LMA - Albinute & bondari de '07 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ce frumos si emotionant!
Hai Clau! Push! Push!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

KITTY capul sus si fi barbata, pana la urm ase va obisnui si ai sa vezi ca iti va cere singura sa mearga la copii.

BIKY sa stii ca diferenta de varsta si pentru noi a contat mult, tocmai de asta am zis sa-l facem acum ca sa se poate intelege, eu vorbesc din experienta, eu am o sora mai mare decat mine cu 7 ani si ceva si cat am fost mica nu ne-am inteles deloc, exact cum spuneai si tu, dar mai tarziu am fost nedespartite, asta cand am ajuns eu la liceu, si acuma chiar daca stam una in craiova si una in bucuresti vorbim de nustiu cate ori pe zi la telefon si ne consultam la orice nimic, si ca drept dovada cat de mult ne iubim am puso sa-l boteze pe STEFAN.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Aoleu sa nu le pierd si acum

Claudi@

Mihaelaaaaa pentru David

Sanatate multa la bolnaviori si ne mai auzim ca nu am timp luni dimineata mai intru ca sunt plecata deci sa auzim numai de bine , sa aveti un weekend placut si linistit

Pt maine numai iubire si liniste pentru toata lumea indragostita, neindragostita...ce mai conteaza

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna

Ma bucur ca va mai amintiti de noi....asta ma incurajeaza sa scriu cat pot de des
Vreau sa urez multa sanatate copilasilor bolnavi si multa rabdare mamicilor.

Am vazut ca cele mai dezbatute subiecte in ultimile 2 zile au fost: al 2 lea copil si cresa/gradinita.
Eu una imi doresc foarte mult sa am 2 copii...dar parca nu sunt pregatita acum (ma refer mai mult financiar), asa ar fi fost ideal - o diferenta mica intre ei, ma gandeam pe la 26-27 ani sa incerc sa-i fac un fratior Riannei.
As vrea sa o dau si eu pe Rianna la o gradinita, as opta pt una de stat pt ca cele particulare sunt mult prea scumpe.
Promit ca revin cu poze mai recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Chiar ma intrebam ce faci, Claudi@. Nastere usoara, va fi totul bine, o sa tii curand puiutul in brate!

Kitty, m-ai lovit cu Iris. Acum 12 ani am fost la primul meu concert cu ei, eram studenta. La National. Asa mi-as dori sa merg si pe 2 martie, poate fi ultimul.. dar n-am cum.
Te pup, sper sa va fie mai bine cu gradinita in curand.

La multi ani, gemenutilor!

Stefimic, spor la bb2!

Gabi, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa!

Rianna, sa ne spui cum mai sunt micutii, daca poti afla si cum au luat salmonella.

La noi Petru are muci muuulti, nu poate dormi din cauza asta, sper sa nu fie ceva rau si mai ales sa nu ia si bb Cali sau eu. Nu ne putem feri, stranuta peste tot. Cred ca e si din cauza unui nou dinte sau masea pentru ca sta mult cu degetul in gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai Claudi@ curaj
Nastere usoara si multa sanatate

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein
Vreau sa va mai spun ceva frumos de bb2: dupa fiecare alaptat ii infloreste fetisoara cu un zambet larg. Dr. de familie zice ca e o simpla grimasa dar eu il iau ca pe un zambet adevarat si imi vine sa-l pap.

rein

Rein, lasa-l pe nenea Dr. in pacea lui obscura. Bebe chiar zambeste. Si la Radu am observat asta. La Teo nu asa repede, dar s-a si nascut mai devreme ca Radu cu vreo 3 saptamani...
So... Radu ranjeste la noi gingiute stirbe de cand am venit cu el acasa, si si-a tinut capul secunde bune de la 9-10 zile.
Are concurenta de la Teo asa ca face totul mai repede

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Nastere usoara Claudi@! Sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos si cuminte!

Am vazut ca iar sunt bebei bolnaviori. Ioiiiiiiiii, nu mai poci, o iau razna cu iarna asta si bolile ei tampite! Sanatate maxima Victoras, Daria, Andrei si Teodora!

Despre noi nu stiu ce sa zic. Eu cred ca e mai bine cu burtica dar se intampla ceva ciudat zilnic. Dimineata e bine dispus si se joaca dar dupa somnul de amiaza (care se lasa cu urlete groaznice) se trezeste morocanos si nu are chef decat de brate pana seara. Daca il pui jos urla din toti rarunchii. Tind sa cred ca e de la maseaua nr. 5 ca isi baga toata mana in gura dar...chiar in halul asta sa il doara???????? Il mai poate durea burtica din moment ce are scaune normale??????? Heeeeeeelp me, please. Simt ca deraiez, nu stiu ce sa ma mai fac. Azi a mancat binisor pana la somnul de amiaz insa de atunci nu a mai pus in gura nimic si din cauza ca a dormit doar 50 min la amiaz acuma la 16.30 a adormit din nou ca era rupt. Nu mai stiu ce sa cred, sunt disperata si speriata. Offff, is tare panicoasa!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Kitty, stiu ce simti, asa m-am simtit si eu cand a inceput Vlad cresa dar din pacate asta e mersul lucrurilor. Nu putem sa stam toata viata 24 din 24 cu ei.

Rianna_stef, ai o familie faina, te apreciez pentru curajul de a face bebe2 asa repede dupa primul, mai ales ca ai avut nastere prin cezariana si la Daria. Va doresc insanatosire grabnica si numai bine!

Stefimic, Doamne ajuta sa vina bb2 si la voi si sa fiti sanatosi, ca asta-i baza.

Raisafudulu, dar ce sportiva ai tu acolo. Cum s-a catzarat? Singura sau cu ajutor?

Laura_oana e total Edy, incredibil! Abia astept si eu sa vorbeasca Vlad, macar sa imi spuna ce il doare ca nu mai suport.

O seara buna va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

RADCARMEN cred ca starile lui sunt de la maseluta, pt ca ma gandesc ca daca mananca binisor si scaunul este ok atunci nu vad ce sa aibe la burtica. sanatate multa si sa va iasa repede maseluta.

REIN sanatate multa lui PETRU si sa scapati si voi cu maselele, iar bebe CALIN sa nu pateasca nimic.

STEFANIA mamica eroina, sa ai putere in continuare si puiutii tai sa nu mai fie bolnaviori, sunteti niste scumpi toti patru, felicitari pentru ceea ce ati reusit impreuna.

despre noi toate bune, ieri am sunat doctora si i-am spus ca ne-am hotarat sa facem inca un bebe si am intrebato cand sa vin sa-mi scoata steriletul si mi-a spus ca in martie, dar mi-a mai spus si ca s-ar putea sa nu raman graviduta imediat.

o seara placuta va doresc.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput