Cafea cu aroma de femei *95*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

bravo! sa fie intr-un ceas bun!
pozitie craniana inseamna cu capul in jos? ca a mea nici in ruptul capului nu vrea sa se intoarca ...instructoarea de la lamaze mi-a zis sa-i pun muzica la casti in zona pelvina, poate vine mai aproape cu urechea ...am s-o incerc si pe-asta!

Da e cu capul in jos
e tare tipa cu muzica,tu in cate saptamani esti?

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dodo - Sa fie sanatoasa Isabelle. Ce frumos ca o sa aveti pereche. Bogdanel ce spune. Sunt convinsa ca o sa aiba mare grija de ea.
Stiu ca painica este super buna, ca si mama mai facea cand eram noi mici si tare-mi placea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Dodo, multa sanatate la printesa!
alic, am ras cu lacrimi, iarta-ma, vezi ce muzica ii pui, sa nu soerii bietul copil: vreun rock de ala zbantuit de o sa-ti salte burta in toate partile. Pune-i baiatu ala canadian, michael buble, ca sigur o sa se intoarca dupa vocea lui

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

mai... asta e...zice ca uneori are efect...si mi-a mai zis sa stau cu fundul pe multe perne, ca poate aluneca... pe bune zic...am ras si eu,, dar caut un walkmann....

Dodo...sunt in 30 spre 31

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

fetele vin si eu sa dau o cafea
si eu ii puneam lui matei sa asculte muzica in burtica: folk a ascultat la greu si cutiutele muzicale.

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Buna fetele,
La noi a venit iarna, ninge de dimineata cu niste fulgi mari si frumosi. Daca venea Craciunul era o treaba, dar cum asteptam Martisorul, nu mai are niciun farmec.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Neata!

Mai,mai...Dodo...poate ne incuscrim noi...Fii-miu e rac si inebunit dupa apa!Cine stie pe unde o sa-i mearga picioarele!Uite acu e pe la Constanta!

Abia astept poze cu bebelina!Sa vedem ce va zice fii-miu...

Na,ti-am pus gand rau!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic
mai... asta e...zice ca uneori are efect...si mi-a mai zis sa stau cu fundul pe multe perne, ca poate aluneca... pe bune zic...am ras si eu,, dar caut un walkmann....

Dodo...sunt in 30 spre 31

Stai linistita la 30,31 de saptamani"mandra "mea era 2 zile cu capul in jos(pregatita),si 4 cu el in capul pieptului la mine.de credeam ca mor si de durere ca se rasucea cu mine cu tot si de stres ca nu va dori sa iasa normal.Dar DD le aseaza pe toapte

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna tuturor,
va poftesc cu drag la si .
La noi si bate vantul

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Neata!

Mai,mai...Dodo...poate ne incuscrim noi...Fii-miu e rac si inebunit dupa apa!Cine stie pe unde o sa-i mearga picioarele!Uite acu e pe la Constanta!

Abia astept poze cu bebelina!Sa vedem ce va zice fii-miu...

Na,ti-am pus gand rau!!!

Sigur ca DA... asa cuscra vreau si eu

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetelor,

Am ras de voi fetelor cum nu am mai ras de mult.Fiemea nu a vrut sa se aseze cu capul in jos nici in ruptul capului.A stat cu capusorul in coastele mele si aveam niste dureri de nu puteam sa stau in fund.Timp de aproape 2 luni am avut coastele amortite.

Printesa mea este bine acum,de vro 4 zile mananca de rupe,cere singura papa si sa mearga la butelie(bucatarie),sta cate 2 ore acolo. Si-a revenit foarte bine,sunt foarte multumita de serviciile oferite de Medlife.

Va doresc o zi minunata in continuare.

Mergi la inceput

Dragele mele,
Am pus deja de cafea, maine sa fie gata la prima ora si mirosul sa va aduca pe la cafenea.
Pupici

Mergi la inceput