*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Mirtha Mirtha...daca as sti si franceza....

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Gynie , nu i-am pus supozitor, nu i-am dat nimik preventiv, nu sunt de acord si medicul m-a sustinut. Ii voi da doar daca va face febra, insa pana acuma nu a facut ceea ce ma bucura tare mult. S-a mai linistit putin, a venit mama si i-a descantat, ea zice ca a fost si deocheata....habar n-am, nu ma pricep, o fi fost, ce sa zic...
Ma duc sa- fac o baita, poate se mai linisteste. Medicul a spus ca n-are nici o legatura vaccinul cu baia, deci ne-a dat ok-ul.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Sper sa aveti o noapte linistita!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Imi place la nebunie printesa in rochita visinie!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Ia uitati aici cum vrea fica'mea sa stea in fund. Si pe bune ca nu o sustinea taica;su in acel moment. Si mai sunt si poze noi la semnatura, pag 4. Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Crestem, mami, crestem! Nu ne mai place la orizontala, vrem in fundeata sa cunoastem lumea!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumim Gynie O noapte linistita si voua.
I-am facut baita, a fost linistita, apoi a mai tras o jumate de ora de plans, dupa care a papat si a adormit. Mama lui de vaccin, ca m-a luat pe nepregatite...daca la Rebeca nici n-am stiut ca i-am facut vaccin, am crezut ca va fi la fel, nici nu m-am gandit altfel
Mda, se confirma inca o data cat sunt de diferiti copilasii, chiar daca sunt frati si surori...
Noapte buna tuturor!!

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

iubitele mele, CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ayanna si al meu face la fel Se uita intr-un punct fix foarte atent, desi nu enimic interesant acolo si cateodata si zambeste sau mai rau isi da ochii pe spate, de-mi da asa un feeling nasol...brrrr!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Neata,

Si David la fel face...cateodata , cand suntem singuri, seara, ma si sperii...am senzatia ca vede ceva ce nu vad eu.....barr!!

Mergi la inceput