Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 10
dianalaura spune:
Ce fain ca esti la curte Oti!
Si in Zalau e zapada, si inca multa, da unde sa-l scot pe Stefan? In fata blocului, pe unde toata ziua circula astia cu tirurile lor? Poate daca se mai mentine l-oi scoate maine dupa amiaza pe meses, cand a fi si tata-sau acasa. E tare greu cu el acum, ca ba vrea pe jos, ba in brate...si cum o fost vremea asta, toate hainele mele sunt cu noroi, de pe papucii lui.
No bine, hai ca tre si eu la exercitii...da de mi s-or intari un pic muschii pana la nunta...si nu ma lauda atata ca am ambitie, ca fac vreo 20 de minute, hai 30, dar nu asa intens. fac cate 10-15-20 de bucati din acelasi exercitii, si apoi trec la altul...La abdomene cel putin is varza rau...nu le pot face corect si pace. Da nu ca ma doare burta, ci spatele, nu ma pot ridica asa cu mainile la ceafa, tre sa le pun inainte, sa imi fc avant.
No, va tzuc si mai vin. Pupici lui Alex!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, e mai bine decat deloc.Intoarcem pupicii si pt Stefan.
Restul somnoroaselor?Biaaaa, cum esti cu gatul?
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!
vreau cafea!multa cafea!si o tigaroaie
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
Bia, problema cu tigarile astea....al meu s-a lasat din 14 august..wow, maine face 6 luni, in conditiile in care fuma cel putin 2 pachete pe zi...apoi socru-meu s-a lasat si el, si chiar soacra-mea (ea nu le-ar fi lasat, dar n-a avut incotro - a facut de vreo 2 sapt preinfarct, a fost internata la spital, acum e bine, dar mancare la regim, cafea are voie doar 1 pe zi, si tigari ioc. Vara-mea s-a lasat si ea, din motiv de bebe in burtica...asa ca pe zi ce trece am tot mai putini cunoscuti care fumeaza...
No bine, mi-am facut o serie de exercitii (pt fese si abdomen- sa vedeti ce cur tzapan o sa am
, J.Lo o sa fie mic copil pe langa mine 
si amu ma duc sa fac ceva de mancare...inca nu stiu, dar cred ca mai am ceva oase cu un pic de carne pe ele la congi, poate fac ceva supa de cartofi, sau tocanita, vad eu...
Si no, tre sa aspir, sa sterg praful..stiti voi, chestii de astea care iti ocupa timpul dar care nu prea se vad in casa, mai ales dupa ce mai mananci niste pufuleti in camera proaspat aspirata ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
Bimilit spune:
diana, al meu coleg doar de luni nu fumeaza.are zile putine de abstinenta
.io nu ma pot lasa daca-mi impune cineva.nu am incercat pana acuma sa ma las.nu zic ca nu ma voi lasa.da candva.........nu poci sa fac nik impus.nu ca nu pot, nu vreau
.si eu recunos in fata marii adunari nationale
ca mi-s dragi fuarte dragi tigarile
.eu fumez de placere,nu fumez ptr cafea sau suc.deci pot bea cafea fara tigara , dar si sa fumez fara cafea sau suc.
mai felicitari colegului tau ca a renuntat la tigara.
spor la treburile casnice.eu aspir de 3-4 ori pe zi.ca am in casa un maniac al curateniei
.matei imprastie intentionat pufuletii pe jos ca sa aspire el.ii place sa dea cu aspiratoru
.deja am ajutor de nadejdie
.
sariti cu idei de mancare.is in plop si plopu-n aer.nu mai stiu ce sa gatesc
.
va pupez.
Bimilit spune:
oti, cum esti?
ce face omuletu de zapada? a supravietuit
?
ce tort faci?
eu ptr maine nu am nik in plan.daca mi beteag colegu
,ce sa fac?
adriana, cum esti?
giuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,hai la un cafei virtual.te tzuc apasat
.
maria
, cum a trecut noaptea? Casandra ce face? nu vrea la lumina inca?
mihaela, azi ai laborator? felicitari ptr nota de ieri.
is in zona.
va astept la o poveste.
dianalaura spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20610/Cartofi-prajiti-la-cuptor/
Eu am facut pana la uram reteta asta, acum am bagat cartofii la cuptor...e prima oara cand o incerc, dar n-au cum sa nu fie buni. Si lui Stefan ii plac de numa numa cartofii prajiti, asa ca...si o sa o servesc si pe mama, daca trece pe la mine. O sa gust si eu un pic, da no...mai putin, ca tre sa slabesc.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
dianalaura spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/20610/Cartofi-prajiti-la-cuptor/pagina/80/#entry654043
Uite aici si cartofii mei pozati ![]()
Acum ma duc sa il hranesc pe asta micu, i-am pu niste cartofi la racit, la mancare si apoi la somnicul de amiaza (el, ca eu si asa adorm greu seara, d'apoi daca as mai dormi si de amiaza)
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
piticutz spune:
Buna dimineata (la mine), am venit la cafeluta.Si la Dots, daca a mai ramas ceva ![]()
M-am trezit mai iute azi, la 6,30, ca aseara pe la 8,30 am fost in pat cu ochii inchisi.Imiediat ma duc sa imi aduc si ceva sa maninc, dupa aia mai rasfoiesc prin caiet.
Bia, asa eram si eu cu tigarile, exact ca tine.Si mie imi spuneau ai mei si altii ca ar fi bine sa ma las, ca asa, ca pe dincolo, si la fel le raspundeam si eu: ca mie imi place sa fumez, imi place pur si simplu, nu fumez de stres sau ca asa merge cafeaua.Si ca de ce sa ma las daca nu am nici un motiv.
Bine-ar fi pentru toti fumatorii sa se poata lasa de fumat inainte de a se vedea bolnavi din cauza asta...
Oti, da ce "harnic" ii Rexi al tau, se lupta si cu oamenii de zapada.Pentru el o fi fost un intrus, si de aia l-o doborit.
Era in timpul serviciului, nu-i de condamnat.
dianalaura spune:
No tu da lenese sunteti...sau e vremea de afara, va indeamna la somn, nu la scris...
Cami, cum sa nu, mai avem Dots, ca am facut 3 tavi mari pline..
No, io la amiaza am facut cartofii aia...si m-am laudat ca ies buni si ca mai fac diseara, asa ca m-am facut cu invitati la masa la cina..imi vin viitorii fini...Si cum era sa le dau doar cartofi goi, asa ca am cumparat niste pulpe (de fapt mi-o luat mama, ca si asa era in drum spre mine si am rugat-o sa cumpere ea, sa nu mai ies eu afara pe vremea asta
), asa ca acum pulpele imi sunt la cuptor, imediat ma apuc sa curat si cartofii, dar aia o sa ii pun la copt numai pe la 7. Am noroc ca mama se joaca cu Stefan, asa ca eu am avut timp sa bucataresc in liniste...
Asa ca deseara avem la cina cartofi prajiti la cuptor, cu pulpe tot la cuptor, cu mujdei si cu un vin fiert, sa ne treaca frigul si raceala...care is raciti...no, meniu de Valentine's Day, ca maine finii merg la o nunta, si noi o sa ne valentanim in familie.
No va tzuc apasat si ma duc sa mai strang prin casa, am aspirat eu da no, mai mere o data...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi