Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 11
silvana_salajan spune:
Am revenit si eu pe baricade. Diana, daca ai sti de cand salivez eu la reteta asta. Problema e ca mi-e o lene sa ii fierb, apoi sa ii amestec cu ulei si pesmet, si apoi sa ii coc...
Dar le-a veni randul o data. Cine stie?Io am facut un tort (de fapt 3
). Unul l-am dat asa neimbracat la mami, isi topeste maine o cioco pe el si gata!Unul e urias, si o sa il imbrac cu pasta de zahar, pt Valentine's day.
Si unul micut, asta saracu e din crema ce o ramas, ca iar am facut cam multa. Asta ramane si oi vedea io daca il imbrac sau nu in ceva.Deci sunt sub forma de cupola, blat negresa si interior crema de piersici (frisca+iaurt de piersici+ 2 borcane compot de piersici taiate marunt+ gelatina inmuiata in zeama de compot de piersici
)Om vedea maine ce zice asistenta de el. Nu mi se pare foarte aromat, unul de capsuni sau zmeura ar fi avut un alt parfum. Sa speram ca a trece si asta
Noa, va
mai merg o tura la maturat zapada, ca iar s-o depus de un deget si daca o las mai mult e asa de grea ca ma spetesc sa o matur. mai bine mai des si mai usor. Oare ce face Maria?Bia cum esti cu gatul? Mai doare?Adriana, ai grija cu frigul sa nu te doara spatele.Giulia, multa sanatate! Hai la o poveste cand poti.

De Ioana ce mai stiti?
silvana_salajan spune:
Camiii, asa e prapaditul de Rexi. Isi apara teritoriul.
De asta am urcat omu pe scaun. Asa nu i-o avut baiul.
dianalaura spune:
Ioi tu Oti ce harnica esti...eu nu mai fac tort, ca si asa avem proportii (unii mai mult ca ceilalti- a se citi colegu) Neaparat sa pui poze cu torturile dupa ce le termini.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Cu tortul. Ca numai pe unul il cosmetizez
Minten vine o colega la mine asa ca pel mic il vom hali
I-am ras niste cioco in cap, sa nu fie chiar golas.
Am gatat si cu matutratul, dar prevad ca intr-o ora tre sa o iau de la capat, cum ninge.
fug sa deschid poarta.
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit mihaela, azi ai laborator? felicitari ptr nota de ieri. ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Da, am avut. Imi place din ce in ce mai mult...azi mi-am mai bagat nasul si eu pe ici pe colo, am fost cu o tipa cu care am mai fost si am indraznit. Am si observat ceva ce ea si inca doi pe langa care studiau ceva rezultate nu observasera(era un rezultat in alta unitate de masura decat se cerea pe fisa cu analize si ea voia sa completeze asa...si era o valoare cam aiurea...) si m-au laudat ca ce noroc au cu mine!
La noi e asa iarna frumoasa, azi Silvia si-a dus casca la camin si a fost pe partia aia mare, a fost tare incantata cand am ajuns...apoi a muncit felicitari pentru "alla hjärtans dag" adica "ziua tuturor inimilor". Asa se numeste aici sarbatoarea de maine. Astia au adoptat-o si adaptat-o
Pe maine vreau sa fac un blat cum am facut saptamana trecuta, sa-i pun un start subtire de crema de ciocolata si peste pasta din aceea roz(martzipan se numeste aici) si sa le tai sub forma de inimioare. Am cumparat si niste decoratii gata facute, sunt asa dragutze. De papa fac clasica supa cu galuste(am gasit jumatati de gaina si sper sa iasa buuuuuna!
) si din piept si picior am sa fac friptura cu cartofi. Asta la pranz pentru ca la cina mergem la prietenii nostri, e a 2-a tura de calificari la finala pe Suedia la Eurovision si mergem sa o vedem impreuna. Azi sunt singura cu Silvia acasa asa ca ne destrabalam(seara citim, ne uitam la tv si dormim impreuna
Cam atat, ma duc sa vb cu mama putin ca nu am avut timp de saptamana trecuta si apoi sa vad ce mai fac prin casa...am ramas restanta aseara cu vasele si vreau sa fac branza de vaci, poate fac blatul azi daca mai apuc.
Va
pe toate, we placut! PS Cami bafta multa! Tin pumnii, sunt sigura ca va fi OK rezultatul.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Tulai Doamne tu fete....tocmai am citit un articol, cum un baiat din Marea Britanie, de 13 ani, a devenit tatic, si mama are 15 ani...cica o fost prima lor experienta sexuala, si ca nu s-au protejat....si a iesit bebelul...
Oare ce o sa mai auzim?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, am vazut azi la stiri. apoi asta e lumea in care traim. Si parintii care cred ca, copii lor sunt prea mici ca sa le dea o educatie in aceasta directie.Miha, spor la tortalit, sa ne arati ce ai facut.Am facut si eu tortul pentru "sarbatoarea inimilor", iata-l:http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10800/
mai viu daca mai stati.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Am facut si eu tortul pentru "sarbatoarea inimilor", iata-l: http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10800/ mai viu daca mai stati. |

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

!