Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

oricum nu e nimeni pe aici..ia sa vedem ce a iesit..
capitol nou

da, da, da..am reusit..
poftiti deci, de scrieti!

va rog sa observati ca mi/am modficat si profilul..

ce sa fac..in loc sa imi termin o lucrare, ca vineri nu am mai avut chef de stat la serv..am zis ca fac in week/end.da acu m=a palit lenea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Asa zici tu ca va fi fetita?
Voi ce ziceti fetelor?

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Roxxy bravo pentru baietelul harnicut!Asa trebuie,sa o ajute pe mami,mai ales ca acuma va avea o surioara mai mica.Sanatate multa!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai dar ce baieti harnici avem. Eu sper sa invete de la taica-sau sa faca si papa si peste ceva ani voi fi o adevarata rasfatata .

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

BB, super arata. Acum am vazut diferenta. Ai toata admiratia mea .

Multumesc pt incurajarile la adresa lui Matei. Sper sa se faca rapid bine, ca tare greu imi e cand il vad ca tuseste. In scumb, el e plin de energie, mananca bine, face cate o prostioara pe minut sau pe secunda. Azi a fost f ocupat cu bebelusul lui (un bebelus cu puta ). I-a dat sa manance, l-a plimbat cu basculanta, l-a bagat putin si la masina de spalat .
Vreau sa va spun ca a inceput sa ma ajute la treaba: imi aduce rufele din masina de spalat si le pune pe calorifer. E adevarat ca pe drum mai pierde cate un ciorap sau o bluza . Ideea e ca dupa ce le arunca pe calorifer le ia si le baga iar la masina de spalat .
Obligatoriu dam amandoi cu aspiratorul. Tine si el de teava si impingem amandoi. Imi place ca seamana cu taica-sau la harnicie.

ce dragut eee

la capitolul asta si Raul e un harnicut... toata ziua scoate matura sa mature si el... din pacate i-a tras o coada de matura lui Ceci involuntar ... si mopul de la baie e iar aliatul lui... cand il prinde il baga in galeata de spalat pe jos chiar daca e goala si dupa "spala" pe jos ... si se uita asa mandru la mine de isprava lui.... Iar daca fac papa ...tot timpul scoate o cratita...sau mai multe din dulap si invarte si el cu o ligura de lemn in ea ... Eeee... daca el e asa.. oare Ceci o sa repare masini ???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput