Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 suntem pe prima... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)... PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
io nu pot sa vb ca am gura plina....si cica nu e frumos...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Andreea sa nu o numim tocmai conversatie ca maia veam un pic si incepeam cu aaaaaa...baaaa.
Lavinia dar poti sa scri cu gura plina![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
creem spune:
Helloo
Am intrat sa va zic ce am mai facut si noi: am fost la munte!
a fost foarte frumos, dar fi-mea a racit, a si ragusit....asa ca acum ne chinuim cu nas infundat si alte alea... Am trecut prin Campina si m-am gandit la Iuliana...ce mai faci iubita....ce-ti face Daria? (am o prietea cu o fetita de 1 an tot Daria o cheama si tot timpul imi aduc aminte si de a ta
).
BB...sa fii sanatoasa cu nasucul cel nou! abia astept sa-l vad
Am vazut pozici cu multi bebei...cu Maria a Ancai (si filmuletul in care danseaza), cu Eric, cu Cecilia cea grasunica (LA multe lunite!) si Raul la piscina...mama ce as vrea si eu in apa
si am mai vazut si altele dar nu chiar azi si am uitat cu cine
rusinica mie!
Andra am citit ca si Eva e blnavioara...ce mai face, e mai bine?
Vasari
multumesc mult de mesaj....am hotarat s-o las sa mai suga, mai ales ca e si racita, ii mai ie si dintiori....cat mai pot
, cand intru iar in criza iar caut sfaturi si vorbe bune...voi ma ajutati si uite asa mai trec de o perioada din asta " de criza".
Ramonella...ce face Bea? cum mai papa? pe tine nu te-am "vazut" pe-aici
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ba daaaaaaaaaaaaaaaa........ dar numai cu o praji dupa si un cola cu gheata....![]() !!! asta da regim!!!!_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
creem spune:
Am uitat sa va pun link la pozele de la munte daca vreti sa vedeti aici
Bianca pana la urma cum ai reusit s-o faci pe fata sa manance mai bine? ce a dat rezultate? au a inceput pur si simplu ca Alessia lui Ellis?
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ellis spune:
bine, mai , ca suntem pe pagina 1.
CREEM - chiar imi era dor de voi.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
creem spune:
Ellis am citit ca ai slabit vreo 10 kg...bravo tie! si la mai multe...eu inca nu ma gandec la regim....dar vreau si eu reteta ta, ca se pare ca ai slabit repede!
Si mie mi-era dor
...dar nu reusesc sa intru mai des
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ancadragoman spune:
Cati am vazut eschimoasa mica si imaginile sunt superbe
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cati am vazut eschimoasa mica si imaginile sunt superbe ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Noi numai pana la 1400 am ajuns...in rest s-a dus tati cu sora-mea si cumnatul....as fi vrut sa urc cu telecabina si pana la 2000, dar era o coadaaaa....de se plictiea fi-mea pe acolo. Asa ca ne-am multumit cu atat!
In chimb e innebunita dupa patinoar si patintori...in fiecare seara ne uitam cate o ora si tot urla cand plecam de-acolo
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
doamneeee sunt un car de nervi...Maine pleaca sotu in Anglia si tocmai si-a facut bagajul
...totul e intors pe dos si plus ca din 5 in 5 minute ma striga... ba ca nu isi gaseste una sau alta 

...Doamneeeee m-a obosit mai mult decat copii... Plus ca si-a mai bagat filme si muzica pe laptop si intr-una avea cate o nelamurire
si fii-mea nu putea sa doarma de muzica lui concomitenta de pe PC si laptoppppp .... Simt ca imi explodeaza capul 

...bine ca a plecat prin oras ca avea ceva treaba... 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici