LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

si il tine mult?

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Gabby, mai patim si noi...de obicei dupa ce iese cite un dinte nou...il "incearca"

Citat:

fetelor Daria scrasneste din dinti.
va confruntati cu asa ceva?
de ce oare face asa?pe mine una ma zgarie pe creieri dar as vrea sa stiu de ce face asa?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

ATAT DE MARE SUNT
poze

Destul. Ii poate tine si luni de zile

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

citesc raspunsul Ancai si rasuflu usurata
dau pagina si dau de raspunsul Lalei
frate da imi face pe creieri!care oricum sunt varza din cauza statului acasa si din cauza sarcinii.

vai de capul meu.
sper sa uite repede ca poate face asa
multumesc Anca si Lala

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna zuzici!!!

Iulia Maria

Maia

Si la noi ninge ca in povesti si bate si vantu, si din cate aud eu parca tunasau sunt.

Referitor la scaunele si noi il lasam in masina, Octi merge in brate doar cand mergem cu masina de servici a lui tati.

Si el scrasneste din dinti.

Bineinteles ca am citit tot si acum nu-mi mai amintesc ce sa raspund, asa imi trebuie daca nu raspund la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Anca, ideea cu ansamblu; si noi, impresari, ca doar tre' sa vedem si noi lumea.

Ce frumos ca ninge. La noi a plouat cu galeata; acum e cam frig.

Ceska, felicitari sotului! cred ca 'recupereaza' timpul ne-petrecut cu Benji mic.

Mari, se-aud ca si cum ar fi in gat (mucii) , nu?! Off, neplacut mai e! Poate iti da dr. altceva.

Gaby si Adela scrasneste; mai ales, de cand are doi (si juma'te) sus; s-o auzi, noaptea cum face ... brrr.

Legat de scaun, recunosc ca si noi mai mergem cu ea in brate; scaunul este montat la masina mea, iar in w/e mergem cu masina de servici a lu' Dan - e mai mare si intra mai usor, caruciorul).
Iar, ca sa-l las la Dan in masina, nu pot ca, fiind masina de serviciu, face 'coletarie' de colegi; si nu cred ca s-ar 'potrivi' careva in scaun .

Un timp, am tot montat/demontat/plimbat scaunul, apoi, am renuntat (gresit, complet gresit ).

Dana ai incercat sa mananci cerealele cu iaurt? eu asa le mananc si nu mi-e sete; in schimb, dupa mar, mor dak nu beau o cana mare de apa.

Stancutza, cum sa n-auda?! cum, au spus fetele,nu e interesata de muzica, deocamdata; dar si cand o sa-i 'descopere gustul' sa te tii cum o sa bubuie ferestrele.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, bineinteles ca mergem si noi...nici nu se poate altfel!

LauraD, unde esti? azi n-ai venit la cafea...e totul ok?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

fetelor Daria scrasneste din dinti.
va confruntati cu asa ceva?
de ce oare face asa?pe mine una ma zgarie pe creieri dar as vrea sa stiu de ce face asa?

ATAT DE MARE SUNT
poze

DA!! ma scoate din minti cand o aud .. dar nu am ce sa-i fac .. cand o apuca, ii dau apa .. ii dau suc sau ceva de rontait .. poate uita ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata si de la noi!

In primul rand LA MULTI ANI IULIA MARIA!! SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!

Shose m-am uitat la pozele Iuliei si la filmulet;e atat de schimbata de cand i-a crescut parul,nici n-am recunoscut-o.Ai o frumusete de fata.Am vazut masuta aceea muzicala si noi avem si e jucaria preferata a lui Iris,singura jucarie cu care s-a jucat mai mult de 10 min...inc-o data "la multi" ani si sa va bucurati de micuta.

Sa va povestesc ce face narcisista de fii-mea.De cateva zile a invatat sa se mire si cum ii place ceva zice OAAAUUU cu mimica de rigoare a fetei.Si de-atunci domnisoara cand isi gaseste ceva gen caciulita,lanturi de-a mele sau alte chstii feminine si le pune-n cap si merge la oglinda unde incepe admiratia....pe langa OOAAAUUU isi mai baga si mainile prin par,sa fie mai sexy.
Muzica ne place si noua in special pop ulara,stie sa "puste" din degete si sa dea din fund da cel mai tare ii cand imita pozitia capritei cu tot cu miscarea de dute-vino de obicei pe muzica dance.
La olita facem si nu facem,adica 5 zile pe saptamana o nimerim restul o ratam.Ca scumpa mea lasa "cadou" in pampers dupa care vine la mine cu oala in brate;da o pun pe oala asa imbracata ca sa nu-si iasa din obcei..

Roli e fain site-ul boohoo.Ma intereseaza si pe mine de unde e,cum se comanda,plata...

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Azi nu am mai mancat cereale si parca si drumurile mele la baie au fost mai putine ceea ce e destul de bine ptr ca de fiecare data cand coboram din pat sa merg la baie aveam o contractie.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Iulia si Andrei face "uoooaaauuu", ma distreaza f. tare.
La Boohoo am platit cu cardul si mi-au trimis pachetul intr-o saptamana la posta.

Stancutza, Andrei danseaza pe orice fel de muzica, dar cu perdilectie pe rock si cutiutza muzicala...ma rog cam astea se asculta la noi, deci cu astea e obisnuit. Marc in schimb niciodata n-a miscat un deget cand a auzit muzica.
Na, au si ei preferinte...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La noi deja s-a conturat weekendul. De munte nu poate fi vorba caci sotul iar are de lucru, iar Andrei a racit. Deci deseara il parchez pe Marc la mama ca sa-l scoata in weekend in parc si sa nu stea bot in bot cu frate-sau, sotul merge la birou, iar moi acasa cu piciu'.
Sapt. viitoare petrecere clopotei, peste 2 sapt nunta, asa ca vom vedea muntele peste 3 sapt cu ajutorul lui Dumnezeu care sper sa ne tina sanatosi si rabdatori.
Ma dispera mizeria asta de vreme care intretine toti microbii, ca nu da un inghet sa mai omoare din ei. Mama ei de iarna ametita

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput