Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(163)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ank, cum esti???

nici nu stiu sa descriu starea care o am ... toata ziua il pup pe Raul ...ca seamana cu el ...si incerc sa imi fac de lucru sa nu ma gandesc prea mult la ale mele... Nu ma gandeam ca imi va lipsi chiar atat... asa repede .

Si Raul arunca la gunoi cam tot... si mai si ia de la gunoi si mi le aduce sa le iau in mana eu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

offf ank cred ca tie greu....sotzu a fost plecat o singura data in delegatie o sapt...si am crezut ca o iau razna.........si acu imi spune ca s-ar putea sa plece iarasi...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha am votat si eu.....

ma retrag ca am acaparat totul aici.... dar macar is la zi....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Al meu mai mergea in Germania si statea cate 3 zile... dar atunci nu ma apuca dorul de el...ca stiam ca vine repede...dar acum cand nici macar nu stiu cand il vad iar .... imi vine sa ma urc pe pereti.. ..
Acum as vrea sa fie aici si in momentele in care ma enerva ... e dar ma descurc eu ..ca doar nu o sa imi pun lantul de gat sa ma var in Bega

Poze pitici

Mergi la inceput

Ma gandesc si la el... ca el e departe si de copii ... si dupa Raul e disperat... ... Firar mama ei de Romanie

Poze pitici

Mergi la inceput

Merg si sa ma culccat mai dorm copii ca sunt rupta de somn... aseara am adormit la ora 1 si dimineata am mai mers si la spital ...

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Un vot pentru un www.bucataras.ro/voteaza-bucatarasul-romantic/" target="_blank">bucataras mic mic? Eu is miha278!

Ellis tare bine arata prajitura si daca e cu nuca...

Ramonella,felicitari pentru umblareata!

Cumatra imi pare rau ca ai fost trista azi...si ca ti s-a stricat aspiratorul...De-as fi mai aproape as trage o fuga pan' la tine...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

votat bucatarasul nostru...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

si eu m/am delectat cu pozele Evei si ale lui Eric.f f frumos.
andreea, cum ai re4usit sa/l lipesti pe mickey? mie imi tot cade de pe perete..acu nici banda adeziva nu o mai pot lua, ca s eia cu tot cu var si arata ca naiba peretele meu.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Paula, l-am lipit cu banda adeziva din dotare...se pare ca s-a prins tare bine, desi Eric trage de el de numa numa...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, tot eu te bat la cap..de fapt si pe alte mamici care au maimutoi lipiti pe pereti..ai pus bucata f mare de adeziv? adica f lunga? banda mea e lata cam de 2 cm..si eu am pus 3 bucati micute, cam tot de 2, maxim 3 cm..dar nu tine, cade jos maimutoiu'.
tu ai pus banda f lunga?
vin la tine, sa imi dai banda de-a voastra ;)

Mergi la inceput

cucu

e cineva pe aici?
din lipsa d eocupatie as vrea sa invat sa schimb capitolul. da vad ca nu mai stiu userul comun si nici parola

Mergi la inceput

nu scrieti, ca arata dubios ala nou

Mergi la inceput