Cafea cu aroma de femei *95*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Maadi tu saraca esti singurica care incerci sa animezi cafeneaua asta...
imi amintesc cand am intrat si eu in ez, era atata acitvitate....cu surle si trambite...acum chiar nu stiu ce-i cu fetele... nu c-as fuma, dar...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ,tuturor!
Stim ce e cu fetele,nimic nu mai e la fel ca atunci,nimic.Fiecare cu grijile si necazurile ei...e greu sa fii la fel cand ...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Asa este Dodo, din pacate acesta este crudul adevar, cafeneaua nu va mai fi niciodata la fel....

Ma rog mereu si tot sper intr-un miracol. Dumnezeu este mare!

Bogdanel ce face, cum merge cu gradi si recuperarea? Ce zice de apropiata intalnire cu surioara?

Alic, a venit patutul?

O zi frumoasa la toate fetele cucuietele.

Mergi la inceput

n-a venit patutul si eram asa nerabdataoare...s-a defectat ceva la masina care venea inspre iasi, dar mai avem oleaca de rabdare, o sa vina....
azi nu stiu ce am, am niste dureri inghinale, ca un fel de febra musculara....nu stiu de la ce se trage , sincer...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Alic, sincer.....cred ca sti de la cine ti se trage. Este greu pe ultima suta de metri.

Sa aveti un we frumos si poate va faceti timp si de o cafeluta.

Au venit baietii de la inot si o zbughim la shoppingul de sf. de saptamana.
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Hai maiDODO,uneori chiar nu e timp...Nu ma disculp,nu ma scuz...dar asta e....Eu cred ca daca am stabili o ora la care sa intram toate in cafenea sigur am fi mai multe...cel putin cu timpul...

Am vazut si eu mesaje telegrafice...Iar cu grijile ,ce sa spun sa fie interesant si pentru celelalte?

Ei bine, cititi daca aveti rabdare si va intereseaza:

Astazi fii-miu s-a trezit la 8.Eu as mai fi dormit.A tipat dupa taica-su' care nu era acasa.A facut mofturi la masa(oricul le face mai demult).Sunt cu nervii la maxim,acasa si la sevici(unde un pacient mi s-a adresat cu atata bun simt,multumire,caldura si eleganta,si cum vreti voi:ca"sterge cu mine pe jos!!!".Este super,ma simt super imi iubesc unii pacienti la maxim si m-as duce in fiecare zi la servici sa fiu amenintata ,agresata verbal si jignita ...pentru ca,ce dracu,te sterci la c.. cu medicii in ziua de azI!

Este bine????

Cred ca nu asta este scopul cafenelei...Uneori grijile noastre,fara sa vrem,devin si acelor din jur...

Scuze,daca am fost prea dura...

Dar eu vad cafeneaua un mod de relaxare ...Daca nu pot transmite o stare de bine celor din jur,mai bine tac!

Si doar salut!Pe bune!

Si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna fetelor!
si eu as vrea sa intru zilnic..citeam mesajul lui iahim si-i dadeam dreptate..ma regaseam...de multe ori intru ,citesc si ies..ce sa spun?
sa vorbesc despre ce fac acasa,la job?
pai acum ca petse tot...se fac disponibilizari,externalizari...noi sa fim sanatosi
vreau, si ma educ in acest sens..sa nu ma afecteze prea tare schimbarile,nimanui nu-i plac dar ...,nu pot spune ca nu ma afecteaza, ca as mintii...ma dor chiar, dar cand vad alte probleme...probleme din viata reala a celor cunoscuti sau necunoscuti imi dau seama ca ale mele sunt infim mai mici...si mai bine tac...
ma dor toate astea
ma doare ca trebuie sa sufere copii nevinovati
ma doare nedreptatea
ma doare ca nu pot face pe cat as vrea
ma doare neputinta mea
ma doare....
si atunci nu sciu nimic...citesc doar, pentru ca asa simt
Multumesc lui DD ca ne e bine,mie si familiei mele si as face orice sa nu mai fie suferinta pe lume
Ca mine gandesc multi....dar oare ne putem bate cu necunoscutul?am avea sorti de izbanda?
ma doare sa o vad pe Emma, Aida,Dodo,doinabita si multe....prea multe mame in aceasta lupta nedreapta,sa vad ca familii se destrama(unele din prea mult bine,altele din cauza necazurilor),ca se cearta mirese,frati,surori de la cele mai banale chestii,sa vad ca primele reactii la o cearta in famile sunt:lasa-l(O)...e f usor sa dai sfaturi cand nu esti implicat,e adevarat ca de pe margine se vede altfel dar nu neaparat mai bine...
nu mai continui sa spun ce ma doare...dar vreau sa va multumesc voua ca existati

Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc

Mergi la inceput

fetelor, inteleg ca s-au intamplat multe neprevazute..uneori in sensul rau.....offf! atat pot sa zic...eu una incerc sa nu le iau in considerare...ca trebuie sa gandesc optimist, desi si eu am multe nelinisti, chiar daca mi le creez singura uneori...
in ce priveste partea financiara, cine stie ce o fi, nu pot sa nu ma gandesc, dar trebuie sa le las deoparte pentru linistea copilutei mele care trebuie sa vina pe lume; nici eu nu stiu cum va fi, ce va fi....deocamdata mi-am platit singura niste impozie pentru marirea salarului, desi dupa calcule am sa iau in loc de 600 de lei doar 730, dar ce sa fac? ma revolta situatia asta (la patron cam asa e: indiferent de ce iei in mana, pe cartea de munca tot minimi pe economie ai) asa ca...sper sa ma descurc, cel mai mult ma rog la Dumnezeu sa-mi fie copila sanatoasa...dupa aia om vedea; o astept cu nerabdare...
in alta ordine....durerile inghinale mi se trag de la faptul ca mititica e cam grabita si vrea sa ne cunoasca mai devreme
si eu is asa...in doua luntre...cica e devreme sa vina ca am numai 33 de saptamani; acu depinde cum calculezi, ca de la ultima menstruatie, ar fi 35, dar dr stie mai bine....
tre sa fiu cu mare bagare de seama, sa stau cumintica, probabil ca n-am sa mai merg la serv...asta e, facem ce-i mai bine pentru cea mica ca doar ea e iubirea noastra, nu?

altfel, sper sa iesiti din pesimism...si sa fiti mai veselute, cat se poate macar! va pe toate!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Fanna,asa este ... ne dor multe lucruri...In primul rand suferinta copiilor!de cate ori aud de un copil cu probleme(nu ma refer aici la o raceala care trece) ma intreb daca exista Dumnezeu!Nici un copil nu ar trebuisa fie bolnav!

Si cu riscul de a ma crede ipocrita,iti spun ca din acest motiv nu intru la umanitare.Este prea multa suferinta ,prea multi copii cu probleme majore de sanatate!Pe de alta parte,daca nu ar citi nimeni,acesti copii nu ar putea fi ajutati...Poate ar trebui sa trec peste "excesiva sensibilitate",sa nu ma mai lamentez si sa dau o mana de ajutor...dar,uite,ma retrag intr-un colt al sufletului si ma rog sa ne dea dumnezeu sanatate!Sunt lasa?nu stiu...poate...Sunt egocentrista?Poate...Nimeni nu este perfect....

Na,ca acu'zice Dodo,ca "m-a stimulat" si de aceea am "limbarita"!

Mergi la inceput

Alic,eu am avut dureri toata sarcina...In primele luni chemama o asistenta sa-mi faca injectii cu Nos-pa,din luna a patra mi le-am facut singura...Cum stateam la pat imi era bine,cum mergeam la servici aveam contractii de credeam ca voi naste in orice moment!Nu am putut sa stau acasa,am mers la servici pana in ultima luna...Am stat acasa inainte cu 2 saptamani de a naste,si nu pentru ca aveam dureri ,ci pentru ca aveam edeme ingrozitoare!!!!....

Sarcina usoara!

Mergi la inceput