despre romani (fiecare dintre ei)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si nici violatori,doar ca suntem nesimtiti!Lipiti-mi o stea,sa stie omul plin de calitati sa nu vorbeasca cu mine,culmea,mai am si nesimtirea sa iau apararea oamenilor care consider eu ca-s nedreptatiti prin alte tari pline de soare!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Bine ar fi sa avem 136 indivizi "discutabili".....

DAR...Nu vad de ce excludem primele 11 milioane. Nu toti cei care nu sunt adulti sunt chiar copii...Adica, la 12-14 ani un copil stie la fel ca si un adult ca gunoiul se arunca la cos. Si daca imi ziceti ca asa i-au educat parintii, putem spune asta si despre cei de 30 sau 50 de ani. Apoi, de ce sa excludem batranii? Ei merita respect chiar daca sunt rai, insensibili, meschini, arunca hartii? (A se remarca faptul ca am exclus anumite aspecte....) De la ce varsta esti mai "respectabil" daca esti incult si fara empatie? Asta pentru mine, ca sa stiu cand devin "respectabila" orice as face....

Mai departe....De ce ii excludem pe cei care lucreaza in strainatate?

300000 membri DC. Pai, cine a zis ca ii respectam? Ia sa scriu eu aici "mie imi plac la nebunie manelele" (nu, chiar nu-mi plac, dar cred ca fiecaruia ii place....ce-i place), sa vezi atunci "respect". Eu, la viata mea pe forum, am scris chestii mult mai inofensive si m-am trezit "nerespectata".

Ajungem la concluzia ca fiecare, atunci cand scrie "de rau" despre romani, exclude persoana proprie, inca 10 persoane din familie (desi nu neaparat toata familia...) si cativa prieteni. Sigur, mai excludem copiii mici (2-3 milioane, sa zicem), cativa batrani care au devenit senili si....hai, ca macar 15 milioane, hai, macar 10 tot ne raman de criticat. Sa continuam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Andrada recunosc nu inteleg(cred ca sunt eu "batuta in cap") care este scopul acestui subiect, sa ne punem cenusa in cap, vai sunt romanca aoleu am gene d-astea mai balcanice, pana acum, ssssttt n-am recunosc sa nu ma fac naibii de cacao, dar fie acuma recunosc, am par pe picioare, umblu cu tricou patat prin casa, dar imi place frate sa indopam familia olandeza cu sarmale ca deh sunt dependenta de ele.
Care-i treaba daca gena asta balcanica din mine, sunt si putin macedoneanca, ma face sa plang cand ascult holograf, ma face sa-mi placa sa merg cu trenu pana la braila, ca zau de nu are farmec sa mai iei pulsul adevarat al romaniei, sa vad o balta cu stufaris si sa-mi incarc bateriile...sa beau tuica fiarta cu piper facuta de bunica, oare oi fi si alcoolica si sa mooooor de placere cand fii mea imi spune asa cantat "nu ai leac" in romaneste cu accentul asta de i l-am transmis eu printre atatia vorbitori de olandeza.
In fine nu sunt eu aia sa sustin ca romanii sunt perfecti, dat nici olandezii sau alte popoare nu sunt perfecti...Da recunosc sunt balcanica, creste adrenalina in mine cand 90% dintre cei plecati musca mana care i-a hranit(va aduceti aminte de gheorghe dinica) si scuipa locul ala mizerabil asa cum o fi el, si mamaile alea de la tara, asa cum sunt ele mirosind cu basmale d-alea rusesti si maini muncite...sincer nu meritam sa ne vorbeasca careva de bine dintre straini daca noi ne "vaitam" atata pe un simplu forum...deja nu mai vine sa scriu la subiecte d-astea ca sunt previzibile si reactiile si comentariile si linkurile si useriii care vor aparea...e ca un deja vu.
Atat.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu lucrez "in strainatate". am voie sa ma pun pe lista, sau imi fac topic separat?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ilse, nu ai inteles mesajul Andradei. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si eu sint de aceeasi parere. Subiectele denigratoare "despre romani" sint absurde, ca in povestea cu paiul din ochiul altuia si birna din ochiul propriu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ilse, nu ai inteles mesajul Andradei. :(

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Da recunosc deschis nu l-am inteles :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ramin in aparenta numai 136 de romani despre care se tot discuta pe forumul asta ca ar fi rai, meschini, maninca mult, sint inculti, insensibili, fara empatie, scuipa, arunca hirtii, se curata in urechi, se machiaza excesiv, etc
Acum putem face o lista cu ei.

Ok, daca esenta era doar asta, recunosc, nu sunt empatica...uite eu am inteles ca totul era o ironie si atata tot!
Da pot sa ma pun pe lista aia cu romani "vai de ei", ca tocmai am demonstrat ca sunt batuta in cap, insensibila si fara empatie.
De curatat in urechi nu o fac, ca am auzit ca betisoarele alea de urechi fac mai mult rau decat bine si de machiat excesiv m-as machia dar nu am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

deci e voie si de la "strainatate"?

eu ma declar inculta: ortografiez gresit frecvent si ma incapatanez sa scriu "sti" cu 2 de "i"

ilse, si eu mor de ciuda cand aud belgieni povestind "grozavii" din romania auzite de la romani. cred ca am stat juma de ora sa explic uneia semnificatia portocalei drept cadou de craciun ca aia intelesese ca noi muream de foame cumva si primeam de craciun "o portocala"

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

din cei 136, au mai plecat 4, pe alte meleaguri, deci mai sunt 132.....de fapt mai putini, ca au mai plecat si altii intre timp.

Andrada, cei ramasi ar trebui ajutati. la numarul asta mic, noi cei 300 000 facem fata sa-i educam, re-educam... si uite asa vom fi o Romanie de perfecti si oameni echilibrati!
132 impartit la 5, ar fi cam 26 si ceva....formam 5 clase si ne ocupam de ei. sunt destui profesori si invatatori pe forum....deci, ne apucam de treaba?

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput