Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)
Raspunsuri - Pagina 24
Nov-Dec2007 spune:
oricum nu e nimeni pe aici..ia sa vedem ce a iesit..
capitol nou
da, da, da..am reusit..
poftiti deci, de scrieti!
va rog sa observati ca mi/am modficat si profilul..
ce sa fac..in loc sa imi termin o lucrare, ca vineri nu am mai avut chef de stat la serv..am zis ca fac in week/end.da acu m=a palit lenea...
Roxxy80 spune:
Asa zici tu ca va fi fetita? ![]()
Voi ce ziceti fetelor? ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Roxxy bravo pentru baietelul harnicut!Asa trebuie,sa o ajute pe mami,mai ales ca acuma va avea o surioara mai mica. ![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
9+
Roxxy80 spune:
Mai dar ce baieti harnici avem. Eu sper sa invete de la taica-sau sa faca si papa si peste ceva ani voi fi o adevarata rasfatata
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
ce dragut eee ![]() ![]() ![]() la capitolul asta si Raul e un harnicut... toata ziua scoate matura sa mature si el... din pacate i-a tras o coada de matura lui Ceci involuntar ... si mopul de la baie e iar aliatul lui... cand il prinde il baga in galeata de spalat pe jos chiar daca e goala si dupa "spala" pe jos din dulap si invarte si el cu o ligura de lemn in ea ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
9+ 

Bea(08.11.2007)
... si mopul de la baie e iar aliatul lui... cand il prinde il baga in galeata de spalat pe jos chiar daca e goala si dupa "spala" pe jos
din dulap si invarte si el cu o ligura de lemn in ea
17.10.2007 si