LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Imi vine sa-mi pup baiatul! Se joaca singurel, rasfoieste o carte. Imi e frica ca daca aude tastarnita vine iar sa imi planga in genunchi... La noi in ultimele doua ore a fost nebunie: senin, soare, apoi brusc nori de am aprins lumina in casa, ninsoare cu fulgi mari si desi apoi iar soare si tot asa.

Ma gandeam daca chiar e cazul sa incep sa il pun la olita sau sa mai astept. Azi i-am luat o carte: "Iakob invata sa faca la olita!" Nu radeti!!! Oare daca incep sa ii citesc cum procedeaza Iakob se prinde ceva si de el?
Eu ziceam ca pe la vara cand o sa-mi pot permite sa il tin in fundul gol pana face.... la cat de sprintar e probabil o sa i-o leg de fundulet, sa o ia cu el la plimbare.
Benji nu danseaza in schimb e foarte atent la muzica lenta a reclamelor de gen: merci, etc. Si ii place de moare R. Korsakow Rachmaninov -The flight of the bumblebee. E prima piesa pe un CD cu muzica clasica si sta nemiscat in fata unitatii ( se uita atent cum pun cd-ul) pana se termina piesa, uneori tresare cand se schimba ritmul. Dupa aia pleaca in treaba lui prin casa.... Daca pun de la inceput vine iar la unitatea compului. Cine stie ce o fi crezand ca e gaza aia in computer?
Acuma sortam cd-uri....
Nu am vazut eu sa in ultima vreme nu au mai scris Creata, lala20, mitsu-bishu? Ce stiti de ele?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Si azi mi-au venit perdelele comandate luni pentru living si usa de la balcon. De Valentine o sa spal geamuri si atarn perdele......

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

fetelor Daria scrasneste din dinti.
va confruntati cu asa ceva?
de ce oare face asa?pe mine una ma zgarie pe creieri dar as vrea sa stiu de ce face asa?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Si Isabella facea asa. Cum i-au iesit si dintii de jos si cei de sus incepuse sa-i frece intre ei. Mi se ridica parul in cap cand o auzeam, dar nu putem sa o opresc de loc. Pana la urma s-a oprit singurica. Eu cred ca o facea de curiozitate, pentru ca era ceva nou sa aiba dinti , cand n-a mai fost interesant s-a oprit.
Mai rau e daca face asta in somn, pentru ca din cate am inteles cu aia ramane pentru ca nu e voluntar.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri.
deci nu suntem singurele care facem asa.

maine ma duc la primul control pt bebe.am niste emotii de nu imi vad capul.
Ady se va duce cu Daria la controlul de un an.deci am de 2 ori emotii.
azi se vede cam-am simtit mai bine,nu?

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

La Multi Ani!
PIPE si MAIA

Sa cresteti mari, frumoase sa fiti fericite si iubite si sa aduceti numai bucurii parintilor.

Am vazut ca avem multe clopotici cochete pe aici. Pai de ce ne-am mira, doar sunt fete frumoase. Si apropo, de manjitul cu fardurile mamei nu sunt departe nici baietii , fratele meu cand era mic experimenta tot.
Gabritza, felicitari pentru bebe si sarcina usoara. Scuze de intarziere deabia acum am observat semnatura.

CatiM multumim de informatii, foarte utile. Si noi cautam carseat in perioada asta. Adevarul este ca nu eram incantata de ideea de a o intoarce cu fata, iar acum cu atat mai putin. Intotdeauna mi s-a parut ca poate sa-si rupa gatul stand cu fata dar credeam ca-s eu nebuna. Am plans uitandu-ma la filmuletzele acelea, ingrozitor sa-ti pierzi copilul .

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

multumesc madalina

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Multzumesc fetelor pt urari
Vroiam sa scriu o groaza dar mi s-a sters din creier.

1. Si Vlad scrasneste din dintzi dar pe mine ma distreaza.
2. Am vazut filmuletzele cele groaznice. Vlad merge in scoica, dar uneori cand era mai mic il alaptam in bratze mergand, sau il luam daca plangea. Pe Iulia o asigur cu centura de adulti
3. M-a distrat faza cu rapunsul copilului la admonestrile mamei ca era murdar pe piept dupa mancare.
4. A inceput sa mearga din ce in ce mai mult singur
5. Felicitari mamicilor care nu spun "nu e voie" oricum nu intzeleg restrictiile si e bine pt psihic sa le perceapa mai tarziu...si daca sunt lucruri pe care nu au voie sa puna mana atunci trebuie puse deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuuuulti aaaaannii!

Iulia

sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita papusica dulce!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!

in cinstea lui Pipetelu de un an!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Maya! sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!

Dana nu ar fi fost nici o graba cu contravaloarea cartilor, daca te hotarasti sa iti iau sa imi spui. mami si copilasii!

Roxana(ginette) merci frumos, o sa iti spun daca a mers.

Nemary sper ca Dariuta este mai bine! sanatate papusicii!

Stankuta pune-i Sofiei sa asculte o melodie ritmata, mereu aceeasi. Asa s-a obisnuit Milan cu muzica si dansul, asculta frecvent " dur dur d'etre un bebe" si "mambo no5", de cateva luni bune.
Nu stiu daca venim, nu promitem nimic dar lasa ca daca nu ne vedem curand,atunci in parc la primavara sigur.

Gabittza tin pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput