dece romanii?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

In Anglia sunt foarte multi emigranti, de toate natiile! Si totusi, romanii ies in evidenta, sunt printre cei mai renumiti pt cat sunt de ''destepti''- au 1001 moduri de a fura si pacali.

Un prieten de-al meu italian este medic forensic (parca asa se numeste, lucreaza cu cadavre ca sa stabileasca modul in care au fost ucise si cand). Intr-una din vizitele facute in Anglia il auzeam cum ii spunea prietenului meu, seara tarziu, dupa ce a crezut ca plecasem la culcare, cum foarte multe dintre crimele pe care le-a investigat erau produse de romani. Nu i-a spus de fatza cu mine ca i-a fost rusine. Nu pot sa va zic cat de rusine mi-a fost mie sa-l aud:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui marumiha

Madanic-ai ėnteles gresit ceea ce am vrut eu sa spun.
Eu nu am spus ca romėnia trebuie sa tina cursuri de bun simt tuturor tomėnilor(poate asta e parerea ta),eu nu am facut generalizari ,ėn plus cunosc romėni de nota 10 pt.care am tot respectul ,vroiam numai sa spun ca pt.cei crescuti si educati fara reguli indiferent unde merg nu reusesc sa se integreze .Asta e valabil si pt.italieni ,dar cum ca aici se discuta despre infractiunile romėnilor care aici nu este zi ėn care sa nu auzi ca comit astfel de fapte ,ma refeream la ei.
Scuze nu am pt.ce sa-mi cer dar auzind colegii mei vorbind zilnic despre noi romėnii nu pot sta nepasatoare la comentariile lor.
Persoanele pe care le cunosc condamna faptele comise atėt de mafia,de un italian ,sau oricare alta persoana.Pt.camorra nu sėnt responsabili ei cum nu sėnt eu sau chiar tu ca stai mult mai departe.Sėntem destul de departe si aici lucrurile stau cu totul altfel.

Pai nu zice nimeni sa stai indiferenta, dar a aborda problema din punctul lor de vedere este o strategie gresita. Pentru ca le dai de inteles ca au dreptate, ori tocmai asta este incorect. Ei trebuie sa vada ca o infractiune e o infractiune indiferent de cine o comite, si ca de fapt problema este de competenta legii. In plus dovada ca nu toti romanii sunt infractori esti chiar tu si alti romani cinstiti care lucreaza cot la cot cu ei.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:
citat din mesajul lui Madanic
Ar fi interesant ca MAE sa ceara Italiei oficial sa prezinte statistica cu cate infractiuni de felul asta au fost comise si infractori de alte nationalitati inclusiv italieni. Pentru ca eu nu cred ca sunt mai multi romani violatori decat italieni.

Si la ce foloseste sa stii daca sunt mai multi violatori italieni decat romani ? Cred ca le ajung infractorii lor, nu mai au nevoie de altii veniti de aiurea.

Si doi violatori romani daca sunt, sunt deja prea multi.

Maria

Foloseste foarte mult, pentru ca ar demonstra ca este vorba de o infractiune si ca nu este exclusiv comisa de romani. In fervoarea voastra impotriva infractorilor, le dati italienilor si altora motive sa declanseze represarii impotriva tuturor romanilor.
O mai spun inca o data:
Violul, ca si orice alta infractiune abominabila sau minora este o INFRACTIUNE, o comit indivizi din toate natiunile lumii, nu doar romani asa ca incetati sa le mai cantati in struna italienilor ca va fii poate prea tarziu pentru romanii de bine din Italia. Trebuie sa fim uniti in atitudine si sa deteminam MAE sa ia masurile corecte. DA, ne pare rau pentru victime dar singura masura capabila sa puna stop acestor agresiuni este LEGEA, aplicata fara mila.
Ca cetatean roman stabilit in strainatate imi dau seama cat de important poate fii o astfel de atitudine. Imi doresc sa ajung in Italia si sa nu imi fie frica sa merg pe strada pentru ca italienii nu inteleg inca ca o natie nu poate fii trasa la raspundere pentru greselile unui cetatean.

Madalina
mami de Isabella Andreea

Mergi la inceput

Citat:

Madanic, te interesa statistica infractiunilor, uite aici.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/120934/Romanii-strainii-care-comit-cele-mai-multe-violuri-in-Italia.html

Statistica la care faci trimitere nu este o statistica completa. Precizeaza pe procente incidenta de violuri la po****tia emigranta. Nu precizeaza in nici un moment ce procent din numarul total de violuri este comis de italieni. De ce? Pentru ca daca asa ceva ar fii dat publicitatii, nu s-ar mai creea grupuri pe facebook antiromanesti, nu ar mai obtine noua dreapta voturi si nu in ultimul rand nu s-ar mai vinde presa.
In schimb rezultatul acestei campanii este o vanatoare de oameni vezi http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-5424539-reportaj-roma-doi-dintre-romani-fost-loviti-cap.htm.
Autoritatile nici macar nu au idee cine sunt violatorii fetei de 14 ani, nume sau nationalitate macar, insa Corriere della sera spune cum ca atacatorii ar fii imigranti est europeni. Ulterior politia dezminte informatia din presa cum ca violatorii ar fi romani, dar ... prea tarziu patru romani sunt batuti numai pentru faptul ca sunt romani.
Asta se numeste xenofobie, si culmea este ca exista romani care sunt de acord cu modul italienilor de a pune problema.

Madalina
mami de Isabella Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Mereu romanii astia delincventi. Sunt satula de ei pana peste cap. Eu cu mana mea i-as baga in inchisoare si ar arunca cheia. In fiecare sfanta zi la stiri auzi ca romanul cutare a violat, furat,rapit. Sunt efectiv satula de am ajuns sa nu mai ascult stirile. Mai naspa e ca mi se intampla sa intru in camere la pacienti si astia asculta stirile si tam -nisam tocmai dau stirea ca romanul cutare a facut nu stiu ce....nici nu stiu cum sa termin mai repede ce am de fauct si sa fug cu coada-ntre picioare. Niste nenorociti, crescuti in familii destramate care acum isi fac de cap in lume. d-ne nici nu va inchipuiti cati draci am eu pe ei......au umilit o tara intreaga.

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pių viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Citat:
Pai nu zice nimeni sa stai indiferenta, dar a aborda problema din punctul lor de vedere este o strategie gresita. Pentru ca le dai de inteles ca au dreptate, ori tocmai asta este incorect. Ei trebuie sa vada ca o infractiune e o infractiune indiferent de cine o comite, si ca de fapt problema este de competenta legii. In plus dovada ca nu toti romanii sunt infractori esti chiar tu si alti romani cinstiti care lucreaza cot la cot cu ei.

Parerea mea e ca ei au dreptate, nu pot si nu am de ce sa-i contrazic si realitatea e ca infractiunile sėnt vazute ca infractiuni indiferent de cine sėnt facute.
Daca o sa vi ėn It.o sa te convingi si o sa ėntelegi tu singura ca italieni nu trag la raspundere un popor ,frica sa mergi pe strada trebuie sa ai din partea altora .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

o natie nu poate fii trasa la raspundere pentru greselile unui cetatean.

Greselile unui cetatean ? De parca numai un singur cetatean ar fi comis infractiuni. Tocmai asta e problema, ca au avut loc prea multe infractiuni comise de romani in ultimul timp in Italia si italienii s-au saturat.

Vorbesti de pedeapsa - iti amintesc ca pedeapsa se da post factum cand nu o mai ajuta cu nimic pe victima. femeia omorata la metrou cu umbrela, femeia omorata al carei prezumtiv calau este Mailat (acelasi nume cu violatorul si ucigasul din Anglia) etc sunt prea multe si prea batatoare la ochi.

Madanic, statistica aratata de mine se refera la infractiunile comise de emigranti, deci este relevanta pe acest segment al po****tiei.

Eu inteleg ca tineti cu romanii, si eu tin, dar sa fim realisti si sa ne vedem barna din ochi, ca tot aruncand vina pe altii nu ajungem nicaieri. Tie ti-ar conveni sa-ti vina musafiri in casa si sa-ti strice si fure lucrurile ? NU. Atunci ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabi spune:

salutare,
acum doi ani am avut ocazia sa merg in vacanta in Italia.
Oameni buni,m-au apucat nervii.Trei orase cat am vizitat,erau pline de cersetori ROMANI.Toti pe care i-am vazut erau romani.La un moment dat am fost sa vizitam o manastire la vreo trei km de oras pe o colina.Ghiciti ? Era o singura cersetoare,nu prea arata a romanca;si totusi ,trecem pe langa ea,ne spune ceva in italiana si apoi isi striga cainele'hai samanta'.Toate aceste lucruri combinate cu prostiile pe care le fac unii dintre ai nostri acolo,ne-ar fii fost si noua 'prea mult'.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

o natie nu poate fii trasa la raspundere pentru greselile unui cetatean.

Greselile unui cetatean ? De parca numai un singur cetatean ar fi comis infractiuni. Tocmai asta e problema, ca au avut loc prea multe infractiuni comise de romani in ultimul timp in Italia si italienii s-au saturat.

Vorbesti de pedeapsa - iti amintesc ca pedeapsa se da post factum cand nu o mai ajuta cu nimic pe victima. femeia omorata la metrou cu umbrela, femeia omorata al carei prezumtiv calau este Mailat (acelasi nume cu violatorul si ucigasul din Anglia) etc sunt prea multe si prea batatoare la ochi.

Madanic, statistica aratata de mine se refera la infractiunile comise de emigranti, deci este relevanta pe acest segment al po****tiei.

Eu inteleg ca tineti cu romanii, si eu tin, dar sa fim realisti si sa ne vedem barna din ochi, ca tot aruncand vina pe altii nu ajungem nicaieri. Tie ti-ar conveni sa-ti vina musafiri in casa si sa-ti strice si fure lucrurile ? NU. Atunci ?

Maria

Eh, uite ca refuz sa ma simt vinovata pentru faptele comise de cine stie ce descreierat prin cine stie ce colt de lume. Nu ma intereseaza ca-i Italia, US sau orice alta tara. Mie daca-mi vin musafiri in casa si-mi strica si fura nu ma duc sa le rad de pe fata pamantului tot neamul (ca tot ai folosit exemplul asta).
Ultima numarare de care stiu eu spunea ca sunt 22 milioane de romani (nu stiu cat de actuala mai e informatia), pai hai sa le spunem la toti ca sunt neam de violatori, eventual sa-i bagam in lagar ca sa nu mai viseze urat italienii.
Daca vreti sa va puneti cenusa in cap nu aveti decat sa o faceti, eu una refuz. Nu am violat, nu am furat, nu am ucis si DA sunt mandra ca sunt romanca, violatorii NU NE REPREZINTA.

Parerea mea este ca oricine poate spune in ziua de azi ca e rezultatul educatiei unei societati nefunctionale, toti se scuza cu aceeasi replica. In caz ca nu v-ati prins pana acum, faptul ca li s-a dat scuza asta a dus la cresterea infractionalitatii.
Acum nu mai poate fii pedepsit dur pentru ca este discriminat, i se incalca drepturile etc.

Pentru lamurire:
1. un infractor este pasibil de pedeapsa doar DUPA ce a comis infractiunea (furt, viol crima etc) nu inainte, TOATE PEDEPSELE SUNT POST-FACTUM (pedepsirea ante factum ar fi imposibila);
2. daca are antecedente si a fost pedepsit pentru asta (a facut puscarie, cu sau fara eliberare conditionata) se considera ca si-a platit datoria fata de societate si nu-i mai poate fi limitata libertatea de miscare.
In felul asta oameni de genul celor care au ajuns sa ne faca de cacao in Italia ies din tara. Acuma asta e legea, daca o schimbam o sa fim in contradictie cu legea europeana, de aia nu pot nici ei (italienii) sa schimbe legea imigratiei.
Ce le ramane este ca atunci cand calca stramb, sa infunde puscaria cu ei. Sa le dea puscarie pe viata pentru recidiva, pedepse grele. Asta-i tot, aceeasi chestie ar trebui sa o faca si Romania pentru infractorii de aici.

Madalina
mami de Isabella Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Italienii cer ajutor Romaniei
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/121195/Autoritatile-italiene-cer-detasarea-de-politisti-romani-si-la-Milano.html

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput