Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

al meu la 4 luni nu bea atat! a avut doar o perioada, cam de o sapt cand bea aprox 1L...apoi i-a trecut
nici acum nu bea atat...

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Simodina, Kid, Anis, Nausica, unde sunteti, n-ati mai intrat de mult . Toata lumea la raport

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anca faptul ca ea impinge lingurita si, in schimb lipaie din ea, e semn clar ca inca nu i-a disparut reflexul de impingere inainte a limbii.

Lui Victor i-a persistat acest reflex si pe la 7 luni 1/2 ( difera de la copil la copil ).

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Simodina, Kid, Anis, Nausica, unde sunteti, n-ati mai intrat de mult . Toata lumea la raport

asa mai adauga si doua maaaaaaari feblete de-ale mele. Andreea_and, Laureta, unde sunteti mamicilor. Mi-e doooooooooooooor de voi!

s-a cam spart nitell gashka de graviodoase, gashka noastra de inceput, uneori mi-e dor de discutiile noastre de atunci... dar am intrat in alta etapa...

Giulianna, puiul tau e mare si scump, ce bine sta el in funduletz

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Anca faptul ca ea impinge lingurita si, in schimb lipaie din ea, e semn clar ca inca nu i-a disparut reflexul de impingere inainte a limbii.

Lui Victor i-a persistat acest reflex si pe la 7 luni 1/2 ( difera de la copil la copil ).

Pai da, asa e, si ce sa fac cu ea? Ca da semne ca ii place papica. Cel putin banana si morcovul de ieri (cam 2/3 dintr-un borcanel a papat, deci si s-a regasit si in kk). Doamne, de ce-am ajuns sa ne bucuram

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

capitol nou

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neata si de la noi!! ce vremeeeeee.... numai buna de dormit... ma rog, sau altele... pretiosii huni s-au trezit la 06.20 (cu alte 2 treziri inainte strict ptr papa)... ne-am jucat o ora apoi bagat somn de voie cu totii pana pe la 09.00 Acum unul doarme si unul chiuie...

Claudinna, am vazut leaganul, imi place.... ce bine de voi ca stati la curte!! Sta puiul la aer curat all day long... felicitari si ptr progres, poate il prinzi intr-o poza cu degetul de la picior in guritza, sa ne amuzam si noi!!

Eva, merci de clatite, si eu am facut aseara.... tot cu dulceata... tot yummiiii.... felicitari si voua pentru progres... ce bebei mari, cum trece vremea!!

Boo, Supradyne Forte iau si eu de azi. Claudinna parca ne-a zis de asta...

Moni, Laura

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Giulianna ai un adevarat flacau !!!

babymom chiar m-ai facut sa rad cu vecina ta .. faza cu "carpa" a fost dementiala !!! :))))))))))

Eva si as mai adauga si Clau_geo ???

p.s a iesit soarele la noi !!! uraaaaaaaaaaa !!! EVENIMENT !!!

Babytza te asteptam cu poze !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui anca81

asa mai adauga si doua maaaaaaari feblete de-ale mele. Andreea_and, Laureta, unde sunteti mamicilor. Mi-e doooooooooooooor de voi!

s-a cam spart nitell gashka de graviodoase, gashka noastra de inceput, uneori mi-e dor de discutiile noastre de atunci... dar am intrat in alta etapa...

Giulianna, puiul tau e mare si scump, ce bine sta el in funduletz

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Si Clau_geo, Freshanana, Joy, Bitza, Piersicutza!

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Despre wrap - 300 si Claudinna, mie 20-35 cm latime mi se pare ffff. putin. Wrapul meu are 62 cm latime. Si in nici un caz nu se pliaza in doua! Ideea e sa fie cat mai lat, prin urmare, ca sa-l "montezi" pe tine, se desfasoara complet pe latime, astfel incat sa nu faca nici o cuta/pliu, care ar pute jena ( pe mama sau pe bebe ), apoi se pliaza in palme, asa ca un acordeon/evantai, avand grija mereu ca marginile superiara si respectiv inferioara ale materialului sa fie tot timpul bine intinse. Se explica pas cu pas pe site-urile mentionate anterior.

Dupa ce a fost montat, asa mai adunat, se pune bebe si apoi iar se desfasoara materialul pe toata latimea lui, ca sa infasoare bine spatele copilului. Ca altfel balangane copilul ca in marsupiu.

Sper ca ati inteles ceva din lunga mea polologhie pro wrap

Mergi la inceput