*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*
Raspunsuri - Pagina 18
Ramo2007 spune:
Laura, nici nu mi-am dat seama ce zi e sambata...
As putea s-o chem pe mama sa stea cu Sara, daca daca se vor mai ivi ocazii d-astea sigur sotul va spune sa vina si socrela sa stea cu ea si eu NU VREAUUU.Asa ca....vedem ori o luam cu noi, ori stam acasa si petrecem singurei
Ayana si Sara se uita intr-un piunct fix uneori si zambeste...cine stie ce-o fi in mintea lor de
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Ayanna si al meu face la fel Se uita intr-un punct fix foarte atent, desi nu enimic interesant acolo si cateodata si zambeste sau mai rau isi da ochii pe spate, de-mi da asa un feeling nasol...brrrr!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Ayana si Sara se uita intr-un piunct fix uneori si zambeste...cine stie ce-o fi in mintea lor de ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Si al meu face la fel.Mie imi place sa cred ca vad ingerasi si de asta zambesc.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Si al meu face la fel.Mie imi place sa cred ca vad ingerasi si de asta zambesc. ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Si eu tot la ingerasi ma gandeam...
Imi sun sotul si-i spun"stii ca sambata e ziua indragostitilor?"...la care el "pe eu de ce spuneam sa iesim la restaurant"?Oricum a picat chestia de la Calugareni, ca eram prea putini si cei de acolo nu mai aveau nimic...si pt 5-6 perechi era deranj mare...vedem ce facem.
02.12.2008
ayaana spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Si al meu face la fel.Mie imi place sa cred ca vad ingerasi si de asta zambesc. ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008) |
Stii ca si eu ma gandeam la ceva de genu'? Oricum e o senzatie destul de ciudata, de parca ar fi cineva invizibil cu noi in camera.
M-am linistit ca mai sunt si alti bbei care fac asa, Diana nu-mi aduc aminte sa se fi comportat la fel.
Felicitari lui Stefanut care trece peste greutati si are puterea sa zambeasca asa frumos!

kita spune:
citat din mesajul lui mav
...Sunt f obosita... si abia acum realizaz ce usor era cand aveam doar un copil, de care ma puteam ocupa asa cum merita.... ![]()
Suna a depresie cumva....??
MAv parca as fi scris eu randurile de mai sus...si totusi Seb e mai mare ca Andrei cu un an; La multi ani cu intarziere pentru seb, sa creasca mare si ascultator
Bravegirl superbe pozele de la botez; nota 10 cu felicitari..
Ramo si eu i-am dat aseara lui Vlad prima doza de Rotarix; initial, saptamana trecuta am fost la farmacie si am intrebat cat costa si daca in banii astia sunt doua doze si au spus ca da; am cerut sa citesc prospectul si nu au vrut sa mi-l dea caci, cica era sigilata cutia; ieri am foat la centrul de vaccinari si nu ila veau si nici pe la farmaciile de langa mine si mi l-au adus pe seara la comanda dand un avand inainte; cand am ajuns acasa si am vazut ca este o singura doza in banii astia de 270 Ron imi venea sa dau cu toti ai casei de pamant; asa ca peste 4 saptamani cotizam iarasi, si sa fiu sincera sunt cam indoita de necesitatea vaccinarii copilului cu asa ceva;
lorellay spune:
Ginye ti-am vazut grasunul...e un scump..ce l-as papa.Diana mea e asa firava...
Ce faine sunt picturile de pe perete..cine le-a facut ?voi?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
ayaana spune:
[quote]citat din mesajul lui babyzapi
Ayanna si al meu face la fel Se uita intr-un punct fix foarte atent, desi nu enimic interesant acolo si cateodata si zambeste sau mai rau isi da ochii pe spate, de-mi da asa un feeling nasol...brrrr!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
[quote]
Vroiam sa-ti scriu mai demult: spuneai ca bb Raphael are jucarii de plus in patut. Eu nu le-as tine nici macar in camera in cazul lui, pentru ca aduna praf si sigur nu-i fac bine.
Ai intrebat doctorul daca apa cu care il speli are vreo influenta asupra lui? Si eu stau langa Buc si apa din put este destul de dura. Vad ca fata lui Dodo incepe sa se inaspreasca si sa-i apara niste bubitze pe unul din obrajiori ![]()
Ramo2007 spune:
| citat din mesajul lui kita citat din mesajul lui mav ...Sunt f obosita... si abia acum realizaz ce usor era cand aveam doar un copil, de care ma puteam ocupa asa cum merita.... MAv parca as fi scris eu randurile de mai sus...si totusi Seb e mai mare ca Andrei cu un an; La multi ani cu intarziere pentru seb, sa creasca mare si ascultator Bravegirl superbe pozele de la botez; nota 10 cu felicitari.. Ramo si eu i-am dat aseara lui Vlad prima doza de Rotarix; initial, saptamana trecuta am fost la farmacie si am intrebat cat costa si daca in banii astia sunt doua doze si au spus ca da; am cerut sa citesc prospectul si nu au vrut sa mi-l dea caci, cica era sigilata cutia; ieri am foat la centrul de vaccinari si nu ila veau si nici pe la farmaciile de langa mine si mi l-au adus pe seara la comanda dand un avand inainte; cand am ajuns acasa si am vazut ca este o singura doza in banii astia de 270 Ron imi venea sa dau cu toti ai casei de pamant; asa ca peste 4 saptamani cotizam iarasi, si sa fiu sincera sunt cam indoita de necesitatea vaccinarii copilului cu asa ceva; KITA si fratiorii: Vlad Stefan (27.11.2008) si Andrei (10.02.2005) |
De unde ai luat Rotarixul cu 270 RON...eu am intrebat la Dona si mi-au spus 340 RON...cam mare diferenta

02.12.2008
ayaana spune:
Cand am nevoie sa citesc vreun prospect de medicament(si de obicei o fac inainte sa ma arunc sa cumpar tot ce mi se recomanda) intru aici http://www.farmaline.ro/.
Am verificat si intr-adevar nu e prospectul de la Rotarix insa poate va e de folos in alte cazuri.