Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 18
moldoveanca spune:
Roxule sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa iti spunem si noi cu intarziere dar sa stii ca tot am bolit pe rand si nu am intrat pe aici
mami fericita de Vladut Dominic
prisi spune:
buna seara ,
stiu ca am cam tras chiulul, sper sa nu va suparati prea tare pe noi
eu sunt ca aglomerata la serviciu iar acasa parca nu prea mai reusesc sa fiu cu toate treburile facute la timp
si sunt cam obosita , ar merge un concediu dar nu ar fi sefu de acord in perioada asta....
in rest suntem bine sanatosi, Miru creste pe zi ce trece si ne minunam de ea
a inceput sa spuna cuvinte, nu prea multe si pare sa fie un pic ssssita
e dulce foc mai ales cand striga "pishica" , de mancare nu va spun
ca primesc avertisment![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Alexandra
sper ca mai primesti niste urari intarziate La multi ani! si sa le aduci parintilor numai noroc si bucurii
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
am mai citit eu cate cava din urma , dar mai am de recuperat nu vreau extemporal ![]()
vreau sa mai doresc multa sanatate bolnaviorilor si insanatosire grabnica
si tot la capitolul asta vroiam sa va zic ca sunt si la noi supozitoare cu nurofen pt copii(mai bine sa nu ne trebuiasca)
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Erina spune:
Buna seara! Mamici ati scris mult astazi!
Ce mi-a placut cum s-a dezbatut si ce sa postattt!
Adimercedes ai fost in forma de zile mari!
Imi pare bine sa vad ca a postat si Luy!!!
Ramonaiani ma bucur ca a disparut hematonul!!! Mi-a placut mult lista ta! Daria face absolut tot (pune si cite 5 cuburi unul peste altul-eu aici incepusem sa ma ingrijorez un pic pentru ca, Doamne fereste la autism stacking things e un semn). In schimb Daria nu papa asa de frumos ca Mihnea
.
Arata super ca dezvoltare dar nu pot sa nu ma intreb daca are toti nutrientii de care are nevoie.
Moldoveanca te rog spune-mi despre omega3. Ti-a recomandat medicul? In ce forma si cit ia Vladut?
Daniele conteaza foarte mult strea de spirit! te felicit ca esti optimista. s-au intimplat minuni, au disparut ele gaurele la inimioara bebelusului apoi un amarit de hematom.
Mami_25 sper sa fie totul bine. Nu stiu cum se interpreteaza analizele facute de tine dcar sper din suflet sa fie totul bine!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Yuhuuuu, a aparut si Marta!!!
Mirunei, Daria va fi peltica din cit imi dau eu seama
.
Asa, asa mai bine nu scrie nimic despre meniu ca iar ne inverzim.
Sper sa te mai eliberezi la job si sa scrii mai des.
prisi spune:
a venit sotul meu din delegatie si treb sa ma duc sa pun masa si nu stiu daca mai reusesc sa revin in seara asta , sper sa reusesc sa scriu mai des
pupicei
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Erina spune:
Gabitz parerea mea o stii. eu cred ca nu are nimic Eliza. unii copii sunt mai introvertiti.
cu mare drag!
Roxana, cred ca au iesit super petrecerile de incalzire de ieri. Ai scris cum a fost astazi la gradinita? Mi-a scapat mie?
i-au dat colegele mici felicitari Alexandrei?
Ohhh, ce dulci sunt la virsta asta!
astazi am intilnit in parc o mamica tinara cu o fetita de vreo 5-6 ani si un puiut de un an...Tare e frumos sa ai doi copii!
Auzi la ea, sa se trezeasca noaptea sa verifice pestii!!! Mi-o si imaginam.
Erina spune:
Eu sunt total energizata pentru ca am mincat doua mandarine acreee! Total pe linga Scarsdale-ul meu!
Asa, am vazut o fetita minunata, Miruna de mami Andreea. Ce bujori frumosi are si ce bine arata! Se vede ca ii prieste la bunici!
SabinaY, salutari tie si Erikai!!! Ce minunatii mai face frumoasa?
I-am vazut si pe Cristi si Andrei in parcul cu topogan interesant. Niste dulci si jumatate!!!
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Hei Roxana, cum a fost petrecerea la gradi? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Chiar asa, uitasem sa povestesc. Am dat acum fuguta in urma ca eram sigura ca am scris cate ceva. Dar scrisesem numai la gaska de Poznasi.
Petrecerea a fost minunata, cea mai frumoasa de pana acum, Alex a fost tare multumita si fericita. Animatia - o zana si un nene - a fost de milioane, rar am vazut asa sa mentina antrenul si sa se adapteze copiilor. Erau de la Zurli, pentru eventuali interesati. Alex a fost fericita ca era centrul atentiei, a primit cadouri, a dansat, a avut tort si confetti. Ce sa mai, a fost chiar super, mi-a placut si mie.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi