancadragoman...e excelenta fiica ta!e totala cum danseaza si cum canta ea!
creem , am vazut si frumusica ta...imi pare rau ca a racit...aplica tratamnet...frumos la Sinaia
de Ana ce sa zic...nu i-am facut nimic special...a inceput pur si simplu...a mancat o masa , a mancat 2 ....apoi toata saptamana ...ieri insa s-a insa cam dat inapoi....nu stiu de ce! ii e frica sa nu se ingrase?
la noi ploua/ninge....e vreme de kk....am o sfarseala.....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

...totul e intors pe dos si plus ca din 5 in 5 minute ma striga... ba ca nu isi gaseste una sau alta