Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

gusta cind e vorba de copii nu sunt lucruri neplacute, la cite lucruri fara rost sau prostii mai spun eu pe aici...... ai grija de Mara, gindesc ca sigur este o rezolvare, acum nu se poate interveni dar daca este un antibiotic potrivit se retrage infectia si puteti mai clar sa vedeti ce este de facut. nu exclude si nebunia cu alergiile, uite-te la newmami cite trage cu Patrick.

Florentina super fata ai!

Mercedes sunteti bine? cum e Bia?

Danelutza cum se mai simte sotzul?

gabitzam am trecut repede prin poze, dar miine dimineata am o sedinta, asa ca o sa am timp sa ma delectez, ma minunez de Raducu!!

Elisor ce a zis dintzaru??? ati inchegat o prietenie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mercedes, imi pare foarte rau ca ati trecut prin asa ceva. Multi pupici Biancai! Sa se faca bine repede!

Gusta, multa sanatate Marutului! Sa o scoateti repede la capat cu problema asta!

Danelutza, multa sanatate si sotului tau!

Elisor, felicitari! Trebuie sa te urmez la dentist, ca dintii mei se duc inct dar sigur . La mine la frica se adauga si lipsa de timp si faptul ca mai tot timpul sunt cu copiii dupa mine... si nu am fost in stare sa gasesc o zi potrivita sa ma programez.

Florentina, succes Mayei la gradi!

Newmami, tot am vrut sa iti spun si am uitat : pupici curajosului mic si multa sanatate! Sa ii dati si voi de cap alergiei aleia pacatoase!

Onixone, da acolo merge Stefan. De ce? Ca eu in momentul asta sunt cam suparata de cum merg treburile la el la gradi.

Pupici tuturor si mult asanatate, ca vad ca mai toate lumea are nevoie de asta in primul rand.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 98

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput